סתם רציתי לשתף...
אתמול בערב הייתה לי שיחה ממש מעצבנת. מישהי התקשרה ורצתה לעשות איזה פעולה בחשבון שלה ושאלתי אותה איזה שאלה כדי לוודא את הפעולה ואז היא אמרה לי שהרי זה ברור!! ואם זה לא ברור לי ואני לא מתמצאת במה שקורה ושאם אני לא הבנתי מה שהיא רוצה אז שאני אעביר אותה למישהו אחר ושאני לא מקצועית וכל מיני משפטים מעצבנים
בסוף היא הסכימה להמשיך לדבר איתי ("תודה" באמת!
), כמובן אחרי שהיא נאנחה בקול רם מאוד כאילו שהיא עושה לי איזה טובה. פשוט רציתי להביא לה סטירה. אז בדיעבד הבנתי שבאמת השאלה שלי הייתה טיפה לא ממוקדת אבל לא צריך להסחף עם זה. אני ממש חדשה בעבודה הזו וזה לא קל כי צריך לדעת טונות של דברים שקשורים לחשבון בנק. בקיצור, זה סתם היה מעצבן מאוד ואני יודעת שזה ממש אמור לעבור לי ליד האוזן אבל לא ממש בא לי שבדיוק לשיחה הזו יקשיבו אלה שאחראים עלי
אבל לפחות השיחה שהייתה בדיוק אחרי זה הייתה כיפית, הלקוחה חצי מהשיחה אמרה לי שאני נחמדה ובסוף השיחה אמרה לי שהייתי מאוד סבלנית ושהיה לה כיף לדבר איתי...
לפחות זה... *סתם רציתי לשפוך*
אתמול בערב הייתה לי שיחה ממש מעצבנת. מישהי התקשרה ורצתה לעשות איזה פעולה בחשבון שלה ושאלתי אותה איזה שאלה כדי לוודא את הפעולה ואז היא אמרה לי שהרי זה ברור!! ואם זה לא ברור לי ואני לא מתמצאת במה שקורה ושאם אני לא הבנתי מה שהיא רוצה אז שאני אעביר אותה למישהו אחר ושאני לא מקצועית וכל מיני משפטים מעצבנים