סתם רציתי לשתף...

סתם רציתי לשתף...

קיבלתי היום שנה טובה מהילדים של ד'... הם הכינו שנות טובות ושלחו אותן בדואר
אני וד' חברות טובות , יותר קרוב בעצם לאחיות ... כל פעם שאנחנו מדברות בטלפון הם שואלים "מי זה?" והיא אומרת להם -סיגל... אז הם החליטו לשלוח אלי שנה טובה ...(הם יודעים שסיגל חברה של אמא) כשאני חושבת על הפונדי זה ממלא לי את הלב, לפעמים כשאני נזכרת אני מתמלאת שוב בהרגשה של אושר עצום ,ושלמות . אני את חותמי השארתי בעולם הזה . עשיתי משהו ש"תיקן" קצת את העולם הזה... השנה הם יהיו בני חמש , אצלי התבלבלו השנים ואיבדתי את תחושת הזמן .. הייתי צריכה לשאול ולאמת שבאמת הם כבר יהיו בני חמש... וד' שאלה "מה את באמת לא זוכרת ?" אבל מה אני אגיד , הזמן טס , והשנים התבלבלו לי קצת .. על כולנו עבר כל כך הרבה מאז , הספקתי להתחתן
הם היו בחתונה .. ( וגם את מירבוש ). בדצמבר זה יהיה 5 שנים ,אני שומעת איך הם מדברים ואני גאה באמא שלהם על מי שהיא , על ההשקעה שלה בהם , על הנחישות שלה ! שתהיה שנה טובה ! סיגל

מירבי*

New member
מרגש לקרוא אותך../images/Emo24.gif

אני קוראת את מה שכתבת לאחר שקראתי את השרשור בפורום אימוץ בעניין ניצול של הפונדקאיות ואני חושבת שאת בדרך שבה כתבת היטבת לתאר את התהליך ואת תוצאותיו, אף אחד לא יכול להאשים את ד' המקסימה שלך בניצול שלך או של כל אחת אחרת. אני מאוד רוצה שתגיבו לשרשור הזה. שנה טובה אהובה..אגב, איך היה הטיול? נשיקות

אהובתי ../images/Emo25.gif

הטיול עוד לא היה ...הוא יהיה ביום שני הקרוב
... ואני מחכה בקוצר רוח
...

מרגש מאוד

וואו' 5 שנים עברו ואתן בקשר? מדהים! אין ספק שהשארת את חותמך בעולם הזה ויש לך זכות גדולה שם למעלה. כן ירבו נשים כמוך אישה מדהימה!

למעלה