סתם רציתי לשתף...

GallaxY

New member
קחי אבל את זאתי בינתיים ../images/Emo13.gif

עשיתי במיוחד בשבילך ריסייז עכשיווווו קבלי...

vk3

New member
החיים אוהבים להטל בנו...

חוץ מלאחל לך להיות ממש חזקה, אין באפשרותי לעשות הרבה. החיים הם כמו זברה, מורכבים מקווים שחורים ולבנים ולצערנו ( קרי: מזלנו
) אין באפשרותנו להופכם לסוס לבן צחור. אם תרצי לדבר בטלפון, לפרוק את אשר על
ך, אני תמיד לשירותך. הורידי את השיר Stena של Larisa Dolina...

GallaxY

New member
תודה רבה קיריל;

אני חושבת שיש דברים שקרו שאני עוד בעצמי לא עיכלתי; כשאהיה מוכנה לדבר על זה אשמח להיענות להצעתך!

GallaxY

New member
ותודה בכלליות לכולם

על ההקשבה; הייתי חייבת להוציא.

טוב שנפתחת !!

כשה מחזיקים דברים בבטן זה יותר גרוע=\ ואולי גם נוכל לעזור לך=) אני מקווה שהכל ישתפר

נצל"ש-../images/Emo10.gif

למה יש לי הרבה פעמים כאלו מצבי רוח שאני חושבת שהחברים שלי איתי בקשר מתוך רחמים????=\ אני חולה על החברים שלי הם הכל בשבילי ! אבל יש לי מצבים כאלו שאני חושבת שהם חברים שלי לא בגלל שהם רוצים אלה בגלל שמרחמים עליי:( אולי זה בגלל מה שקרה עם האקס שלי? שחשבתי שהוא רוצה להיות ידיד שלי אחרי שנפרדו ויותר מאוחר גיליתי שהוא בקשר איתי סתם מתוך רחמים הדברים האלו פשוט הורגים אותי! אולי אני סתם פארנואידית??? אולי.... אבל למה לעזאזל??????????????????????????????????? אגב הרגשתי ככה גם בקשר לחלק מאנשים בפורום..=\ פשוט מעצבן! סליחה שאני מתחילה עם דיכאון שוב בפורום אני יודעת שאתם לא בדיוק סובלים את הדיכאונות שלי ויש כאלו שאומרים שאני סתם מתלוננת... וסליחה לגליה שכתבתי את זה בשירשור שלך ..פשוט לא רציתי לפתוח חדש ושקיריל ידחף את זה לעזאזל=\ חוץ מזה זה אותו נושא כמעט...

GallaxY

New member
חח אל תתנצלי

למה באמת יש לך את התחושות האלה? ניסית להבין עם עצמך ?

ניסיתי ניסיתי אני לא יודעת למה=\

זה כבר ממזמן אצלי=\ כשה הם לא עונים לי בטלפון או באיסיקיו אז יש לי תחושה שהם לא רוצים לענות לי כשה הם לא יכולים להיפגש איתי אז יש לי תחושות שהם לא רוצים למרות שהם אומרים בפרוש שהם לא יכולים=\ אני לא מבינה מה יש לי ... בגלל התחושות האלו אני יכולה להיות בלתי נסבלת =\ וזה הכל בגלל הביטחון העצמי הירוד שלי :( באמת לא יודעת מה יש לי:(

היי

אני לאר מבין קצת את הקטעה הזה נגיד אלי את מתקשרת ואני לא נמצא אותו דבר גם באייסי אז זה אומר שאני לא רוצה לדבר איתך זה לא הגיוני בגרוש .אני רק בן אדם וזה דב אחרון שאני אעשה זה לשבת בבית להתכתב נמאס לי מזה כב כולל מסנגר ואייסי לכן אני כבר לא נמצא הרבה וטלפון אני לא מת לדבר שעות בטלפון . כי זה מעייף אותי ואין לי כח . ואם אני מדבר עם בן אדם 0 דקוצת אז צד השני לא מרגיש סיפוק ואז זה לא מסתים בצורה מכובדת חח. יום טוב לך

דניאלוש דבר ראשון בוקר טוב חחח

דבר שני עוד לא יצא כזה דבר שאני כותבת ואתה לא עונה לי... טוב קרה פעם אחת אבל אחרי 5-10 דקות ענית לי...=) גם לא כול כך הרבה זמן יצאה שהתקשרתי ולא היית בבית ואני לא מדברת על זה שאני מתקשרת ואתה לא בבית אז אני חושבת שאתה לא רוצה לדבר איתי אני לא עד כדי כך סתומה... בכלל כשה התחיל החופש לא התקשרתי אלייך בכלל כי אני יודעת שאתה לא נימצא בבית... פעם היחידה שהתקשרתי זה היה ביום חמישי וגם זה היה בשביל לדבר עם אדריאן ידעתי שאתה לא בבית... וחוץ מזה אל תקח את זה יותר מידי אישית כי דיברתי בכללי יש לי עוד חברים אתה יודע... כן כמובן גם אלייך אני מרגישה את זה(דיברנו על זה קצת במסנג'ר אבל לא רק אלייך.... נקווה שיהיה בסדר!!!!!!! פשוט אני בבאסה=\ טוב שיהיה לך יום טוב ותהנה!!!!

SpyKid

New member
../images/Emo24.gif

אמממ... טוב, אני לא יכולה לדבר בשם כולם [למרות שאני כן יכולה לשער בקשר לכיוון המתחשבות שלהם וכו'], אבל אני אגיד בשם עצמי - אין כאן שום עניין של רחמים
ז"א אם אני מדברת עם מישהו זה כנראה בגלל שאני רוצה לדבר איתו....
בקשר למצבי הרוח - אני חושבת שזה משהו טבעי... זאת אומרת, אולי אצלי אין את ההרגשה הזאת שהחברים שלי איתי מתוך רחמים, אבל בהחלט יש לי כל מיני מחשבות לא נעימות אחרות שלעיתים קשורות לזה
וגם לי יש לפעמים תחושה שהם לא באמת רוצים לדבר איתי, למרות שאני מאוד אוהבת אותם...
אבל בסופו של דבר, לא צריך לקחת דברים כ"כ ברצינות, ז"א יכול להיות שבמקרה באותה פעם שכתבת למישהו הוא לא היה ליד המחשב או שבכלל הוא היה מאוד עסוק כל היום ולא יצא לו לענות... ולפעמים סתם מדמיינים בעיות במקום שהן אינן
[מנסיון
)

נטשה../images/Emo24.gif

אין לי מה לכתוב מלבד תודה!
והמצבי רוח האלו הורסים אותי=\

Drunk Bullet

New member
נצל"ש - שאלה שחשבתי עליה בבוקר..

כל היונים, שאר הציפורים והחתולים, איפה הם שותים?? נכון שיש כל מיני פארקים עם ברזיות שלידן תמיד יש שלוליות, אבל הפארקים האלה לא בכל מקום, אז מאיפה כל בעלי החיים מהרחוב, משיגים מים?
ואם כבר נצל"ש, היום לפני 45 שנה, נבחרת בריה"מ בכדורגל, זכתה בגביע אירופה. היום בעוד חודש, אני מתגייס.

Janem

New member
שאלה פילוסופית עמוקה...חח

חתולים: כל אחד מסודר. יש כאלה שמצאו לעצמם סבתות שמאכילות אותם ונותנות להם לשתות. סנובים אחרים שותים את המים של המזגנים. שלוליות בברזיות-גם הולך. נראה לי שאפילו ממטרות. יונים: הן עפות, אז הן יותר מסודרות. יש ת'יונים השמנות של כיכר אורדע, שמאכילים אותן כ"ך שהן בקושי עפות, הן כמו טנקים... תכלס, הן עפות לפארק לאומי ושותות את המים של האגם המלאכותי שם. _____________________________________________________________________ יאללה CCCP!!!!!!!, את מי הם ניצחו בגמר? את איטליה? או שזה היה ספרד? חבל שאין נבחרת CCCP היום... היו יכולים להיות אחלה נבחרת. תגיד, אתה כבר יודע לאן אתה מתגייס?

למעלה