סתם רציתי לשתף...

GallaxY

New member
סתם רציתי לשתף...

אתם לא חייבים להגיב או משהו, לא שיש לכם מה כל כך להגיב... פשוט עוברת עליי לאחרונה תקופה די קשה; קרו כל מיני דברים ש... אני לא מאחלת לאף אחד; והכל קרה כל כך מהר;... דברים רעים שקורים ברצף אחד אחרי השני כאילו מישהו מעניש אותי; היו לי כמה ימים שלא יכולתי לישון בגלל מחשבות; הכל התרוצץ לי בראש וכמה שניסיתי לא הצלחתי להירדם; אחריהם ישנתי ואפילו קצת חזרתי לשיגרה; אחרי זה קרה משהו ש... כל כך כאב לי שפשוט לא הצלחתי לצאת מהמיטה... גם קצת פיזית אבל בעיקר כאב נפשי; וישר אחרי זה הייתי צריכה ללכת להופעה של הסקורפיונז עם אבא שלי; ולקפץ ולהיראות שמחה למרות שמבפנים הכי נקרעתי ורציתי למות בעולם; כן זה היה מדהים זה היה מהמם. אפשר להגיד שלשעתיים שכחתי את הבעיות שלי; ואז חוזרים הביתה והמציאות שוב חובטת בך כאילו אתה איזה כדור במשחק טניס.. אני אפילו לא יודעת למה אני כותבת את הפוסט הזה כניראה שכבר התייאשתי מלשתוק; בעצם עכשיו אמרתי הכל, אבל לא אמרתי כלום
אני לא יודעת אם אתם מבינים אותי ואני לא יכולה לשתף בפרטים אני פשוט.. הייתי איכשהו צריכה להגיד את זה; אז סורי על החפירה ותודה על ההקשבה.

AeroSlash

New member
וואי.. מה זה מבינה...

ב-6 השנים האחרונות נופלים עלי דברים נוראיים אחד אחרי השני. עם הפסקה של כמה חודשים בשנה שעברה. זה הכל. והאמת, קיריל אמר לי משהו מאוד חכם. הוא אמר לי לקרוא בספר איוב ולפני שאתם מתנפלים עליי, אני לא באמת חושבת שלקרוא בתנ"ך עוזר אבל הסיפור הזה כן עוזר להבין. אני אמנם לא קראתי אבל אני יודעת על מה מדובר. אז כמו שהרבה פעמים קורים לנו דברים ממש טובים ואנחנו לא נוטים יותר מדי לחשוב האם זה בכלל מגיע לנו, אנחנו פשוט מקבלים את זה כי מי פראייר לא להנות מהטוב.. אז כמו שקורים לנו הדברים הטובים ככה קורים גם הדברים הרעים. אבל מטבעינו אנחנו נוטים הרבה פעמים לא יותר מדי לחשוב האם כל הטוב שקורה מגיע לנו ולקבל את זה כמובן מאליו, ולהיזכר לחשוב 'האם מגיע' רק אחרי שרע לנו. ואחרי זה, אם באמת חושבים על זה טיפה, מבינים שגם זה יעבור. כמו שהטוב עבר [עד כמה שזה נשמע לא נחמד] ככה גם הרע יעבור. כי כמו שהטוב שקיבלנו לא תמיד הגיע לנו גם הרע לא מגיע וגם הרע יעבור. אמנם אחרי ששנים על גבי שנים לך ולמשפחה קורים דברים מזוינים קשה קצת להאמין בזה אבל לא תאמיני עד כמה הכל מסתובב ב-180 מעלות כאשר מוצאים פינה קטנה ומוארת בלב. פינה אופטימית שרואה את העתיד בצורה טובה יותר. ואני אומרת זה מנסיון. עד כיתה י' ובערך מאז שהגעתי לישראל [כאמור, לפני 6 שנים] כל מי שסובב אותי כמעט, כולל אותי היה בבעיות ממש עמוקות ואני שקעתי בדכאון לא נורמלי. פשוט לא מצאתי טעם לכלום. הזנחתי את הלימודים [מזל שאז הייתי בחטיבה וזה לא השפיע]. היו לי בעיות עם המשפחה. אז פשוט לא טרחתי להשקיע בחיים יותר מדי. וזה אגב היה עד כדי כך דרסטי שגם ראו את זה עלי חיצונית. בכיתה י' המצב היה הרבה יותר טוב. ואחרי כיתה י', עם תחילת י"א, כל הבעיות שהיו לי מאז שהגעתי פה ולכאורה הופסקו בשנה שעברה חזרו אלי במכה כל כך גדולה, כאילו הכפילו אותם ב-500 וזרקו עלי כמו דלי מים. מה שכן, הפעם לא נתתי לעצמי לשקוע בדכאון סופי [עד כמה שזה נראה לסובבים אותי לפעמים]. תמיד אבל תמיד קלטתי את עצמי רואה את הכל באופן אופטימי ומקווה שהכל ישתפר. ואת לא תאמיני עד כמה שזה עזר. פשוט אין לך מושג. זה כל כך כל כך חיזק אותי שמצאתי את עצמי מתמודדת כמו בן אדם נורמלי עם כל הבעיות שנופלות ולא פורצת בבכי שבמילא לא תורם כלום. הכל תודות לאותה פינה אופטימית. זה לא קל, אבל בשביל זה יש את האנשים שאוהבים אותך שיכולים לתמוך בך ולעזור לך תמיד. אני קולטת שממש חפרתי, אבל אני מקווה שלפחות איכשהו תרמתי משהו. אני באמת מקווה שתרגישי יותר טוב
.

Janem

New member
צודקת. הכל בא מבפנים.

הכוח האמיתי הוא לדעת איך להוציא את שמחת החיים והאופטימיות החוצה, ולא לתת לסביבה להשפיע. בואנה, אני נשמע איש סיני חכם...חחחחח

GallaxY

New member
ואללה קראתי את איוב עוד מזמן ../images/Emo8.gif

לא חפרת בכלל; עזרת לי מאוד ותודה רבה לך
רק לקרוא את העובדה שאת אופטימית מעודדת אותי מאוד!

Janem

New member
אל תקחי ללב, יהיה טוב.

קרה מה שקרה. יום עסל יום בסל. תנוחי. :)

bariska

New member
זה תקופות

לכל אחד יש תתקופות האלה מי כמוני יודע אבל התקופות האלה יגמרו בקרוב והכל ישוב לשיגרה יהיה טוב אל תתיאאשי(-:

GallaxY

New member
נצל"ש תמונות מהסקורפיונז

אני שמה גם פה כדי שמי שלא ראה בפורום רוק גם יוכל לראות ... יש לי עוד שאני אשים כשיהיה לי כוח לעשות ריסייז חח

GallaxY

New member
..................................

איזה תותח הואאאאאאאא איך הוא צעק ISRAELLLL YOU KICK ASSSSSSSS

GallaxY

New member
הופעה שולטת ביותר

ביותר!! הינה תמונה רק כשהמסך עלה >>> *טוב זהו לבינתיים מחר אשים עוד

AeroSlash

New member
אין לך את התמונה

כשהוא שבר לעצמו את הבקבוק על הראש?

GallaxY

New member
ניראה לך אפשר לתפוס כזה דבר?

חחחחחחחחחחחח זה בלתי אפשרי עוד צילמנו בהתחלה עם זום רגיל אחרי זה כשעברנו אחורה צילמנו עם זום דיגיטלי והידיים רועדות (אין לי מושג איך אבא שלי צילם כאלה תמונוותת חח) וזה קרה בשבריר שניה

למעלה