סתם רציתי לשתף...

muaythai2

New member
סתם רציתי לשתף...

יש המון פורומים שאפשר לכתוב מה שאני רוצה לכתוב... לפני שנה בערך סיימתי את השנת שירות (אני בן 20 וחצי) שלי שבמהלכה הייתה לי חברה... הקשר שלנו היה ממש כמו רכבת הרים ומאד טעון. בכל מקרה, נפרדנו לפני שנה בערך ממש בסוף השנת שירות. בשנה הזאת לא ממש היה לי קשר רציני. ולה היה חבר רציני מאד מאד, הם נפרדנו לפני שבועיים בערך. בשבוע שעבר, יום שבת, הייתי צריך להגיע לצבא מוקדם והיה לנו מפגש קומונה במרכז. לפני יום שבת היא הציעה לי לבוא לישון אצלה, אבל כשהיינו במרכז עם כל החבר'ה מהשנת שירות היה נדמה שהיא לא באמת רוצה, לכן לא דיברתי על זה. קצת לפני שכולם התפזרו לבתים היא שלחה לי הודעה שאם אני רוצה לבוא אני מוזמן, ושהיא מתגעגעת אליי.. באתי אליה, והלכנו לישון בצורה הכי תמימה שיכלתי לחשוב עליה, לא נגעתי בה והלכתי לישון. במהלך הלילה היא שמה עליי יד וראש, התחבקנו, ודיי מהר התנשקנו ועד הבוקר כבר שכבנו. החוויה הזאת המיסה בי שכר קרח שפתח נהר ששטף אותי מאותו שבת ועד עכשיו... היא הייתה פשוט מדהימה, כל הלילה הסתכלתי עליה ישנה. הקשר שלנו מאד טוב, גם כשלא היינו חברים, ואני מרגיש בנוח לאמר לה הכל. ביום ראשון אמרתי לה שאני מת עליה, ושאני רוצה שנפתח משהו חדש. שאני לא רואה את זה כ "לחזור" אלא כמשהו חדש, ממש השתנתי והתבגרתי מאז. אני חושב שהקשר שלנו יהיה הרבה יותר יציב עכשיו. היא הייתה מאד מבולבלת בשבוע הזה, גם בגלל שהיא נפרדה לא מזמן מחבר, וגם בגלל שהפרידה שלנו לפני שנה מאד הכאיבה לה. היה הרבה חוסר וודאות בשבוע הזה, ודיברנו שניפגש ביום שישי (הנחתי שדברים יתבהרו אחרי שניפגש). לצערי הרב, דברים לא קרו ביום שישי בגלל עניינים טכניים עם הבסיס שלה, שלא איפשר לה לצאת. אז דיברנו ביום שישי על העניין, והיא החליטה שלא מתאים לה כרגע להכנס לזה שוב, שהיא מפחדת ממש ומרגישה לא בשלה. העניין הזה ממש מצטער אותי... מכל החברות שהיו לי, איתה הכי הרגשתי בנוח. היא בן אדם כל כך עוטף ומקבל. עמוקה רגשית ובוגרת בקשר רומנטי. איך שזה עצוב לי... כל תגובה תתקבל

Paranoid Eyes

New member
אהממ.. הכתובת הייתה על הקיר לדעתי..

לפי איך שאני רואה את הדברים, היא נפרדה מחבר רציני.. וחסרה לה הקרבה , החום וכו.. ואתה פשוט היית שם, ובשבילה זה עוד יותר טוב כי היית חבר שלה. היית מה שנקרא בשפה פשוטה: ריבאונד. עוד תוך כדי שקראתי את ההודעה, ולפני שכתבת שהיא מבולבלת וכל שאר השיט הזה.. כבר ידעתי שתכתוב שהיא לא תרצה לחזור.. זה היה צפוי. עצוב לך? אני מבינה . אבל אתה צריך להתרחק, ולהמשיך הלאה. אגב, כבר שכחתי איך זה הולך.. אתם ביחד בגרעין או מה?

Shaycus

New member
תשמע,

אמרת שכל תגובה תתקבל אז אני אתן לך את דעתי, נפרדתם לפני שנה אחרי קשר טוב מאוד כמו שאתה מגדיר את זה, אבל לא כל כך הסברת ממה נבעה הפרידה.. אם אתה אומר שהתבגרת המון מאז ושאתה "אשכרה בנאדם שונה" אז אולי באמת הפרידה הייתה מסיבות של חוסר-בשלות או דברים באיזור הזה ולא בגלל חוסר התאמה כלשהי, למרות שאם אתה שואל לדעתי, נפרדתם פעם אחת, שכחת את הבחורה, המשכת הלאה מבחינה רגשית.. ועכשיו חזרת לכל רכבת ההרים הזאת מחדש.. זה נורא צפוי שהיא תגיד לך שבוע למחרת היום שישנתם ביחד שהיא "לא מוכנה", אתה שוכח שאתה היית פנוי רגשית במהלך השנה הזאת, והיא כרגע יצאה מקשר שאתה מגדיר אותו "חזק מאוד מאוד", היא סך הכל הייתה צריכה "להתרפק" על איזה כתף תומכת ולדעת שיש לה מישהו "שנמצא שם", ברגע שזה קרה ואכן זה קרה, היא צריכה להירגע מקשר ארוך שנגמר לפני מספר שבועות בודדים.. אני לא חושב גם שיש לך מה לחכות לה או לדחוק בה להיכנס לתוך הקשר הזה שאתה חושב שיכול להיות לכם, מ2 סיבות: 1. הקשר לא באמת יהיה טוב כמו שאתה חושב שהוא יכול להיות וזה לא בהכרח בגלל שאתה לא התבגרת מספיק, אלא בגלל שאין מה לעשות, אתה לא יכול "להתחיל" קשר מהתחלה עם מישהי שכבר יצאת איתה לא מעט זמן, אין אופציה כזאת - למחוק את הכל ולהתחיל דף חדש, זה תמיד יהיה בקטע של "חזרנו להיות ביחד" ולא בקטע של "זה קשר חדש לחלוטין". 2. היא לא פנויה רגשית ומנטלית לדעתי אחרי כמה שנים של קשרים ארוכי טווח (איתך ומיד לאחר מכן עם הבחור החדש), אז אין בכלל מה לנסות ולהביא אותה לקשר הזה, אם זה יגיע (אם בכלל זה יגיע ואני מאוד בספק) אז זה יגיע מעצמו ולא שבועיים אחרי שהיא נפרדה מהבחור השני, היא צריכה להיסגר על עצמה לראות מה היא רוצה, זה עניינים שלוקחים זמן, אתה אומר שאתם בקשר טוב כרגע (של ידידות) אז אם זה יקרה, זה יקרה לבד, לא צריך להאיץ את התהליך. אם אתה שואל אותי? רד מזה, לא יודע כמה היה לך קשה אחרי הפרידה הראשונה ממנה, אבל אחרי עוד אחת כזאת אתה יכול להתפרק..

hafraapsichotit

New member
ובכן,

איך אומר ג'ים מאמריקן פאי? She's gone! Oh my God, she used me. I was used. I was used! Cool!

../images/Emo6.gif

גדול!!!!!!!!!! יש לי את התמונה בראש שהוא קם עם הבובת דינוזאור המתנפחת ובוקסר אומר את זה, ענק.

שאפולי

New member
טוב מה לומר לך?

אסור היה לך ליפול בפח הזה אבל לא בוכים על סקס(או אקס) שנשפך..

../images/Emo6.gif

נפלת במלכודת של ה-
. (לפחות ליקקת
).

כשמרגישים לבד, חוזרים לעבר.

וכמעט שאי אפשר לצאת מזה טוב. לא בריא! צא מהסרט ותתבגר.

למעלה