PianoGirl20
New member
סתם רציתי לשתף קצת...
טוב, אז היום כמו כל יום ראשון, שידרתי ברדיו של המכללה שלי. הפעם בניגוד להרבה פעמים אחרות באתי ממש מוכנה לשידור (בדרך כלל אני סתם מאלתרת, ולמרות שאני בדרך כלל יוצאת טוב זה עדיין לא ממש מומלץ ..) הפעם הכנתי תוכנית 'ספיישל' על מתי כספי. (שבוע שעבר זה היה על יהודית רביץ והיה מגניב אבל היו המון תקלות בשידור כי לא ממש באתי מוכנה..). בקיצור, הפעם השידור יצא מעולה והמנהל של התחנה נורא התלהב ואפילו 'איים' שהוא ישלח את הקלטת לתחנה של קול ישראל (ומי יודע לאן זה יגיע משם...
) בכל מקרה, ממש נהניתי מהשידור היום וגם המנהל נורא מתלהב ממני והכל, ובזמן השידור דיי הייתי בהיי, אבל אחרי זה.....אחרי השידור יצאתי החוצה, הייתה לי שעה להעביר עד לתרגול וסתם ישבתי בחוץ, ומה אני אגיד..פשוט התבאסתי. המכללה שלי ממש קטנה וחצי מהתלמידים הם בכלל ערבים (ובאמת שאין לי שום דבר נגד ערבים, פשוט הם נמצאים בקבוצה שלהם ולא ממש מתערבבים, אז בעצם זה כבר מוריד חצי מהאוכלוסיה של המכללה), וחלק אחר מהתלמידים הם קצת ערסים כאלה... לא יודעת, אולי זו בכלל אשמתי, אבל אני פשוט מרגישה לפעמים שאין לי ממש עם מי להיות ולפעמים אפילו אנשים יושבים בחבורות כאלה ואפילו שלפעמים אני מתיישבת ליד כמה אנשים לא תמיד הם מתייחסים וזה סתם גורם לביאוס.. לא יודעת, אני פשוט מרגישה שחוץ מהרדיו, לא יצא לי מהלימודים האלה יותר מדיי וזה קצת מבאס. במיוחד מבאס אותי הקטע החברתי, כי אני לא חושבת שמשהו הולך להשתנות וזה קצת חבל. האמת שדווקא בשבוע שעבר יצא לי לפגוש מישהי מהכללה שהיא זמרת והחלטנו להופיע יחד ביום 'במה פתוחה' שהולך להיות אחרי פסח והיא תשיר שם שיר שלי ועוד כמה שירים ישראליים, ועשינו יחד חזרות וניגנתי והיא שרה והיה מאוד כיף.. אבל זה היה משהו חד פעמי כזה ועדיין לא משנה את המצב הכללי. וזה מה שמוביל אותי לשאול, איך אתם מרגישים במקום הלימודיםש לכם?. טוב לכם? יש לכם שם חברים?.. אתם מרגישיןם שמכירים אתכם?.. שתפו קצת (ואתם כמובן גם מוזמנים לתת עצות ונחמות..
)
טוב, אז היום כמו כל יום ראשון, שידרתי ברדיו של המכללה שלי. הפעם בניגוד להרבה פעמים אחרות באתי ממש מוכנה לשידור (בדרך כלל אני סתם מאלתרת, ולמרות שאני בדרך כלל יוצאת טוב זה עדיין לא ממש מומלץ ..) הפעם הכנתי תוכנית 'ספיישל' על מתי כספי. (שבוע שעבר זה היה על יהודית רביץ והיה מגניב אבל היו המון תקלות בשידור כי לא ממש באתי מוכנה..). בקיצור, הפעם השידור יצא מעולה והמנהל של התחנה נורא התלהב ואפילו 'איים' שהוא ישלח את הקלטת לתחנה של קול ישראל (ומי יודע לאן זה יגיע משם...