סתם רציתי לשפוך

• פותח הנושא kzzz
  • פורסם בתאריך

kzzz

New member
סתם רציתי לשפוך

אני מפחדת כל כך מפחדת עשרים ואחד שנה חייתי בתחושה שמשהו לא בסדר אצלי, בפנים, בנפש ועכשיו נשברתי טוטאלית כל התקוות שתליתי בעתיד התנפצו לי בפנים ונשארתי אפילו בלי עצמי עשרים ואחד שנה חייתי בפחד הפחד או האימפולסיביות הנחו אותי בכל מעשיי בכל תגובותיי ועכשיו נשארתי בלי עצמי ובלי חיים כי לא התפתחתי נפשית וחברתית ועכשיו כשהתחלתי טיפול של ממש אני שואלת את עצמי האם אוכל להשלים את כל הכישורים החברתיים את כל הרגעים הקטנים של החיים האמיתיים את הלשבת על כוס קפה עם חברה את הלטייל, את הלהיות עם חבר'ה ולהרגיש חלק מהם שלא לדבר על התמודדות עם מצבים מסוכבים יותר מזה... מפחיד אותי יש לי תקווה לעתיד השאלה האם אוכל להיות באמת חלק מהעולם החברתי והמעשי האמיתי שקיים שם בחוץ... האם אוכל לא רק לשרוד אלא לחיות באמת למרות החוסר ניסיון והחוסר אונים

kzzz

New member
הי

אמונה עושה פלאים וכבר התחלתי להרגיש יותר טוב... תודה על העידוד :)

כמוך גם אני הרגשתי....

גם אני הרגשתי כמוך, עד שיום אחד אמרתי די!!! השומן הרס לי הרבה בחיי (אני בחורה שמנה), הייתי מתביישת להראות את עצמי בסביבת אנשים, הפסקתי בילויים הפסקתי לחיות. חייתי את היום שרדתי, עד שיום אחד פקחתי את עיניי ושאלתי מה יותר טוב ממני ובמה???. מאמי היום בכל מקום אני היא מרכז העניינים שמנה או לא אבל אני בן אדם סתם מנעתי מעצמי ים של הנאות בחיים, אבל אף פעם לא מאוחר. נכון קשה לי למצוא אהבה, כי החבר'ה שלנו לא מקבלת את השמנים (לצערי הרב) אבל אני לא דואגת גם לזה יבוא הזמן. מאמי גם אני בגילך וראי שיש תקווה. אורית

די דנסר

New member
תוכלי גם תוכלי

העובדה שהחלטת לעשות שינוי, לקחת את עצמך בידיים, להתחבר, לרצות להיות חלק מהעולם הזה, זה אומר שאת תצליחי. אני לא מבטיחה שזה יהיה מהיר כל כך, אך יש בהחלט סיכוי רב להצליח, כיון שהיבעת את רצונך בשינוי. תמיד תמצאי את אותה חברה שתשבו יחד לכוס קפה, תמיד יימצא האדם שישמח לבלות בחברתך גם כשלא השלמת את הכישורים החברתיים שלך. ההחלטה שלך זו התחלתו של שינוי. הייתי רוצה לשמוע עוד ממך. די דנסר

למעלה