סתם רציתי לשפוך קצת...

tomash1985

New member
סתם רציתי לשפוך קצת...

נכון לא יהיה שום דבר שיגרום לי לחזור אליה. נכון לא רוצה שום קשר איתה. נכון אני לא יסלח לה בחיים על מה שהיא עשתה ואמרה. נכון אני ממשיך קדימה. אבל עדיין אני חושב עליה לא מעט, מה איתה? מה שלומה? מה שלום אבא שלה שעבר ניתוח ? (למרות שעכשיו הוא לא סובל אותי), אם היא עברה את המבחנים לעבודה ? מת אבל מת לצלצל אליה... אבל לא יכול (ואולי גם לא רוצה כי אם הייתי באמת רוצה הייתי מצלצל, לא??!?!)... איך שאני בא ללחוץ send אני כאילו מתעשת ישר ואומר "לא", ממש נלחם עם עצמי כי אני גם לא יכול לעשות צחוק מעצמי - מספיק רמסתי את הכבוד שלי בשבילה, אז עכשיו אני מנסה להרים אותו, היא לא בשבילי אני יודע את זה, זה בטוח היה נגמר מתישהו ועדיף עכשיו, אני לא מגיע לה ( ולא בשבילי משהו באמת !!!)...אבל עדיין .... חושב הרבה אם היא למרות שניתקנו בעצבים אחד על השני (אחרי כמה ימים אני יודע שהיא נרגעת וכן אפשר לדבר איתה פתוח) ומאז כאילו כל אחד בלעה אותו האדמה אם היא רוצה לצלצל אליי כמו שאני רוצה לצלצל אליה? אם היא חושבת עליי גם ? אם היא אולי אפילו מתגעגעת, אם היא עוברת מה שאני עובר ת'קושי הזה לא להיות בקשר ... אבל היא לא עושה את זה כי אולי היא באמת כמוני - יודעת שאנחנו לא מתאימים ....

נ ט ע 9 1

New member
תחזיק חזק שלא לפול בסיבובים..

(לא זוכרת מאיזה שיר זה בדיוק אבל יש שיר כזה..מקווה שקרן לא תהרוג אותי שאני לא זוכרת...) אז אתה עושה זאת יפה מאודדדד..!!! מחזיק חזק.. וכן, אין מה לעשות, צריך להחזיק את זה חזק חזק, במיוחד אם אתה יודע שאתם לא מתאימים.. תקשיב לשכל הוא יודע על מה הוא מדבר.. ובהצלחה... אתה תמיד מוזמן לשפוך פה את ליבך..

בלאגנית

New member
כן זה נורא קשה בימים הראשונים אחרי

פרידה מקשר אינטנסיבי להיות במן נתק כזה הנתק הזה זמני,במוקדם או במאוחר אני מאמינה שייצא לכם לדבר יש פה משהו בטאגליינס שמדבר על מה שאתה כותב, על מה חושבים אחרי פרידה וכל השאלות שעולות בראש

תומ'ש ../images/Emo24.gif

תיכנס שוב לשרשור שפתחת לפני מספר ימים, ותקרא מה שכתבת ואת כל התגובות, ותזכור למה זה נגמר. זה לא סתם נגמר, הייתה סיבה טובה שזה ייגמר וזה טבעי שזה יכאב לך ושתרצה להתקשר ושיהיו כל כך הרבה שאלות, ואין הרבה מה לעשות חוץ מלנסות להעסיק את עצמך בדברים שעושים לך טוב ב-
,להיות בקרבת אנשים שעושים לך טוב וגורמים לך לחייך
, והזמן פשוט יעשה את שלו...

תגובה

אם תפנה אליה לשמחה ולהביע דאגה ואהבה אליה, לא יפחית מכבודך. טוב לפנות לאנשים שאוהבים ולהנעים להם. אם אתה באמת דואג לאביה, יפה אם תתקשר ותשאל לשלומו. היא ודאי אוהבת את אביה, ולכן אם תהיה אמתי תשמח. אל תשפיל את עצמך, הראה לה שאתה מחבב אותה. עשה מה שאתה מרגיש ורוצה.

שוב אתה ראוי לשבח

על הנכונות שלך והיכולת שלך לשפוך את הלב ולשתף .. טוב שאתה עושה זאת .. כמו שאמרתי קודם וכמו שאדם אוהב וחושב כתב לך , זה לא יפחית מהערך שלך, עשה מה שאתה מרגיש רק אתה יודע מה נכון לך ומה לא נכון לך

lnz

New member
מכיר את זה מקרוב מידיי..

אני עברתי אותו הדבר עד לפני כמה שבועות וגם את זה לקח לי כמה חודשים לעבור, אל תנסה להתקשר, אל תנסה לחשוב, פשוט תמשיך הלאה, גם לי שאמרו לי את זה זה נשמע הזוי ואיך אפשר לעשות דבר כזה הרי היא הייתה חלק ממני כל כך הרבה זמן אבל זה אפשרי ומומלץ כי אתה פשוט גורם לעצמך להכנס למקומות שליליים ומדכאים, תתירכז בעצמך ובלבנות את החיים שלך בלעדיה מעכשיו ומה שיהיה יהיה, כי רק ככה השליטה תחזור לידיים שלך, אל תעשה דברים שיחזירו אותך אחורה, תסתכל רק קדימה ובהצלחה.

tomash1985

New member
אין מצב שאני מצלצל

נכון אני אולי רוצה אבל שוב הראש אומר שזה לא נכון לעשות וגם כי אני יודע איך היא תתייחס והיא לא תתייחס יפה וזה בגלל שהיא רוצה להראות לי מי היא, להראות לי שהיא לא צריכה אותי - אני מכיר אותה ואז אני סתם יתבאס ואין לי כוח ליחס הזה שלה... שוב - זה לא מגיע לי גם אם עשיתי דברים שלא הכי נכונים בעולם - עדיין יש דרך להתנהג... קראתי את ההודעה של Inz ואני ממש חושב כמוהו ואומר לעצמי כל הזמן... מקווה באמת שהיום המצב שלך הרבה יותר טוב.

lnz

New member
שמח שיש אפשרות לעזור...

האקסית שלך ממש מזכירה לי את שלי, וגם אני במשך כל כך הרבה זמן הייתי החלק החשוב ביותר שלה בחיים והיה הרבה טוב ואתה לא מאמין שזה קורה ושאתה לבד אתה חושב על איך קיבינימט זה קורה לך, אבל זה קורה... וצריך לדעת להתמודד עם זה, זה הדבר הכי קשה שאני עשיתי, והייתי בתקופה כזאת מגעילה שלא האמנתי שאני יכול להגיע לזה, אבל זמן הוא התרופה, ואתה צריך לעשות הכל כדי להוציא אותה מהראש כמה שזה לא קל, תחייה את החיים שלך, כי כמו שלי אז גם שלך חיה את החיים שלה ומי יודע מה עובר להן בראש, הקטע הוא שזה לא אמור לעניין אותך כי לך מגיע אחת שתתן לך בלי פוזות ומשחקים, אם זאת היא היא תחזור אל תדאג הקטע הוא שתפסיק לחכות, כי תכלס ברגע שתמשיך הלאה אז ורק אז היא תחזור, השאלה אם תהייה מוכן לקבל...

למעלה