סתם רציתי לשאול

סתם רציתי לשאול

היום אכלתי ארוחה שאני מגדירה אותה כארוחה כבדה והסתקרנתי ורציתי לדעת כמה אחרי שעה יש ל סוכר ויצא לי 158 רציתי לדעת עם זה גרוע או שזה דיי סביר??

לזר

New member
מה תחולת הארוחה?

אם המרכיבים שלה היו בעיקר פחמימות או, חלבון או שומנים או ירקות... קשה לפעמים "להתפוצץ" וגם לעלות ברמת הסוכר.

לזר

New member
כעת זה יותר ברור

תפוחי אדמה מטוגנים לא יעלו לרובינו את רמת הסוכר מהר, משום שהשמן מעכב את ספיגת הפחמימות בגוף, כך ש-160 זה בהחלט סביר. לא ציינת האם הוספת אינסולין עבור הארוחה, כך ההתמונה עדיין לא ברורה לגמרי. אני יכול להשאר עם צ'פס על 100 עד 120 בלי שום בעיה (אבל לא ארוחה מפוצצת). יום נעים

ל SWEETGIRL

מסקרן אותי, את לא חייבת לענות......... אני חושב שאת בת 16 , ותמיד חשבתי שאת טייפ 1 , זה מפתיע אותי שאת טייפ 2 , בחורה כל כך צעירה........ אז יש לי כמה שאלות, אבל את בהחלט יכולה לא להתייחס אלי. 1. את בטוחה ב מאה אחוז שאת טייפ 2 ?????? 2. מי מקרובי המשפחה הקרובים יש לו טייפ2. 3. כש קיבלת את המחלה, היית שמנה ????????? אוכלת המון המון ממתקים, כמה זה המון ?????????? שמת המון סוכר בקפה, שתית המון המון קולה, דייט קולה ???????? 4. כמה כדורים את לוקחת ביום ואזה. 5. כמה זה ה A1C שלך. 6. אך את מרגישה כשאת לא מאוזנת. 7. מה ההבדל בהתנהגות שלך בין היום, לתקופה שלפני גילוי המחלה. אני סקרן פשוט, כי את מאוד צעירה וזה מפתיע אותי. תרגישי חופשית לא לענות לי ולא להתייחס אליי אם אני סתם נדחף. שיהיה לך בהצלחה

חח בכיף אני יענההה

1. כן אני בטוחה הרופא אמר לי שיש לי סכרת של מבוגרים והוא הבין מהבדיקותת 2.סבא שלי מצד אבא וסבתא שלי מצד אמא שקבילה את זה בעבקות טיפולים כימוטרפים ומלחץץ וניפטרה לא עקב הסכרת 3.אני אף פעם בחיים שלי לא הייתי שמנהה אני אוכלת ולא משמינה ככה זה הגוף שלי 4. האמת לא הייתי אף פעם ילדה ממתקים אבך לא יודעת כניראה מלחץץ קיבלתי את זה היו לי בעיות אז, אני זוכרתת 5.בבדקיה האחורנה היה 6.5 שהיתה לפני 3 חודשים בערך 6.האמת שאני מרגישה רגיל כזה כי אני דיי מאוזנת אפשר להגידדד ועכשיו התחלתי לעשות ספורט שזה ממש עוזר לי וזה כיףף ועכשיו אני כבר בת 17 4 שנים סכרת. 7.ואני לוקחת כדור אחד של קלקופאג אחרי ארוחה ערב שממש עוזר ואחד נובנורם זמנ עכשיו הוא ניגמר לי והרוםא יגיד לי עם להמשיךך. מקווה שתביןןן ושיהיה לך בהצלחה

תודה SWEET

מוזר, לא ממתקים ולא השמנת יתר, וזה פרץ בגיל כל כך צעיר. שיהיה לך בהצלחה...... חשבתי שאם חסר לך 2 קילו,אולי כבודה מוכן לקחת ממני, יש לי בשפע... הא הא הא הא. בהצלחה.

Threat

New member
מממ אני זוכרת שפעם האחות שלי אמרה

באיזו שיחה עם מישהי שאני במקרה הייתי באיזור (כן האזנתי, משעמם לי בחיים
) שטייפ 2 יכול להתפרץ מכל מני סיבות, כי הבחורה ההיא היתה בערך בת 20-25 והמשקל שלה היה ממוצע לחלוטין (אני מניחה שבין 50-60 ק"ג)... בינהן היא ציינה גם מתח, והבחורה שהיתה סטודנטית אמרה שהיא אכן במתח ואז היא סיפרה לה (וגם לי, הן כבר קלטו שבלתי נמנע להתעלם ממני בשיחה הזו
) שתמיד כשיש תקופת מבחנים באוניברסיטאות, יש קבוצה חדשה של סטודנטים שמתגלה אצלם סוכרת, ושהם "זוכים" בה עקב לחץ...

דואגת1

New member
סתם הרהור...

שבת שלום, האם במשפחות של אותם סטודנטים היו חולי סכרת ? מתח, אירוע בעיתי -עלולים לזרז התפרצות של סכרת, מה לגבי לחץ דם ושומנים בדם ? גם הם עלולים לתרום להתפרצות סכרת, לצערי גם אנשים צעירים סובלים מבעיות אלה. אולי לעמית יהיה מה להוסיף בנושא.

למעלה