סתם,רציתי לפרוק

סתם,רציתי לפרוק

בת 41.5,ילד מקסים בן 7 בבית,הריון ספונטני.הייתי בטוחה שברגע שנרצה יהיה עוד אחד ודחיתי...הריון כימי לפני כמה חודשים ומאז בטיפולים.המליצו לי על רופא ממש לא טוב.עברתי אצלו 2 הזרעות,שלא תוזמנו נכון,היה רק אולטראסאונד כמה ימים לפני,בלי בדיקות דם אפילו והביוץ לדעתי התפספס. שאיבה אחת הניבה 17 מוקפאים.5 בלסטוציסטים והשאר בני 3 ימים. החזרנו לפני שבוע עובר אחד בן
3 ימים .את השני נסינו לגדל לבלסטוציסט והוא לא שרד.מרגישה שזה מה שקרה גם לעובר שהוחזר.הרופא התעקש להחזיר עובר בן 3 ימים וצעק עלי כשתהיתי מדוע לא בלסטוציסט. מחליפה רופא כמובן...כועסת על עצמי שלא עזבתי קודם.בעלי די אדיש לעניין הטיפולים.תומך ועושה את זה בשבילי אבל מעדיף להשאר עם ילד אחד.
בנוסף,הבן שלי בעט בי בבטן בטעות הבוקר,התפוצצתי עליו וצרחתי כמו שלא צרחתי מעולם.
אוף,אני חוששת שאיחרתי את המועד

Nicole110

New member
קודם כל חיבוק גדול

היי פרויילין, מצטערת לשמוע על התחושה הקשה! נשמע שיש פה כמה עניינים שונים: לגבי הרופא שלא סימפטי- ממש לא לעניין שצעק עלייך, אפשר לדבר ולהסביר, לי מאוד חשוב יחסי אנוש. גם לי לקח זמן להחליף רופא, לאו דווקא בגלל הנחמדות, אלא הרגשתי שהוא לא מקצועי וממש עשה לי רשלנות (סיפור ארוך). גם בעלי בהתחלה היה נגד להחליף רופא ו"מה יהיה שונה כולם אותו דבר"... וכולי. העיקר שהחלפת, אל תכעסי על עצמך, זה תהליך קשה ואין לדעת מראש מה תהיה הבחירה הנכונה.
אני בטוחה שהוחזר עובר בסדר גמור, תנסי להאמין בכך (עם כל הקושי!) ותלמיד מה נכון לך לפעם הבאה.

לגבי מידת המעורבות של הבן זוג, נשמע שיש פה עניין לדבר עליו ולמצוא קרקע משותפת שתוכלו להסכים עליה במידת המעורבות. צריך הרבה אנרגיה וסבלנות לטיפולים ואם הוא "רק עושה לך טובה" יכול להיות שהוא צובר כל מיני רגשות מתחת לפני השטח ששווה לדבר עליהם. בכלל אני גיליתי שמה אומרים ואיך אומרים מאוד מאוד חשוב. גברים רבים מגיבים באופן שונה לטיפולים וגם עליהם עובר משהו קשה. גם אצלי בעלי בהתחלה היה בשוק ולא מעורב ואפילו כעס ולא רצה לדבר על "הנושא" ואח"כ הפך הרבה יותר רגיש ומעורב ככל שהזמן עבר.

כולנו מתרגזים וכולנו כועסים, ברור שלא נעים לאבד עשתונות מול הילד שכמובן לא אשם. אבל את בן אדם וגם לך יש סף ותמיד אפשר להתנצל וללמד את הילד איך להשלים ואיך להיות אדם שלוקח אחריות, גם מבוגרים טועים... אני לא חושבת שאיחרת את המועד, יש כאן המון סיפורי הצלחה גם בגיל 40+, ואני אישית מכירה שתי נשים (מהעבודה) מעל גיל 40 שהצליחו. מחזיקה אצבעות לך ולכל הנשים החזקות כאן
.

הודעה אדמינית

גולשות יקרות, נזכיר כי על פי תקנון פורום פוריות חל איסור להזכיר את הילד שבבית שלא לצורך פירוט עבר רפואי, זאת על מנת להתחשב בכלל הגולשות בפורום.
כמובן שיש מקום לדבר על הדברים, וניתן לעשות זאת בפורום הורים בטיפולי פוריות.
תודה על התחשבותכן.

תודה רבה,ניקול היקרה!

מקווה להתעודד בקרוב ולהמשיך במלוא המרץ,ההמתנה לבדיקת הבטא קצת קשה...בעלי בגדול תומך בי,מקשיב לחפירות שלי ומנסה לייעץ אבל את בסיס העניין קשה לשנות.הוא מוכן לעבור את התהליך רק בשבילי.הוא עצמו לא ממש מעוניין בילד...את עניין הרצון קשה יותר לשנות:/
לגבי הגיל,תודה רבה רבה על העידוד.אני גם מכירה כמה,פשוט מקווה שאני אפול בצד הטוב של הסטטיסטיקה:) בהצלחה רבה רבה גם לך ולכל שאר הקוראות היקרות.

שחר רו1

New member
מזדהה איתך בהרבה מובנים

נראה לי סופרת איתך עד לבטא. אני בראשון הבא, בהצלחה.

בטא ביום שלישי הקרוב...

אז יש לנו חפיפה מסויימת,נספור ביחד:) לא אופטימית בכלל לגבי עצמי החודש..מאחלת לך המתנה קלה ובטא חיובית!!

PAND76

New member
בהצלחה לשתיכן, מקסימות. בידיים מלאות בהקדם!

למעלה