סתם רציתי לספר

פלוטו24

New member
סתם רציתי לספר

יום ראשון היה יום נוראי ומזעזע בעבודה. באותו יום שמתי ברקע 88fm. כמובן שכולם כמעט צלבו אותי, אבל התעקשתי לשמוע לשם שינוי מוזיקה איכותית ולא חלחל"צ כמו כל יום. לקראת סוף היום כשאני מותש וחסר קולות, שמעתי מהרדיו צלילי פסנתר שישר הקפיצו אותי ונתנו לי זריקת אנרגיה לכל היום הנוראי הזה. כמו שבודאי ניחשתם, הם שידרו את silent all these years. מדהים מה ששיר אחד יכול לעשות למצב הרוח... בכלל, היה כיף לדעת שטורי משודרת ברדיו מידי פעם.

נכון שזו לא רק אני,

וכשבמקרה משמיעים אותה ברדיו אפשר ממש לא לנשום לאיזו שניה או שתיים?

שרימפי

New member
זו בהחלט לא רק את...

לעצור שניה ולהקשיב לכל צליל
ורק ברדיו 'קול רגע' המפוקפק שמעתי פעם אחת בלבד טורי...merd!

שרימפי

New member
מי אמר

שניסים קורים רק בחנוכה?
האמת היא שאפילו בטבריה יש בטאואר רקורדס דיסקים של טורי. וזה בהחלט מחמיא כי החנות פיצית ויש להם בעיקר מוזיקת טראש מזרחית.

אני לא זוכרת אם..

זה היה גם גלגלצ או רק 88 אבל היו לי פעמיים נפלאות שכאלה פרשס, וקרוסיפיי. למה ליייייי לא יצא לשמוע את סיילנט??? הו, עוד יבוא היום...

אף פעם לא שמעתי אותה ברדיו!11

למרות שיכול להיות שזה בגלל שאני שומעת רק "זהבי עצבני" כשאני חולה בבית. P-:

Durutti Line

New member
שמעתי אותה פעם ברדיו לבנון

הייתי בקיבוץ מנרה ליד הגבול ושמעתי רדיון לבנון (מדברים שם בצרפתית, הזמדנות לתרגל את הצרפתית שלי..) ואז שמו שיר של טורי. זה היה בדיוק אחרי שיר ג'אז בערבית ולפני שיר של רדיוהד. תכנית מגוונת יש להם, הייתי אומר.

noosh

New member
הווו, זה מזכיר לי

שבשנה שעברה ביקשתי בתחינה בחוליה שיעבירו ל-88FM.... והם באמת הסכימו, לשניה, ובאותו הרגע התחיל Happy Phantom. זה היה כה משמח! והיום הייתי בטאוור בעזריאלי ו-FTCH היה במדף ה"מומלצים", זה היה נחמד. ותראו מה קרן פלס אומרת על טורי (ותודה לנ ע ה של הים על השאלה המקורית
) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1575&msgid=91406664

שרימפי

New member
היא פקצה חמודה../images/Emo13.gif

ומגניב! ועוד יותר מגניב לגבי עניין הhappy phantom. לפעמים יש סימנים לא מוסברים
אה

שרימפי

New member
לוקח את המילים שלי בחזרה- היא לא.

היא סתם חייכנית ומתוקה. שהאמת היא שזה דבר מדהים. והיא גם כותבת מדהים לדעתי, עזרה לי להעביר 3 שבועות בדרום אפריקה.

הופה הופה! :)

האמת, באמת באמת כבוד לקרן, אני אוהבת שיש פסנתרניות גם על אדמת ציון. והיא בהחלט חביבית. ועוד אוהבת טורי!! כאילו, זהו. עכשיו באמת אהבתי.

מגיע לה, באמת.

וכזה כיף לראות אותה מנגנת
זו לא אהבה ברמה שטורי עושה עם פסנתר, אבל עדיין..

חח, אהבה עם הפסנתר..

אם כבר אז טורי מביאה אותך להשתמש במונחים קצת יותר בוטים עם כל התנוחות של הרגליים שלה!!! אבל נו.... כן, בהחלט עושה איתו אהבה
וכאמור, כפרע על קרן

Durutti Line

New member
אני לא בטוח..

באמת עם כל הכבוד, אני לא חושב שטורי הייתה רוצה שנשמור על איפוק ושפה הגונה כשמדברים עליה, היא בעצמה לא מהססת לכתוב על נושאים מיניים ולפרסם זאת בכל העולם. אני לא אומר את זה כמשהו רע... להיפך, אני מעריך את הפתיחות שלה. בכל אופן, אני לא בטוח שהיא עושה אהבה עם הפסנתר, אולי היא עושה אהבה... עם עצמה? חבר שלי היה בהופעה שלה לפני כמה שנים, והוא מספר שכשהיא מנגנת בפסנתר היא... איך לומר... נוגעת בעצמה. סטייל מייקל ג'יקסון פחות או יותר.. אני לא אומר בביטחון שזה כך, זה מה שהוא אומר.. Take it or leave it. אגב זה מסתדר יופי עם השיר Icicle... =)

למעלה