סתם רציתי לספר לכם...

סיוונוש

New member
סתם רציתי לספר לכם...

הייתי היום באיבחון.... הפסיכולוגית שיגעה אותי... ``תציירי את זה...`` ``למה ציירת דווקא את זה`` ``מה זה אומר`` גרררררררר ממש עלתה לי על העצבים.... ואז פתאום היא שואלת ``סיוון, יש לך מחשבות אובדניות?`` אמרתי לה שכן, ואז היא שוב שאלה ושאלה... ואז היא קראה לאמא... כדי לספר לה... הפסיכולוגית סיפרה לאמא... ובלה בלה בלה.... בקיצור, שמו אותי על טיפול תרופתי בתנאי שאני לא פוגעת בעצמי... וגם נתנו כדורי שינה למקרה שאני שוב לא נרדמת בלילה.... ופטרו אותי ממבחנים עדדדדדדדדד להודעה החדשה. מקווה שמעכשיו יהיה יותר טוף....

סיוונוש

New member
רק חבל....

שהתופעות לוואי זה בחילות וכאבי בטן... בחילה כבר השתלטה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הי סיוונוש

אני שמחה לשמוע שאמא שלך מודעת לחומרת המצב ואולי עכשיו תשנה את ההתנהגות שלה כלפיך ותהיה יותר תמוכת ומבינה. באשר לתופעות הלוואי ... ההמלצה היא לעשות הרבה פעילות גופנית, אז חילוף החומרים מהיר יותר ותופעות הלוואי מתמתנות. ובכלל, אני מרגישה שהוקל לך וזה מה שהכי חשוב. שיהיה לך פרק זמן להתאושש ולהתארגן מחדש.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
סיוונוש...

יופי שהלכת לאיבחון... יופי שדיברת עם הפסיכולוגית ושיתפת אותה... יופי שהתחשבו ברצונך ופטרו אותך, לפי שעה, מהאבחון הזה... יופי קיבלת תרופות שיעזרו לך... יופי שאמא יודעת קצת יותר... לא יופי תופעות הלוואי, אבל זה דבר שניתן לתיקון! אם תדווחי על זה, סביר שיחליפו לך את התרופה...

MetalBoy

New member
לסיוון

מעכשיו יכול המצב רק להשתפר! אני מאד שמח שלך זה קרה.. הלוואי ולי היה פסיכולוג אבל אני מפחד ומתבייש פטרייה

למעלה