סתם רציתי לחלוק...

kenz

New member
סתם רציתי לחלוק...

חתיכוביץ'... זו החווה החדשה שאני עובדת בה... זה כל כך כיף לרכב במנז' שמוקף בעצים ודשא ירוק, זה משנה את הכל. (בעיקר כי זו תקופה שבה אני רוכבת כל כך רעעעע...) בתמונה זה ספייד, אחד הסוסים בחווה, בן 12, טורוברד קרוס, שכל בחיים טייל לו בחוץ, ופתאום באה איזה מופרעת אחת (אנוכי) ומבקשת ממנו לעבוד מסודר במאנז'. האמת היא שעם רמת הכושר של שנינו, חצי שעה מספיקה,ף ואנחנו מקררים וחוזרים לאורווה, ושנינו מרוצים.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאויש הוא חמודי.. ../images/Emo13.gif

והמקופ נראה יפה מאוד, איפה את רוכבת?

kenz

New member
חווה פרטית

בבית של מישהו ליד כפר סבא. אם היה שם מקום הייתי מביאה את הסוס שלי לשם (הלוואי הלוואי הלוואי) אבל יש שם רק 10 אורוות ויש 11 סוסים (מתוכם 4 סייחים בגילאים שונים)... ונהההה לכולכם (שימו לב ללשון...)

SILVER LADY

New member
ממש נראה חמודד!!

ויפה לו על הסגול
איפה המקום באמת? נשמע כייף=]

spsf

New member
איפה החווה נמצאת?

אולי קרנאת את הודעה שכתבתי מתחתייך - בקשר לחיפוש פנסיון לסייח שנגמל לאחרונה - אולי במיקרה אצלכם זה רלוונטי? אני אשמח אם תתני לי קצת פרטים - אפשר במסרים

איזה כיף ../images/Emo13.gif

ואחלה שבחרת לחלוק
(גם לי נורא נעים לרכב במקום יפה. זה עוזר להסתכל מסביב, ומרחיב את הלב).

החווה נראית מטופחת

לפחות אותו חלק שאת מראה בתמונה
והטורבורד קרוס, נראה ממש מקסים מבחינת יופי. ואופי, נראה מקסים גם כן, אבל אי אפשר לשפוט מבלי להכיר
נשמע שממש כיף לך שם, נכון?

kenz

New member
אכן כן

מקסים מאוד. ולמרות שאני כמה כל יום בחמש בבוקר (ואני בן אדם שרגיל לקום ב-12...) אני נהנית כמעט מכל רגע...

זה נשמע ממש כיף לקום כל יום מוקדם

בבוקר לעוד יום בחווה רצוף סוסים וחוויות. בתור אחת שאוהבת לקום מוקדם (לחופשים ולא לבית ספר!) אני חושבת שהייתי נהנית שם כל יום, כל שעה, כל דקה וכל שנייה בקטע של הלקום בבוקר

למעלה