PianoGirl20
New member
סתם רציתי להגיד....
קודם כל, שזה הפורום עם האנשים הכי נחמדים שהייתי בו בזמן האחרון...אז keep on the good work!.. דבר שני, אני קצת בדיכאון. לא יודעת אם מעניין את מישהו למה, (אבל אני אספר בכל מקרה...
). היום פשוט היה לי יום דיי מגעיל. קמתי נורא מוקדם (בשביל להגיע לתרגול למבחן בפסיכולוגיה שהחליטו לעשות אותו ב-9 בבוקר...) וזה אחרי שישנתי איזה שעתיים בלילה אתמול (כי אני רגילה ללכת לישון מאוחר, שזו עוד בעיה שיש לי..). כל היום הייתי נורא עייפה ועצבנית (בנוסף לעייפות אני גם במחזור, אז בכלל..), וגם עשיתי את המסע השבועי שלי (3 שעות) להגיע מהמכללה בדרום לבית במרכז.. אז כל היום הייתי עייפה ובלי מצב רוח וכמובן שלא ממש למדתי היום וסתם התבזבז עוד יום. כשהייתי בלימודים ניסיתי למצוא אנשים ללמוד איתם ביחד למבחן אבל לא ממש מצאתי אף אחד. שאלתי כמה אנשים אם בא להם ללמוד יחד והם אמרו שהם לומדים יותר טוב לבד. אני יכולה להבין את זה, אבל הקטע הוא שאני מרגישה שבכלל לא יצרתי חברים בלימודים. יש כמה בנות שאני מסתובבת איתם בין השיעורים (בכמה דקות רווח שיש בין שיעור לשיעור), אבל הן לא בנות שיש לי ממש קשר איתם אחרי הלימודים. זה כאילו שלכל אחד יש את העולם שלו ובסוף כל יום לימודים כל אחד חוזר הבייתה לעניינים שלו. הרבה אנשים גם באים מרחוק אז ככה שבימים שלא לומדים (לומדים רק יומיים מרוכזים ועוד חצי יום) הם נמצאים בערים שלהם ואין כל כך אפשרות להיפגש. (וכמו שאמרתי, גם הקשרים איתם הם לא עד כדיי כך קרובים בשביל שנעשה משהו). אני לא יודעת למה זה. סך הכל אני בנאדם נחמד וחברותי, ואני לא יודעת איך נוצר מצב כזה. אולי אני לא מספיק יוזמת?.. בכל מקרה, המצב הזה דיי מבאס אותי. החברות היותר קרובות שיש לי מהמכללה, הן שתי בנות שגרות לידי (איפה שאני גרה ליד המכללה) והן ממש אחלה ואני הרבה איתם, אבל הן לא לומדות את מה שאני לומדת אז אני לא לא יכולה ללמוד איתם. עכשיו אני בכלל בבית במרכז, וכשאני כאן אז בכלל אני מרגישה נורא לבד (כשאני נמצאת בדירה שלי שליד המכללה יש את החברות שגרות לידי שאני יכולה עוד להיות איתם, אבל כאן אין לי כל כך אנשים), ובכלל כל ההסתגרות הזאת עם הספרים עושה לי לא טוב. אני גם דיי חוששת לגביי הלימודים שלי, אני מרגישה שאני כמעט לא לומדת ושבנוסף לכישלון במבחן בסטטיסטיקה אני הולכת לצבור עוד כמה... בקיצור, אני פשוט מרגישה מדוכאת, ולבד. סליחה על ההשתפכות..
קודם כל, שזה הפורום עם האנשים הכי נחמדים שהייתי בו בזמן האחרון...אז keep on the good work!.. דבר שני, אני קצת בדיכאון. לא יודעת אם מעניין את מישהו למה, (אבל אני אספר בכל מקרה...