סתם רעיון

MAYA20

New member
סתם רעיון

תגידו,מה דעתכם שנפסיק את היריבות בין פורום חוזרים בתשובה לפורום יוצאים בשאלה. בבקשה אל תאמרו :"איך אפשר אם הם כל כך ..." לדעתי הפורומים היריבים האלו יכולים להיות דווקא פורומים ידידים. בעצם מדובר בשתי קבוצות שיש הרבה במשותף בין החברים בהם. בשתי הקבוצות אנשים עברו מהפך אמוני בחיהם, החליפו דרך חיים בצורה שמעטים מאוד עושים. תחשבו על זה, שלהם יש ידע שלנו אין וההפך. אני מכירה יוצאת בשאלה וחוזרת בתשובה שהחליפו בגדים ביניהן. אולי לא נגיע לרמה כזו, אבל דברים יכולים להיות הרבה יותר נחמדים בלי מלחמות. פשוט אם למישהו אין משהו נחמד להגיד שלא יאמר אותו ושכל אחד ישאל כל מה שהוא רוצה. מה דעתכם? <וזכרו בלי להשמיץ>

סיטרא

New member
לא ממש

צריך להפסיק את ההתכתשויות כי לעולם לא נגיע לעמק השווה, אלה יעמדו ויטענו טענות בעד הדת, ומולם יעמדו היוצאים וישמיצו את הדת. צריך לעשות הסכם - לא מדובשך ולא מעוקצך. כמו שאין קשר בין הפורום שלנו לבין פורום בריטני ספירז, או לבין פורום תוכים, כך צריך להיות גם לגבי פורום דתיים/חוזרים בתשובה. אני בעד הפרדה מלאה. הפרדת הדת מהפורום.

מי אמר שצריך להגיע לעמק השווה?

האם בכל קבוצת אינטרסים כולם מסכימים על הכל? אני למשל, משתף פעולה עם אריאלה כבר הרבה מאוד זמן בכל מיני נושאים...

סיטרא

New member
אגלה לך סוד:

גם אני בקשר די רציף עם אריאלה בסמרים, אז מה. לא הבנת אותי. התכוונתי להגיד שלא צריך להגיע לעמק השווה ולא צריך להשלים, ולא צריך להיות "פורומים ידידים". לא צריך כלום. בדיוק כמו שאין קשר ביננו לבין פורום "סטוצים ומפגשים אחרים" (שאגב, פורום שאני מאוד אוהב) כך צריך להיות גם בין פורום יוצאים בשאלה לבין פורום חוזרים בתשובה.

רעיון סתם.

מכנה משותף אפשר למצוא בין הרבה פורומים. אז מה? מה דעתך על פורום גאווה או פורום הורים גאים - גם הם עברו/עוברים תהליכי יציאה? שנתחיל לעשות הסכמי פורומים תאומים? פורום חוזרים מעניין לי את התחת (בקושי) ואני לא מוכנה להתחייב על נחמדות לאף אחד באופן גורף. את בחורה נחמדה, יש לך שאלה אליהם - שאלי, יקירתי. את עשוייה לקבל תשובות. את לא צריכה קואליציה בשביל זה. את החברים שלי אני אוהבת גם אם הם חזרו בתשובה, אבל זה בשום פנים, צורה, דרך, שעל, היבט ואופן לא מחייב אותי לאהוב את כל החוזרים בתשובה. ואם כבר, יש גם כמה יוצאים בשאלה שאני לא סובלת. אני חייבת להיות נחמדה אליהם רק בגלל שהם דתל"שים??? לייזר משתף פעולה עם אריאלה כי היא מנהלת פורום, יש עוד מנהלי פורום שהוא בקשר הדוק איתם ואין להם שום קשר לפורום (ולא צריך שיהיה), אני מכירה (אישית!) כמה ממשתפי פורום חינוך לגיל הרך, ופורום הנקה, ואין להם שום קשר לכאן, לנועם ולליאור יש פורום (כל אחד ופורומו) שלם על הראש, ואין קשר לכאן. הבנת את הפונאטה נכון? >ספל חמאה מחפשת בזוקה<

MAYA20

New member
לא התכוונתי לחיבוק קבוצתי בימי שני.

ותחזרי בך!!! אני לא בחורה נחמדה!!!! מה שהתכוונתי, שאולי יהיה נחמד אם אנשים יפסיקו להציק להם והם יפסיקו להציק לנו ופשוט כולם יקבלו את העובדה שאנשים חושבים אחרת.

מיכל25אב

New member
חזון אחרית הימים

למרבה הצער,אני לא מוצאת שום מכנה משותף עם פורום חוזרים בתשובה,וגם עם אריאלה ניסיתי להתמסר וזכיתי ליחס "חם" וקרוב לבבות "ממש" לא מדובשם ולא מעקצם(אני עם סיטרא בענין..) כנראה שבאמת במקום שבעלי תשובה עומדים וגו'..

MAYA20

New member
לא מדובשם ולא מעוקצם זו התקדמות

אם אנחנו לא נכנס ונהרוס להם את הפורום הם לא יכנסו ויהרסו לנו את הפורום.

בן הרב

New member
יושב אני ומנסה להבין

מה הוא השירשור הזה ולמה הוא מתכוון ועכשיו בואי וננסה להבין את זה, הרי המננייק משני צידי המטבע, אם הוא בעל תשובה, או יוצא, אז הוא מנייק! ולא יעזור לך כלום. אם הוא בן אדם הומני, שמבין את הכלל של חיה ותן לחיות, אז בשביל מה כל התסבוכת? ואם הוא קיצוני. שרוצה שכולם יהיו כמוהו, אז בין כה אין עם מי לדבר! ושוב נשאלת האלה על מה הרעש

MAYA20

New member
יאמרו לך כל המון המוני

שרוסס בבזוקה: "בזוקה זו לא בדיחה"

בר מאיר

New member
נוווווווווווווווועעעעעעעעעם!!!

חומד, שנים שלא ראינו אותך! מה קורה? איך החיים? מה עושה ולמה? להשתמע...

מחופש

New member
מי רוצה להחליף בגדים?

וואלה מאיה האם בין גברים ונשים גם יש סיכוי להחלפת בגדים? כן או לא אני בעד מה שאת אומרת אבל למדו אותי בחיידר שאסור לדבר עם פרייער (חילוני) כי הם מטמאים בפיהם ואפילו שפרייער מענטש (אדם חילוני) שואל מה השעה הוא מתכוון להרעיל ולטמא את הבן אדם ואסור לענות בכל מקרה נראה מי ישפיע יותר על מי החוזרים בתשובה או בשאלה לפי דעתי הפורום שלנו יגדל ושלהם יקטן

rigoletto111

New member
ככה מקובל לקרוא לחילונים?

פראיער (=חופשי, ביידיש)? יצאנו פראירים, תרתי משמע!

MAYA20

New member
דבר ראשון

יש אפשרות להחליף בגדים בין נשים לגברים. זה אפילו יכול להיות מאוד מענין. ואני בעד שאף 1 לא ישפיע על אף 1 ואף 1 לא יהרוס לאף 1.

למעלה