סתם רעיון

peregin

New member
סתם רעיון

בואו נגרום לתיבת הדואר האלקטרוני של משרד האוצר בעיקר וגם משרד החינוך, "לקרוס"!! בואו נפציץ אותם במכתבים דורשי הסברים ונגיד להם שאנחנו, דור ה"עתיד" כביכול - אנחנו בוחרי העתיד ואנו דורשים את התשובות עכשיו! הדברים פה עוברים כל גבול, וחוץ מזה עדיין לא שמעתי שביבי ירד לשניה מהמשרד שלו, אל העם, כדי לפגוש את שובתי הרעב של צעירי העבודה.. אפשר גם להכניס את זה במכתב בעצם
. אם כבר כתבתם מכתב מושקע באמת... תפרסמו בסוף המכתב: העתקים: (למשל ערוץ 2 או משהו.. כדי להפעיל עליהם קצת לחץ.. או אולי יותר מקצת) מצורף קישור המפרט את כתובות הדוא"ל של חברי משרדי הממשלה השונים.

peregin

New member
אין סתירה ../images/Emo127.gif

למה בדיוק זאת לא מחאה חוקית?

TheSimon

New member
תרבות נימוס לעולם יפה יותר ../images/Emo42.gif

אני חושב שאין טעם "להפציץ" את תיבות הדואר שבחלרן משמשות למטרה חשובה - פניות הציבור, משרדי הממשלה שובתים כעט, כך שאף אחד גם לא ישים לב לכך. יתרה מכך, כל אדם הבנוער מרצ אמור לתת דוגמה אישית, והתנהגות בעלת אופי כה שפל כמו הצפת דיבות מיילים היא דבר מבזה. אומנם, אם לאדם כלשהו בפורום ישנה דעה חריפה בנושא מסויים, הוא מוזמן לפנות למשרד ראש הממשלה/למשרד אחר ולהביע את דעתו, כמו שבזמנו עשה האתר IDF2000, כנגנד חוק טל, כאשר נתן לך את הזדמנות לשלוח מכתב מוכן מראש או מכתב שאתה כותב בתור מחאה על חוק טל, ומשרד ראש הממשלה גם ענה לכל המכתבים. אז אם מישהו כותב, זה בשביל להביע את דעתו בשקט ולא באממעות מחאה אלימה, תתוך אמונה בתוכן המכתב ולא מכמותו. מה עוד שניתן פשוט למחוק באופן שיטתי כמות גדולה של מכתבים זההים ואילו מכתב בודד, מחייב עיון וקריאה המשך יום
סימון

peregin

New member
הרעיון הוא..

להקים קול מחאה.. גם בצורות כאלה (דגש על העתקים) הממשלה שלנו מתנהלת בצורה די
תית.. :), מחאה שקטה ומנומסת שתעלם בערפל לא תועיל בשום דבר. אז כן לשמור על כללי הנימוס והכבוד, אך להרים קול מחאה גדול - אין סתירה. נכון שיש מחאות יותר חשובות מזו כמו לצאת לרחובות ולהפגין, אך אין סתירה בין השתיים. נכון להיום, עושה רושם שהגוף היחיד שבאמת מצליח להפעיל לחץ כלשהו על הממשלה היא.. התקשורת.. רק דברים שמקבלים הד תקשורתי כיום יכולים בצורה כזאת או אחרת להשפיע היום על התהליכים.. זה הרושם שלי (מהסיבה הזאת הצעתי שמכתבים המחשיבים עצמם רצינים ומנוסחים היטב יצוינו וישלחו כהעתקים גם לגופי תקשורת) הכוונה גם הייתה שלא יהיו כמויות של מכתבים זהים בעלי נוסח אחיד, שכל אחד יכתוב מה שהוא מרגיש ומה שהוא רוצה להגיד - כי כמובן שאין טעם סתם להציף במכתבים זהים.. רק ברגשות זהות.

בניגוד לאחרים, אני דווקא בעד.

אין שום דבר לא חוקי בפעולה הזאת למיטב ידיעתי, והתירוץ בנוגע ל'מחאה נימוסית' ל'עולם יפה יותר', לא תופס אותי, מצטער סימון- זה לא עובד ככה, אנחנו בהחלט צריכים לקבל את הרעיון הזה- רק צריך לתכנן את זה טוב ואני חושב שאפשר אפילו להוציא הודעה לעיתונות.

למעלה