סתם רעיון שעלה לי בלילה...

Reshefgarcia

New member
סתם רעיון שעלה לי בלילה...

נכון קורה לכם לפעמים ששירים מסוימים גורמים לכם לחשוב על אנשים או אירועים? אז הנה שאלה אליכם... איזה שיר גורם/גרם/יכול לגרום לכם לחשוב על פוטבול? כמובן,ההנחה הבסיסית היא,שקיים כזה שיר.. בשבילי זה שיר של P.O.D שנקרא BOOM מה איתכם??? נ"ב : השיר של מאנדיי נייט פוטבול לא נחשב...זאת הרי הברירת מחדל של כולם

Amir BA

New member
די נדוש אבל

We are the champions של QUEEN. לי זה פשוט מזכיר איך ישבתי באורנ'ג בול ב-1993 במשחק של מיאמי הוריקנס נגד נברסקה מיאמי קרעו אותם 22-0 וזכו באליפות. בסוף המשחק שמו את השיר הזה ואני הייתי כל גג העולם.

ofribecker

New member
שניים עולים לי בראש

הראשון - לא חוכמה - שיר המלחמה של אוניברסיטת מישיגן Hail to the victors השני זה Final Count down של Europe, תדמיינו אצטדיון שלם מריע כשקבוצה עולה למגרש עם השיר הזה...

roei90210

New member
חוץ מכל השירים של NFL Films..

גם לי יש שניים, Rollin של Limp Bizkit ומשהו שונה לגמרי I Feel Good של James Brown. אבל השיר שהכי מכניס אותי לאווירה, לפני שאני משחק, זה מנגינת פתיחת המשחקים של FOX.

geviaz

New member
יש SC את ה Ultimate Hughlight

שירים ששם תמיד מזכירים לי אח"כ מהלכים יפים. זכורים לטובה- Head Strong של trapt. ו number 1 spot של Ludacris (נראה לי). מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הקליפים האלה או סתם הילייטס של ספורט עם מוזיקה?

Yo-man

New member
Who let the dogs out !!!

השיר שליווה את בולטימור בפליי-אוף 2000, עד הזכיה בסופרבול.

enwhysea

New member
Enter Sandman - Metallica

בלי קשר.. שילוב של פוטבאל ומוזיקה שאני מאוד אוהב יש ב any given sunday

למעלה