סתם רעיון למשחק חדש

RozwareZ

New member
סתם רעיון למשחק חדש

אני משחק אותו כבר שנים עם עצמי לכיף
אבל בכל זאת זה יכול להיות נחמד לוקחים שיר שאוהבים באנגלית ומתרגמים אותו פשוט לעברית וצריך לזהות איזה שיר זה זה לרוב נשמע זוועה אבל זה נחמד תנסו לשחק קצת
זה גם משפר את האנגלית

RozwareZ

New member
כן אבל

פעם ב.. שאני מגיע לצאט ועכשיו גם שאני מגיע לצאט אין שם אף אחד ככה שאני רוצה גם פה

RozwareZ

New member
ואוווווווווווווווווווווווווווווו

אמרתי לכם כבר שאני חולה על דיסני אבל זה באמת אחד השירים הטובים ששמעתי שלהם למי שלא יודע הם הוציאו דיסק חדש של חידושים של השירים שלהם ויש שם שיר מדהים Elton John & Celine Dion - A Whole New World למי שלא יודע זה לקוח מתוך אלאדין וזה שיר מהממם מאוד גם בביצוע הרגיל אבל שילוב כזה של שתי כוכבים מדהימים חייב היה להצליח וגם הצליח למרות שסלין דיון מאכזבת פה אבל לא נורא עדיין מאוד מומלץ

גם השיר של מלך האריות יאאפה../images/Emo99.gif

i can show u the world
I can show you the world Shining, shimmering, splendid Tell me, princess, now when did You last let your heart decide? I can open your eyes Take you wonder by wonder Over, sideways and under On a magic carpet ride A whole new world A new fantastic point of view No one to tell us no Or where to go Or say we´re only dreaming A whole new world A dazzling place I never knew But when I´m way up here It´s crystal clear That now I´m in a whole new world with you Now I´m in a whole new world with you Unbelievable sights Indescribable feeling Soaring, tumbling, freewheeling Through an endless diamond sky A whole new world Don´t you dare close your eyes A hundred thousand things to see Hold your breath - it gets better I´m like a shooting star I´ve come so far I can´t go back to where I used to be A whole new world Every turn a surprise With new horizons to pursue Every moment red-letter I´ll chase them anywhere There´s time to spare Let me share this whole new world with you A whole new world That´s where we´ll be A thrilling chase A wondrous place For you and me

swirrrly

New member
../images/Emo45.gifמתנדבת לתרגם../images/Emo124.gif ../images/Emo118.gif

אני יכול להראות לך את העולם
אני יכול להראות לך את העולם נוצץ, מרהיב, מדהים ספרי לי, נסיכה, כעת מתי את נתת לליבך לאחרונה להחליט? אני יכול לפתוח את עינייך להראות לך פלא אחר פלא לעומק, לצדדיו, ומתחתיו (
) במסע קסום על שטיח (
) עולם כולו חדש לגמרי נקודת מבט חדשה ופנטסטית (
או לחילופין: סופר סופר סופר אטרקטיבית..
) אף אחד לא יגיד: "לאאאאאאאא" או ידריך אותנו לאן ללכת או שיגיד שאנחנו סתם חולמים עולם לגמרי חדש עולם מהמם שלעולם לא ידעתי על קיומו אבל כאשר אני כאן למעלה-מעלה זה ברור כ
שכעת אני בעולם חדש לגמרי איתך כעת בעולם חדש לגמרי איתך.. מראות בלתי-יאומנים הרגשה בלתי ניתנת לתיאור ממריאים, מדלגים, זזים מעצמם (טי ניי ניי ניי) דרך שמי יהלום אינסופיים! עולם חדש לגמרי אל תעיזי לעצום עינייך מאות אלפי דברים לראות עצרי את נשמתך - זה נעשה טוב יותר אני כמו כוכב נופל הגעתי כה רחוק אינני יכול לחזור אחורה לאיפה שהייתי פעם עולם חדש לגמרי בכל סיבוב יש הפתעה עם אופקים חדשים לשאוף אליהם כל רגע מכתב-אדום (טי ני.. ניי ניי?) ארדוף אחריהם בכל מקום יש זמן בשפע תני לי לחלוק את העולם הלגמרי חדש הזה איתך (קאצ´ינג!) עולם חדש לגמרי זה היכן שנהיה מרדף מרגש עולם מדהים, מרתק בשבילך ובשבילי.

ועכשיו המילים בעברית האמיתיות של זה

: בואי אראה לך עולם אור נפלא מנצנץ בו רק אמרי נסיכה מתי הקשבת לצו לבך אם תושיטי ידך אז מפלא אל פלא למסע על מרבד קסמים למעלה אובילך עולם חדש מכאן לשנינו יתגלה איש לא ייתן פקודות, מה לעשות נחלום כראות עיננו עולם חדש שעד האופק נתמלא מכאן הרבה דברים, מתבהרים ולי עולם חדש נגלה אתך לי עולם חדש נגלה אתך עוד מראות מופלאים רגשות מאירים בי שעפים ועולים, לשמי האינסוף הכחולים עולם חדש את עיניך פקחי אלפי דברים לא מוכרים מה לראות יש לבטח אני כמו כוכב שביט שאור הצית ולא אחזור עכשיו אחורנית עולם חדש כל מילה הפתעה שאופקים בו נפרדים כל דקה יש בה מתח וביחד נחפש, אם מה שיש ומתרחש לשנינו, מיועד עולם חדש (עולם חדש) שבו יהיו (שבו יהיו) הילה של אור (זרעים של דרור) לה ולי (לך ולי)

Angel Girl1

New member
אממ... לא!

אני ממש לא טובה בזה... ואין סיכוי שהם ידעו... גם אם אני ארשום להם את המילים באנגלית...

M a D C o W

New member
הנה שיר... מתוך סרט... מתורגם

לשפת הקודש: חשבתי שאהבה הייתה אמיתית רק באגדות, נועדה למישהו אחר אבל לא בשבילי, האהבה לא השיגה אותי, כך זה נראה, אכזבה מילאה את כל חלומותי ואז ראיתי את פניה, עכשיו אני מאמין, בלי טיפת ספק בדעתי, אני מאוהב, אני מאמין, לא יכולתי לעזוב אותה לו ניסיתי חשבתי שאהבה הייתה פחות או יותר משהו שניתן, אבל ככל שנתתי יותר קיבלתי פחות, מה הטעם לנסות, כל מה שאתה מקבל זה כאב, כשרציתי אור שמש קיבלתי גשם. ואז ראיתי את פניה, עכשיו אני מאמין... מה הטעם לנסות, כל מה שאתה מקבל זה כאב, כשרציתי אור שמש קיבלתי גשם. ואז ראיתי את פניה, עכשיו אני מאמין... התרגום די זוועה... אבל תנסו לנחש מאיזה סרט זה...

מתן ב

New member
חחחחחחחחחח...

הזכרתם לי את שרק... אתם זוכרים שבסוף הסרט הנסיכה הפכה לשרקית ירוקה? אז יש לי מורה (היא מורה מחליפה...) שנראית בדיוק כמוה, רק שהיא נמוכה מאוד! יש לה קול ציפציף כזה... תדמיינו לעצמכם: שרקית נמוכה (לא ירוקה...) עומדת ממש לידכם...

shahf

New member
אולי מישהו מוכן לתרגם את זה:

מעניין אותי לראות איך זה בעברית מי מוכן לתרגם את זה: Revvin´ up your engine Listen to her howlin´ roar Metal under tension Beggin´ you to touch and go Highway to the Danger Zone Ride into the Danger Zone Headin´ into twilight Spreadin´ out her wings tonight She got you jumpin´ off the track And shovin´ into overdrive Highway to the Danger Zone I´ll take you Right into the Danger Zone You´ll never say hello to you Until you get it on the red line overload You´ll never know what you can do Until you get it up as high as you can go Out along the edges Always where I burn to be The further on the edge The hotter the intensity Highway to the Danger Zone Gonna take you Right into the Danger Zone Highway to the Danger Zone תנחשו מאיזה סרט זה חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרמז ממש פה /\ ממש מתחת לשורה הזאת

למעלה