סתם רעיון אקראי

Athaclena

New member
סתם רעיון אקראי

אחת מהבעיות באנגלית זה הspelling המעצבן, הרבה מורות מלמדות שיטות לזכור מילה כזאת או אחרת. תהיתי אם אתם מכירים טריקים כאלה שיכולים לעזור (לא לי אלא בכלליות, ובגלל שזה מעניין אותי), ורציתי לשתף אותכם במה שאני למדתי: people - את זה למדתי לפני כיתה ד', והמורה אמרה שכותבים את זה pee-oh-pe-lee. מאז אני זוכרת את הכתיב ואת הפיאופלי... מורה אחרת לימדה אותי אחת ולתמיד איך כותבים את would should ו-could לפי המשפט "oh you lazy dog". הראשי תיבות זה OULD ואז מוסיפים להתחלה את מה שצריך - C/SH/W. שנים הייתי משתמשת בזה כדי לוודא שכתבתי נכון. מה אתם אומרים? מה דעתכם? והאם יש לכם עוד דוגמאות?

Peace 0n Earth

New member
משהו קטן שעוזר לי...

בכל המילים המעצבנות האלו.. ...thought, rough, cough, through בכולן הקטע הבעייתי כי אי אפשר לכתוב לפי איך ששומעים הוא ה-ugh..

Peace 0n Earth

New member
דיברנו על הספלינג.. ההגייה זה כבר

בעיה אחרת..

אני אולי זקנה...

אבל המורה שלנו פשוט נתנה לנו כל פעם 20 מילים ללמוד בע'פ, ושיעור הבא הכתבה
חוץ מזה אני מכירה את השיטה שלך. היתה לי תמיד בעיה עם beautiful ועוד מילה שלא עולה לי עכשיו בראש משום מה ועד היום אני רגילה לחשוב בראש ב-א-יו-טי-פול. זה משגע אותי!

../images/Emo15.gif מממ..

כמו שהמורה שלי לימדה אותנו.. Coin-ci-dence היא אמרה- כתבו מטבע, סי כמו בספרדית, ולרקוד עם שגיאה [?].

גם אני נעזרתי בפונטיקה פשטנית כדי

לזכור מילים חדשות ועד היום במילים בעיתיות במיוחד אני משתמשת בשיטה הזו (ע"ע vulnerable).

Athaclena

New member
Ah, I see

טוב לדעת. ספרדית זה לא הצד החזק שלי. מאיפה הידע הנרחב שלך?

Mr Pointy

New member
תמיד הייתי מתבלבל במילה because

עד שמורה אחת לימדה אותי את: Betty Eats Cakes And Uncle Sells Eggs

למעלה