סתם רוצה לשתף..

lital172

New member
סתם רוצה לשתף..

שהייתי אצל פסיכאטרית היום אחרי הרבה שנים שלא הייתי בעקב. באתי במטרה לבקש להפחית את הכדורים.. היא שאלה המון שאלות. היה מוזר לחזור אחורה.. אבל מוזר טוב.. לראות כמה שנים עברו מאז שהייתי מאושפזת וחולה ומאז הפציעות שגרמתי לעצמי... להבין שאני יציבה כבר כמה שנים טובות... שאני הכי בתוך החיים. שאני נהנית ואוהבת. נכון דיברנו גם על הפחדים והחרדות והחוסר בטחון. היא הציעה לי ללכת לטיפול cbt ואני באמת חושבת שזה נכון וזה יעזור לי להתמודד עם קשיים שעדין קשה לי לפתוח אותם ולנסות לגעת בזה.. וזהו בעיני זה עוד נצחון. היא הורידה לי כדור ואמרה שהיא לא רואה למה לא. ושאני נראית בסדר גמור. כמובן שאם אניא גיב רע לזה א נחזיר ואז ננסה דרך אחרת. אבל זה מרגש ואני גאה בעצמי... ומרגש לראות כמה אני נקייה וחייה ובריאה ולא םצועה וחתוכה בפנים... חלק גדול מזה זה הילדים שנותנים לי טעם והרבה חיוכים לחיים....

hory0

New member
שמחה בשבילך..

מאוד מאוד!! להסתכל אחורה ולהבין שאני כבר מזמן לא שייכת לשם, זה באמת מספק מאוד..
עושה טוב לשמוע שיכול להיות שיום אחד גם אנחנו נהיה שם..

את מלכה, אין עלייך

אוהבת מאוד מאוד.
זוכרת אותך מהימים השחורים ההם... ליטל אחרת לגמרי, ממש קוטב מול קוטב, ואת פורחת ויפה מול העיניים. כבוד.

lital172

New member
״יפה מול העיניים״

בלי לעצום ולהסתיר, להסתכל ולחייך. בלי כל פחד....

lital172

New member
בחיים לא חשבתי

שיגידו עלי את המילה תקווה וכל פעם שה מרגש ומפתיע.. תודה יקרה.

TinaBa

New member
מרגשת שכמוך...

כמה טוב לקרוא אותך (האמת- תמיד).
את לא רק נהנית ואוהבת וחיה בעצמך- את גם מפיצה את זה לכל מי שמסביבך. וזה עצום!

אגב- CBT זה כלי מעולה. ממליצה בחום.

ממש שמחה בשבילך...

שהגעת לשלב הזה!!
עשית את כל התהליכים האפשריים כדי לעזור לעצמך..
זקפי זאת לזכותך יקרה!!

עשית דרך מדהימה, תראי למה את מסוגלת!

תמיד האמיני בעצמך
מעריצה אותך!

lital172

New member
תראי למה את מסוגלת

עשה לי כזה חם בלב. אני בהחלט מסוגלת וגם את. וכולנו...

ליטלי.

אני [וגם את, ברור] יודעת גם בלי הפגישה הזו שהדרך שעשית היא אדירה מהילדה המוכנסת והכואבת שהיית אל האישה הפורחת שאת היום.
בכל זאת יש כח מעצים לפגישה כזו,
רגעים כאלו של ציון דרך בשינוי הזה הם תמיד מרגשים מאוד, ונותנים המון כח וגאווה להמשך.

אני חושבת שהרבה מאיתנו עברו משבר גדול בנקודה כלשהיא בחייהן, משבר שחשף המון סדקים נפשיים ורגשיים, ושבתקופה מסוימת הצריך עזרה גדולה מאוד של אנשי מקצוע, תרופות וטיפול, וגרם לנו לפקפק בעצמנו ובכוחות שלנו. הרבה בנות כאן, ובכלל הרבה אנשים בעולם, מרגישים שמשבר נפשי כזה הוא דבר תמידי, כרוני, שבר שאי אפשר לאחות, ואני מאוד מאמינה אחרת, מאמינה שבתוך חיים של אדם יש הזדמנות להשבר ולחבר את השברים לגמרי.
אני שמחה על התקווה שאת מביאה לכאן, והתזכורות שאפשר להעזר בכל דבר, ואפשר לאט ובזהירות גם לוותר על גלגלי העזר ולחזור לסוע עצמאית...

lital172

New member
תודה רבה...

התרגשתי מכל תגובה .. אוהבת אתכן... ופה לתמוך תמיד.

למעלה