סתם רוצה לשתף אתכם

Stidboy

New member
סתם רוצה לשתף אתכם

שלום רב! לא משנה איך קוראים לי ומאיפה אני, אני רוצה לנצל תבמה הזו שניתנת לכל אחד מאיתנו לדבר בצורה יחסית גלויה על התחושות שמלוות אותי בתור נער/בחור בן 20 (עוד מעט כבר 21) שחי עם משהו כבר קרוב ל-4 שנים, טועם מעולם שאמור להיות פסול אבל הפיתוי בו גדול. אני כבר רוצה להגיד שקשה לי להגיד שאני דתי גאה. יש הבדל בין דתי הומו לדתי גאה. אני גם רוצה לבוא ולהגיד שאני כבר לא קורה לעצמי דתי. לא שחס וחלילה הפנתי עורף לדת, אבל בהחלט אני יותר מגדיר את עצמי כאדם מאמין יותר מאשר אדם דתי. אני לא יכול להגיד שאני חילוני אבל אני בטח כבר לא אדם דתי. לא קל לי לכתוב את זה אבל זו המציאות. ככל שגיליתי עד כמה המשיכה שלי לבני מיני חזקה, זה הפך אותי לאדם פחות דתי אבל יותר מאמין. זה נשמע אולי קצת פרדוקסלי אבל זו עובדה. הקירבה שלי לאלוהים והשיחות שאני מנהל איתו בשלבים אלה בחיי הם הרבה יותר גדולות ומשמעותיות מבחינתי מכל תפילה שקראתי בסידור. אני מצטער שאני מעלה כל כך הרבה נקודות אבל אתם צריכים להבין הבילבול עמוק ואני מדחיק אותו רוב הזמן. רוב הזמן אני חי במשחק. כל חיי נמשכתי למשחק ואף שאפתי להגשים חלום זה ואולי לפנות לתחום אבל ויתרתי משום מה. אני לא צריך להירשם לשום בית ספר למשחק, אני חי אותו, מה זה חי אותו? אני נושם אותו ומדחיק אותו. מה שיותר מוזר הוא שאני אדם נורא חברותי, שופע בחברים ומשפחה תומכת ואוהבת. כן כן, אלוהים שברא אותי בצורה הזו (אולי בשביל להיאבק?!) גם בירך אותי בכל הטוב הזה. ומכאן אני גם רוצה לצאת אליכם אנשים יקרים בפנייה אמיתית מהלב: אל תשברו, אל תתייאשו. יש לכם עוד הרבה מה לגלות (אני אומר את זה גם לעצמי!), יש לכם הרבה מה לטעום והלריח. אל תכנסו לתוך המרה השחורה הזו, תעיפו תערפל וכן אני יודע יש המון ערפל, אבל צריך לחטוף עידוד מכל טיפת אור שיוצאת מתוך הערפל הזה. אני אומר את זה בחיוך ובאמונה לא כאדם דתי - אלא כאדם מאמין. הייתי מאוד מעוניין לשמוע אנשים בסביבות הגיל שלי בעיקר, איך הם חיים, מה התחושות שמלוות אותם, מה משמח אותם, ממה הם חוטפים עידוד. שמעו אנחנו יכולים לתת כוח אחד לשני וכולנו יודעים שאנחנו צריכים אותו. אשמח לשמוע מכם. מצפה לשמוע ממכם. רק טוב...:)

sweetangel18

New member
בקטע של העידוד..

אני מתעודד בכל יום ושמח יותר ויותר עם הזמן... גם אני מחפש את התשובה...לא יודע עדיין מה לעשות... אני להיפך ממך מתחזק עם הזמן.מה שמחזיק אותי בעיקר זו העובדה שאם אלוקים ברא ואתי ככה-אז יש לכך סיבה.יש בי כוחות שלא היו יוצאים לפועם אם הייתי סטרייט...כך שזה מה שפותר לי לכאורה את העובדה שאלוקים ברא אותי ככה.

הי אחי

קראתי את מה שכתבת ובעצם במקום לעודד הרסת יותר.כולנו הרי באותה סיטואציה.יש לנו אפשרות לזרוק את המשפחה לעזאזל להכיר אהבה ולהיות מאושרים לנצח.ומצד שני אנו נשארים עם הלבטים בלב גם המשפחה על הראש וגם אלוקים.ומבלי להכנס לזה לדעתי זה הטמטום הכי גדול לחשוב למה ה` עשה לנו את זה. כי לעולם לא נגיע לתשובה זה מה יש .יש נכים יש מפגרים ויש הומואים בלי להשוות כמובן.זה המצב שלנו. רק אני באופן אישי בדכאון שעוד לא מצאתי אהבה בחיים. אם אתה כמו שאתה אומר כבר הרבה זמן עם משהו אז מה להתלונן זה הדבר הכי מושלם בחיים שיכול להיות אז זה לא חכמה לבוא ולומר אל תתיאשו .כי אם אתה מאוהב אתה לא חושב על כלום ושם זיין על כולם. אך אם לא אתה בדכאון. (בלי לפתוח פה אבל אם חלילה חבר שלך יעזוב או שירצה להתחתן או לא יודע מה.אז תראה שאתה בדכאון ותקלל את כל העולם ככה זה) בתקווה ליום שכל אדם ימצא אהבה אמיתית כולל אני. בי

Stidboy

New member
לא הבנתי אותך

מי שלא תהיה! אין לי מושג איך הבנת שיש לי אהבה. האהבה היחידה שיש לי בחיים זה מאלה שסובבים אותי משפחה, חברים וכו'. אני נטול זוגיות כבר די הרבה זמן - מבחירה. היו לי חברות אבל זה היה כל כך סתמי. אני באמת מאחל לך למצוא אהבה ולהיות מאושר, אני מאמין באמת בכל ליבי שברגע שתמצא את האהבה הזו גם דברים יתחילו להסתדר ולהיות יותר ברורים. מטרת ההודעה שלי לא הייתה להביע מירמור. אני לא ממורמר, כן לא קל לי עם זה, אבל אני כתבתי את ההודעה הזו גם ממקום מאוד אופטימי. וואלה אין לי הסבר לאופטמיות הזו. לא קל לנהל כאלה מאבקים. אבל עם כבר לנהל מאבקים צריך לעשות את זה ביחד, לדבר על זה, לא לשמור דברים בבטן, גם ככה אנחנו שומרים יותר מדי. אפשר להתפוצץ. מאוד חרה לי לשמוע תהשוואה המפגרת הזו שעשית בין נכים להומואים. לפי הגישה שלך כל אדם סובל מאיזשהי נכות אולי זה נכון, אבל אני לא מסתכל על עצמי כאדם חולה או נכה!! אני נער שנאלץ להתמודד עם משהו מאוד רציני ואני יודע שגם אחרים מתמודדים עם דברים לא פחות קשים. כל אחד חי תהתמודדות שלו. במקרה שלנו לדעתי טוב להיעזר אחד בשני, וסלח לי על הציטוט הבא אבל זה נורא נכון :" קל הרבה יותר לפחד ביחד" אז וואלה בואו נפחד.

אתה צודק במאה אחוד.

פשוט אמרת שאתה חי עם מישהו 4 שנים אז הבנתי שאתה מאוהב. בכל אופן ביחד הרבה יותר קל וזה ברור הלוואי והייתי מוצא את האחד שיפחד איתי אבל גם זה אני לא מוצא אני כל היום רואה מסביבי בקרייה חיילים שמאוהבים בחברות שלהם ואני מתפוצץ בלב מתי כבר לי יהיו חברים בלב

Stidboy

New member
חייל יקר

התכוונתי שאני חי עם המשהו הזה - המשהו הזה זה המשיכה לגברים לא מישהו פיזי, לא אהבה . למה להתפוצץ?! אני חושב שאתה מחכה שמשהו ינחת עליך.. אל תשב בחוסר מעש. דברים יתחילו להסתדר רק מהרגע שניקח תעצמנו בידיים, נשתחרר. אני תמיד פה בכל אופן!

יודיX3

New member
כ"כ כיף לקרוא את התגובה שלך../images/Emo70.gif

אמנם אני בא מעמדת מוצא דומה אבל אני הפניתי עורף גם לאמונה ולא רק לדת (אולי האמונה מעולם לא היתה). אין שום פרדוקס ושום בלבול בדבריך! הם יוצאים מהלב והחלטת להיות מאושר ולקחת את הדברים בידיים שלך. כל הכבוד
המון הצלחה בהמשך!

Nemo Boy

New member
החלפתי שם

אני כבר לא Stidboy ה רק שתהיו מעודכנים. אני שמח שאהבת את מה שכתבתי, אבל ממש כואב לי לשמוע שהאמונה שלך נפסקה. אשמח לשמוע על התהליכים שעברו עליך, ומה קורה איתך עכשיו:)...

dkey

New member
שמח לשמוע שטוב לך

המפתח לאיכות חיים טובה להומוסקסואל או לסבית הוא הבנה בגיל צעיר ככל האפשר כי הנטיה אינה ניתנת לשינוי. אם אדם נשאר מאמין או לא, זה תלוי ביכולתו לשלב בין מי שהוא לאמונה ללא קונפליקט נפשי.

למעלה