סתם רוצה לדעת עוד

סתם רוצה לדעת עוד

היום בא אלינו המרצה של הפרויקט והסביר על מיכא"ל עכשיו הכל נשמע דיי טוב וחשבתי להכנס לזה כי אחרי הכל זה רק יכול לעזור ואני לא כל כך עמוס בחופש אבל האח הגדול שלי אמר לי שיש שמה חוקים מאד קשים לגבי ההגעה משהו שאם לא מגיעים פעם אחת אי אפשר לבוא יותר וכל מני דברים מוזרים שלא הבנתי. משהו יכול להסביר לי קצת מה זה כולל מה עושים שם מה ההגבלות ובמה זה באמת עוזר? תודה מראש

adi23e

New member
אמרת שהגיע אדם להסביר אז..

מה הבנת ממה שאותו מנחה הסביר? בהסברים המנחה היה אמור להגיד מה כלול בפרויקט, מה עושים, ומה האחריות של מי שרוצה להיכנס לפרויקט.

אכן, אחד מחוקי הברזל

אסור לאחר למפגש או להחסיר, בלי להודיע מראש. מי שמאחר ולו בשניה אחת מודח מהקורס.

facundo te amo

New member
בנינו מייק- אפחד לא מודח.

אפחד לא מודח אם הוא מאחר בכמה שניות, אלא נכנסים בשקט.

בנינו ליטל

לא יודע מה הלך אצלך ואיך נהג המנחה שלך אצלנו המנחה הקפיד ואני מצדיע לו על זה. חבר טוב שלי איחר בשניה בדיוק מרגע סגירת הדלת והודח. למרות שבכה והתחנן המנחה לא נשבר. אני מאמין שהבחור למד את הלקח. וגם אני.

SadClown

New member
גם אצלנו הודחו על איחור...

ויתרו רק למאחרת אחת שאני זוכרת שהייתה לה סיבה טובה... וגם עד שויתרו לה זה לקח המון זמן. אבל בסוף נראה לי שהיא עזבה מעצמה.

facundo te amo

New member
זה חוצפה להעיף מישהו בגלל איחור

זה לא שכל חמש דוקת מישהו איחר אבל אם היה אחד שאיחר באיזה דקה... [לא היו כאלו הרבה במהלך הקורס] הם לא הודחו ואני חושבת שזה נורא לא אנושי להעיף אדם על איחור

אצלנו הדיחו מישהו על איחור.

זה היה באחד השיעורים הראשונים. אפאחד לא העיז לאחר אח"כ..

adi23e

New member
../images/Emo103.gifזה לא שחור ולבן

יש המון אפור באמצע. כמו שכל אדם שונה וראוי שיתייחסו אליו בהתאם, כך כל מנחה שונה, וכל כיתת מיכא"ל שונה - כי התלמידים הבונים את אותה כיתה שונים וגם כל סיטואציה לגבי כל אחד היא שונה. ולכן החלטת הפסקת ההשתתפות היא לא שחור ולבן. יש לזכור שמדובר בבני אדם, ובני אדם לא באים עם הוראות הפעלה... (למרות שאז אולי חיינו היו הרבה יותר פשוטים..)

יש משהו בדברייך

אבל זה כמו חוק, שאם מחליטים משהו אסור שיעבור. ולחוק הזה צריך לקבוע גבולות ככה שיתאימו לכול מקרה שיהיה. אבל עדיין, אני גם מאמינה בהומניות.

נעמקה3

New member
חברים

הצעה: במקום לחשוב אם זה נעים/אנושי ודומיהם - תנסו אולי לחשוב למה יש את הכללים האלה - ותזכרו את זה שיש לכל דבר במיכא"ל ממד גלוי וממד סמוי..

davidori

New member
מסכים. אצלנו...

המנחה לא ממש הקפיד, אבל אני מוצא עכשיו , כשאני חושב על זה, הוא צדק. בכל זאת כל מי שעובר את זה זוכר את זה - וזה יוכל להועיל לו בעתיד, ואם הוא היה מקפיד עד כדי כך, בוודאי 75 אחוזים ממנו היום מודחים וגם היה יוצא שם רע מאוד על הפרוייקט. בהחלט תלוי בהמון דברים...

davidori

New member
רובם, בוא נגיד

לא למדו את כל מושגי האופק? כבר צריכים להיות מודחים... נו..בסדר. אני חושב שהמנחה שלנו עשה את הטוב ביותר בשבילינו.

למעלה