סתם קשקוש....

jubay

New member
סתם קשקוש....

הממ אחרי המון זמן של התלהבות מתלת חזרתי קצת למקורות.... פוטושופ בהחלט משתבחת עם הזמן...:) עדיין בשלבי עבודה...

Mona Ella

New member
איך???

איך אתם עושים את זה???? לפני זה אני חייבת להגיד שזה פשוט מדהים אני אוהבת פנטזי וגרפיקה ממוחשבת
אני די בטוחה שזה התחום שלי ואפילו לא מזמן התקנתי פוטושופ אבל לצייר ככה? איך???
אתם מציירים על דף ואז סורקים למחשב ועובדים על זהאו שהכל במחשב? זה נראה ממש מסובך...יש טיפים בשבילי?

jubay

New member
הנה כמה שלבים...

הציור כולו על המחשב פשוט עובדים בשכבות ומוסיפים כל פעם שכבה של אור צל שיער ומציירים על גבי השכבה החדשה יש המון טכניקות זו רק אחת מהן צירפתי כמה תמונות משלבי העבודה מקווה שזה יעזור להבין... אז קדימה לעבודה ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור במה שאני יכול... בהצלחה

Mona Ella

New member
זה ממש יפה..

אז למעשה אתה פשוט עובד בשכבות צבע כי ראיתי בפורום אנשים שמעתיקים מתמונה דבר שנראה לי פשוט יותר.... לראות עבודות של אנשים באמת מעודד להתחיל בעבודה :) תודה

seeyou

New member
לא מזמן התקנתי פוטושופ ?

אני גם שילמתי עבור קורס.... רק שם הסבירו לי שאם אני לא יודעה לצייר לימוד לא יעזור!!!!!!!! צריך כשרון לצייר יוסי

Mona Ella

New member
אני מקווה שזה לא היה רמז...../images/Emo8.gif

אני יודעת לצייר רגיל.. אבל במחשב רק לא מזמן החלטתי לנסות ורק שתדע לך שלדעת לצייר=טכניקות זה תפקיד המורה ללמד העיקר שיהיה לך מספיק דימיון כי באומנות המודרנית של היום אפילו לקחת חפצים מוכנים(רדימייד) ולסדר אותם בצורה מעניינת עם מסר שעומד מאחורי כל זה וזה הופך ליצירת אומנות כך ש"לדעת לצייר" זה מושג שאפשר להתווכח עליו...

moshikgulst

New member
בשביל לדעת לצייר

כשרון לא מספיק אלא הרבה עבודה ואימון. ככה שאם מציירים הרבה אפשר להשתפר ולהסתדר מצויין גם עם כשרון שהוא לא משהו...

איזה קשקשן..

זה ממש לא קשקוש. בראשון יש משהו קצת מיסתורי כזה, עדין. אהבתי :) בשני הכיוון הוא שונה לגמרי, ממש קומי. הדמות מאוד טובה, וגם האוירה הכללית, אבל השפה של השמש ובמיוחד הרקע הטאפטי שונה מהשפה של הדמות, וזה מוריד. גם הקו הסרגלי המשורטט של האופק לא נראה טוב.

preacher

New member
../images/Emo45.gif

הצעות שיפור: זה אולי התקרצצות ולא ישנה לצופים סתם אלא רק לגרפיקאים אבל מפריע לי, משום מה, שעשית את זה עם מברשת בגודל אחיד - היה יכול להראות ויתר טבעי וחופשי אם היית משתמש בגודל משתנה. אתה משתמש בטאבלט נכון? ככה שזו לא צריכה להיות בעיה (אם לא אז עזוב, זה לא קריטי). נראה לי שגם שווה לנסות להוסיף איזה inner glow כלשהו לדמות, לנסות לזייף את התאורה של השמש על ההיקף שלה. סה"כ מאוד אהבתי את הדמות, המון אופי בשביל "סתם קישקוש".

jubay

New member
סבבה

מעניין השתמשתי ב GLOW זה כנראה די נבלע בצבע השחור של הדמות....בקשר למברשת רעיון טוב...אני אנסה את זה...

למעלה