סתם קצת משפטי אהבה...

סתם קצת משפטי אהבה...

משפטים חכמים...פפפ "אין מרפא לאהבה אלא להוסיף ולאהוב." "אהבה היא ניצחון הדמיון על התבונה." "אהבה רומנטית, היא אינה נגרמת, מתאהבים וזהו. האדם נאחז שיגעון בגלל הדמות נאהובה עליו ואין הוא מסוגל להתרכז בדבר מלבדה. האדם מאבד כל רצון להישאר בלתי תלוי, ובמקום זאת משתוקק להיטמע ולהתמזג...עם האחר." "תמיד נותר משהו לאהוב. ואם לא למדת זאת לא למדת דבר." "אהבה ושמחה הן תואמות , או שנולדו זו מתוך זו." "הדברים הטובים והיפים בעולם אין לראותם או לגעת בהם. יש לחוש בהם בלב." "אהבה פירושה למקם את אושרנו באושרו של אחר." "האהבה היא החיים.. ואם אתה מחמיץ את האהבה, אתה מחמיץ את החיים." "האהבה היא ספונטנית והיא באה לידי ביטוי בדרך של שמחה, של יופי, של אמת, ואפילו של דמעות. אהבה חיה את הרגע. אהבה היא עכשיו." "אתה עלול להיות מרומה אם תיתן אמון רב מדי, אך אתה עלול לייסר את עצמך אם לא תיתן אמון די הצורך." "כל שעה שאין עוסקים בה באהבה היא שעה בטלה." "האהבה היא גמול האהבה." "אהבה, היא ההסבר האמיתי לעולם הזה." "היית מאוהב, אתה יודע מה פירוש הדבר. זו תחושת עונג, לא רק כלפי האדם שאתה אוהב, אלא כלפי כל האנשים, כלפי עצמך, כלפי החיים. לפתע אתה רואה יופי, התלהבות בכול. אינך חושש לבטא את אהבתך: בלהט, בעדנה, במילים, בשתיקה. ואתה חש את עצמך חזק, נדיב, מלא חיים." "כולנו נולדנו לאהבה. זה עיקר קיומנו ותכליתו האחת." "... ואנו עצמנו ניאהב לזמן מה ונישכח. אך די היה באהבה, כל דחפי האהבה האלה שבים אל האהבה שהולידה אותם. אפילו הזיכרונות אינם נחוצים לאהבה. ישנה ארץ למתים וארץ לחיים, והאהבה היא הגשר, היא הניצול היחיד והיא המשמעות האחת והיחידה." " הזמן הוא איטי מידי למצפים, מהיר מידי לחוששים, ארוך מידי לכואבים, קצר מידי לצוהלים, אך לאוהבים, הזמן הוא נצח." "על פי חשבון האהבה, אחד ועוד אחד הם הכל ושניים פחות אחד הם לא כלום." "קח את האהבה כאשר היא ניתנת, אך לעולם אל תצפה למצוא בה מפלט ודאי מצער או שלווה מוחלטת." "אהבה היא התשובה המספקת היחידה לבעיית הקיום האנושי." "כאשר האהבה אינה שיגעון, אין זו אהבה." "נסה למצוא את ההיגיון שבאהבה, ותאבד את הגיונך שלך." "סיפור האהבה אינו חשוב - מה שחשוב הוא שאתה מסוגל לאהוב." "זו אותה סערת רגשות מענגת שאנו חשים אשר ציירים לא יוכלו לצייר, מילים לא יוכלו לתאר וכל אומנות לא תוכל לתת לה ביטוי." ומשפט אחרון... שאני הכי אוהבת: "אתה עושה שגיאות, אלה הם החיים. אבל בהחלט אין זו שגיאה לאהוב." :)

TheDarkPheonix

New member
לא ממש יודע מה לומר

חשבתי על הרבה אייקונים שמבטאים כל מני דברים שהרגשתי, מכל מני משפטים. היו משפטים שקלעו לי בול, היו משפטים שגרמו לי לחשוב או להבין... מכל המשפטי חוכמה, אלה הם המשפטי חוכמה הכי טובים, אז במקום להגיב עליהם, אני פשוט אפנים.

../images/Emo39.gifמכתב זה מיועד לך נשמה../images/Emo39.gif

הייי רציתי להגיד לך לכתוב לך כמה שאני אותך אוהב רציתי להגיד לך כמה אהבה שלנו מאוד חשובה לנו רציתי להגיד לך שאת כל חיי את הנשמה שבליבי רציתי להגיד לך שכל רגע בלעדייך היא נצח נצח! יודעת נשמה שאני לא יכול לשכוח אותך לא יכול שלא לדבר איתך. את בעצם הכל בחיי את התקווה שבחיי שבליבי שבחיי כולי שלך. את חלק מגופי ממחשבותיי את בעצם הדם שזורם לי בעורקים. את נתת לי את הכל להמשיך ולקוות שיהיה טוב נשמה שלי אבל תביני שבלעדיייך אין תקווה להמשיך ללא אהבה הזאת. שאת עצובה אני עצוב שאת שמחה אני שמח שרע לך רע לי ממש חלק ממך. יש אנשים שיגידו שאנו לא נורמלים ויש אנשים שיגידו שזאת אהבת אמת אהבה שנועדה רק לי ולך נשמה שלי. למרות כל הסיכונים ניצחנו וב ג ד ו ל ! והוכנו כי אהבתנו יכולה להגיע למקום הכי גדול שזה הלב שלנו תביני נשמה שלי אני אתן לך את חיי את כבר לא זרה בעיני את חלק מחיי בהתחלה חשבו שהכל חלום הכל כזה שטותי מין שיחות כאלו של מה ולמה אבל הזמן נתן לנו להתקרב ללב שלי ושלך וללמוד מה אני חשים ורוצים ביחד. הנה זה קרב ובא החלטנו לוותר ולהשאיר הכל מאחורינו ולצעוד לדרך חדשה לחיים חדשים לאהבה האמיתית ולחיים של ביחדד. אני מתרגש מאוד נשמה שלי ואני מודה לאלוהים על המתנה שהוא נתן לי והמתנה זאת את נשמה שלי!! את ואני זה גורל גורל שאלוהים הפגיש אותנו. כל רגע שעובר בלעדייך הוא געגוע הוא הרצון להיות איתך הרצון לשקוע איתך במחשבות שלך במציאות האמיתית שלנו נשמה! כמה פעמים אמרתי לך שאני איתך באש ובמים איתך בכל דרך ומסלול ואהבתי איתך נשמה שלי יודעת משהו אני כבר כמה ימים שלא נרדם מתגעגע אלייך נשמה שלי רוצה כבר לאחוז בידייך ולומר לך שאנו ניצחנו את הבלתי אפשרי עשינו הכל יחדדדד ע"מ לנצח וניצחנווו גם אם זאת אהבה שאסורה הרי אהבה תמיד מנצחת חייבים כח ורצון ואופי חזק כדי לשרוד עם זה תאמיני ללב שלי שאוהב אותך ומתגעגע אלייך בכל רגע נשמה שלי. מחר ב"ה אני בא לראותך ליבי מתגעגע אלייך ואוהב אותך נשמה שלי! עוד מעט ב"ה הכל מסתיים ואנו נתאחד להיות יחד לנצח אמןןןןןןןןןן אני מתפלל לבורא עולם שיתן לנו את הכוחות ללמוד ולהבין שנועדנו זה לזו עם כל הקשיים ועם כל מה שאנו עוברים ועתידים לעבור. עם הזמן ב"ה הכל יהיה בסיידר והכל יהיה כמו שאנו רוצים נשמה שלי.מה שנשאר לי לומר לך ולמרות שאת יודעת שאני מת על החיים שלך נשמה ואת אהבה האמיתית שלי שבחיים!אלוהים יהיה איתנו וגם עם הילדד שאני מת על החיים שלו שהוא שלך וגם שלי ובלב שלי ואותכם אוהב עד בלי דייי כל חייי לעד! אהבתי שמורה לך נשמה ישרי כח נשמה שלי

למעלה