סתם קצת הגיגים

אלסי

New member
סתם קצת הגיגים ../images/Emo62.gif

יכולתי להשתרשר איפשהו ,אבל- מקוה שלאור מיעוט השתתפותי נועם לא תקפד את ראשי כי בא לי הודעה ראשית. מצב רוחי הבוקר מוגדר כטיפה דקפפטילי. אני גונבת את הביטוי הקסום הזה מיקירתי עם התלתל (גאונית את), איך לא חשבו על ביטוי כזה קודם שכל כך מבטא נכון מצב רוח. קצת השתלטה עלי עייפות החומר. המרוץ מתיש ,ושלא מתוך דיכאון (!!) יש בי לאחרונה גם מחשבות שדי כבר. על יותר מדי אני מוותרת והאם בכלל יהיה כח לחזור להיות מה שהייתי פעם לפני תחילת המסע הזה. הגל העצום של משתתפות חדשות כאן, לעומת גל לא קטן של ותיקות שעברו למחוזות נחשקים יותר גם הוא תורם את מנת הקושי והעצבות. ואני ; מיואל -> לוואלה ,מוואלה -> לתפוז, הפתעה ,אני עוד פה. כמו החבוב של שימון פרס האסקימוסי שניסו לנטוש אותו בערבות השלג והוא קיפץ וחזר. היתה לי לפני כמה שבועות הזייה, כשהייתי במצב של בין נימנום לשינה, ובנימנומי 7 פרות (אה סליחה זה של היוסף) ,או קיי אז בנימנומי יש מפגש פורום עוד 40 שנה, מפגש פוריות לדורותיו כשמשתתפים הורים+ילדים+נכדים. ואז מישהו אומר "אתם יודעים, אלסי מנהלת עדיין את פורום פוריות (סורי נועם, את כבר עברת) , היא עוד מנסה. טיפול שבעת אלפים ומשהו…" אותי זה הצחיק בטרוף אבל כל מי שסיפרתי לו את זה היה די עצוב. טוב , יש לי הומור מקברי לאחרונה. זהו.לא קלה היא לא קלה דרכנו, ובואו ונדליק ביחד נר . ובהזדמנות חגיגית שכזו רוצה להוסיף בהצלחה לחדשות,ולכל זקנות השבט (התכוונתי לותק בנות ,לא להיפגע) שנעלמו לאחרונה – יאללה שנצליח כבר ונתעופף מפה. ד"ש עם שיר ותקוה לכולנו. הערה: הודעה זו אינה דיכאונית

אולה *

New member
צחוק עם בכי

זוהי התגובה שלי להודעה הדקפפטילית שלך, אלסי. גם אני במצב רוח דקפפטילי לאחרונה. זה לא דכאון, זה מעין אדישות. גם אני מיואל. מהמפגש שהיה לפני יותר משנה רק שתיים לא בהריון, ואני אחת מהן. והחלום שלך... ראית אותי במקרה?

אלסי

New member
האמת שאני לא זוכרת מי היה במפגש

החלומי שלי,אבל אולה למרות הותק המצטבר שלך יש לי הרגשה טובה לגביכם. לא ירחק היום. כך מאחלת וכך גם מאמינה.

אולה *

New member
תודה, אלסי

אני רוצה שכולנו נעבור סוף סוף לבית של טילי. גם נועם, גם שושי, גם בנות חדשות.

עידית ד

New member
../images/Emo60.gif ון שלי

אותך לנועם על זה שפתחת הודעה חדשה... סתם לא, לא קלה דרכנו. בכלל לא! אבל אומרים שזה מצליח בסוף, ואומרים שזה שווה את הכל אז מה, נרים ידיים עכשיו?! - לא. להזכירך אחותי החלום שלך הרס אותי מצחוק, לא זכור לי שצחקתי ככה הרבה זמן(חוץ מבמפגש אצל נילה כמובן...), ובמיוחד כשדמיינו את מקל ההליכה שלך. כשאני חושבת על ימי יואל הקסומים זה נראה לי במרחק אלפי שנות אור מהיום וזה באמת מעציב אותי. שבלולי שלי יצאה לי תגובה דקפפטילית לחלוטין. (כנראה שזה גם מצב הרוח שלי) אוהבת אותך עידית

עידית ד

New member
קומסי קומסה.... ../images/Emo4.gif

אתמול נערה בת 17 נרצחה ליד הבית שלי וערבי (המחבל) מת במסעדה הסינית שלי מתה לסיגריה אבל מחזיקה את עצמי חזק חזק ערב פסח מתקרב בצעדי ענק ולא בא לי בכלל על ערבי המשפחה האלה חוץ מזה הכל בסדר ואת מתוקה?

אולה *

New member
מה אני אגיד לך?

אתמול נערה בת 17 נרצחה ליד העבודה שלי... לפני כ-3 שנים מטען התפוצץ ליד הבנק שעבדתי בו. כל הבניין רעד. עכשיו זה. אני מרגישה רע. פסח? אצלי המפגש יהיה רק עם ההורים משני הצדדים (כמו בשבת רגילה), לכן לא נורא. אבל חברה אחת ממש מעצבנת אותי לאחרונה - היא "יותר מידי בהריון", אפילו לקום מהכיסא היא לא יכולה מבלי לקרוא לבעלה. ואני שותקת (פיטר אמר שיהרוג אותי אם אני אתנהג ככה בהריון
) נשיקות, אולה

עידית ד

New member
../images/Emo41.gif וש שלי

שלומי?! ראי תשובתי לאולה תגיד אתה בבית בערב? פשוט לא בא לי לבזבז שיחה לירושלים

טביקאט

New member
יוצאת מהקונכיה../images/Emo60.gif-

(רציתי צב, אבל לא היה...)- רק כדי לתת חיבוק חם, ולשבת רגע בצד איתך, לקחת אויר וירטואלי, ולשתוק. מקווה שישתפרו לך החלומות בקרוב. אוהבת אותך המון- גם בלי להכיר טביקאט

אלסי

New member
טבי חמודה שלי ../images/Emo24.gif

תודה על מה כתבת. כבר היה שווה ההגיג שלי אם הוצאתי עוד שבלול ממחבואו,ואני גם תיכף שולחת לך מסר.

רומי 007

New member
יש גם מצב רוח פרוגינובי

דהיינו - כשהכל תקוע. גם אותי החלום שלך מעציב ולא משמח. גם אני כבר מרגישה פה חטיארית, אפילו שלא הייתי פה ביום הראשון של הפורום, אלא מי פילל שיקח לי כל כך הרבה זמן?! אלסי העייפות והמחשבות הרבות שלך הם שלב בהחלמה מהתקופה הקשה שעברת לא מזמן. אחרי הריון חוץ רחמי יש המון עייפות בגוף, אין לזה הסבר אני חושבת אבל זה שילוב של משהו גופני ונפשי גם יחד. מציעה לך לראות סרטים מצחיקים זה נכנס לתת מודע ומשפר את עליזות החלומות. רוצה להתעופף יחד איתך ועם כולן. רומי, שבטח היום יפסיקו לה את הטיפול (תחושת רחם חזקה).

venus13

New member
גם אני במועדון הפנסיונרים

אמנם לא כ"כ הרבה זמן בפורום אך המון זמן מנסה ומתייאשת... מקווה עבור כולנו שיתגשמו רק החלומות הטובים...

אלסי

New member
אני מנסה לפעמים אפילו לצחוק על המצב

מאמינה שהומור,ולו גם שחרחר עדיף על בכי ודיכאון. מה יהיה עם הרירית שלך רומי,שאזמן אותה לשיחה? אגב,מצב רוח פרוגינובי משום מה הזכיר לי את השיר החדש של חמי רודנר ´מלנכוליה אהובתי´ .לכי תביני אסוציציות .בכל אופן,מקווה שלא יבוטל הטיפול.

רומי 007

New member
../images/Emo36.gif טוב אז המצב כרגע הוא../images/Emo26.gif

שלא ביטלו את הטיפול והחליטו להמשיך עם הפרוגינובה אבל להוסיף לי (סוף סוף) גם אסטרופם. אם זה לא יעזור יוסיפו גם זריקות. האמת לא התעניינתי למה ומה אבל יש לי הרגשה שהתערבתי מספיק הפעם בטיפול ושמקשיבים לי. הייתי בטוחה שבצהרים תגיע שיחת טלפון תפסיקי וחכי למחזור אבל ממשיכים בכל זאת. אני לא יודעת אם אני שמחה או לא אבל עברה לי בבת אחת העצבות שהיתה לי בבוקר כי בכל זאת, המשך טיפול אינו הפסקת טיפול. אז זהו בינתים, נקווה לטוב. הולכת קצת לישון, מרגישה שמגיע לי אחרי יום קשה ומותח כזה (בתחיל ב-5 בבוקר, נחירות של בעלי וקולות של האוטו זבל, יצאתי מהבית ב6:30 לבדיקות ומשם ליום קשה בעבודה, עם הפסקונת בבית, ורק עכשיו נכנסתי שוב הביתה ובערב אני שוב בעבודה).

עמית@

New member
אלסי!! יש לנו את אותו ראש או משהו?

כל פעם שאני שומעת את השיר אני חושבת על ריריות (טוב טוב- אני דפוקה- בערך כל דבר מזכיר לי ריריות..) אבל זה בעיקר. קטע
עמית

למעלה