לא מסתדרת עם עצמי
New member
סתם פורקת ת'לב..
השעה עכשיו כבר ככמעט בוקר, ובאתי הבייתה הרבה זמן לא נהנתי כמו ההערב רקדתי , השתוללתי שרתי הכל ויותר מהכל הרגשתי משוחררת כזו חופשייה לא לגמרי כמו ציפור אבל ממש השתחררתי לא יודעת עם ממך, אבל אני זוכרת שתמיד הייתי הולכת להופעות וזה היה לרב לבד כי אתה לא רצית לבוא הייתי עם הפלאפון באינפוזיה כל הזמן התכתבנו והיום פשוט הנחתי אותו בתיק ונהנתי פשוט ככה השתחררתי
אפילו עשיתי תספורת חדשה, שאני בטוחה שהיית מחמיא לי כי אתה יודע שאני ספונטנית ואיפרו אותי ממש יפה, וחברה שלי אפילו אמרה שסובבתי ראשים ראיתי בעצמי חלק
ואתה בטח היית אומר נו ברור אתה יפה... <זה בעיני המתבונן> ואפילו דיברתי עם מישהי לא שאני מכירה אותה עלינו כי תמיד זה נכנס איפושהו והיא סיפרה לי שגם לה היה כזה חבר שלא קטעה איתו את הקשר ממש והיום נשואה הכל לטובה אבל התנתקה ממנו רק לאחרונה מהאהבה שלה אליו, אז יש אור בקצה המנהרה וכנראה באמת ההוא למעלה יושב ומכוון את הכל ולא סתם מושך בחוטים...אבל אני יכולה לומר שאני מקווה להשתחרר ממך יותר מהר.. ואז תתפלא ראיתי את אלי שהיה איתנו בתאילנד הוא וחברה שלו גם נפרדנו וממש לפני חצי שנה כמונו אבל מסיבות אחרות, אז הרגשתי הזדהות. ובאתי הבייתה ואתה יודע מה פעם ראשונה שלא חיפשתי אותך במיטה, נכנסתי עם חיוך מאוזן לאוזן יש לי מראה חדש ויש לי ביטחון חדש, ותתפלא אף גבר כבר לא ישפיע עליו. ואתה אם בחרת להתאהב באחרת ולא לספר לי, זו זכותך גם לשקר זו זכותך, אבל לחיים יש טבע להתהפך ושאתה תרצה בוח שאני לא ארצה ואז אתה תצטרך להלחם להראות כמה אתה אוהב אם בכלל, ואז מקווה שיהיו לי את הכוחות לומא "לא" ובינתייים כמו שסינרגיה שרים: "תורי עכשיו להיות מאוהב" ולא רק בגבר אחר אלא מאוהבת בעצמי
ובינתיים לכולכם לילה טוב.. מקווה להיות חזקה גם מחר
השעה עכשיו כבר ככמעט בוקר, ובאתי הבייתה הרבה זמן לא נהנתי כמו ההערב רקדתי , השתוללתי שרתי הכל ויותר מהכל הרגשתי משוחררת כזו חופשייה לא לגמרי כמו ציפור אבל ממש השתחררתי לא יודעת עם ממך, אבל אני זוכרת שתמיד הייתי הולכת להופעות וזה היה לרב לבד כי אתה לא רצית לבוא הייתי עם הפלאפון באינפוזיה כל הזמן התכתבנו והיום פשוט הנחתי אותו בתיק ונהנתי פשוט ככה השתחררתי