סתם פאדיחה

V. Ghost

New member
סתם פאדיחה

הזמן : שיעור מתמטיקה היום.המורה שלנו נתן לנו תרגיל במתמטיקה ו...חוץ ממני ועוד אחד..שאמרתי לו לאיזה כיוון ללכת...אף אחד לא ידע איך .לפתור..אני פתרתי ראשון וזה.ואני מצביע.ואני עדיין מסתכל על המחברת.ואז זאת שמאחוריי נוגעת לי ביד ואומרת לי : המורה יצא הוא לא בכיתה....ואני ...קצת צחקתי,נבוך...אוף איך לא שמתי לב..והן 3 בנות מאחוריי נהנות להן צוחקות קצת...הן עדיין לא הכירו אותי עד אז(אני תלמיד חדש) אבל אחרי זה קצת דיברנו..והיה נחמד...פאדיחה עם סוף טוב

Hell is beige

New member
שלושת הפאדיחות שלי

אז ככה... כולן קשורות לבנות, שתדעו מראש אני יוצא עם חברה שלי שההורים שלי לא יודעים ממנה וחוזר הביתה לארוחה משפחתית... כן? אז אני חוזר וכולם נעצים בי עיניים.. פחד... אז אמא שלי שואלת ``איפה היית?`` ``סתם הסתובבתי`` גיחוכים רועמים ``מה עשית?`` ``שומדבר מיוחד`` צחוק מאופק. ``עם מי היית?`` ``חברים`` כולם צוחקים אני כזה מה?מה?מה? ודוד של אומר לי ``לך, לך `סתכל במראה`` אני הולך ורואה ש... כל הפרצוף שלי מלא ליפסטיק... פאדיחה שניה אז בסילבסטר מילניום, אני מתנשק עם חברה שלי (אותה אחת מהפאדיחה הקודמת) והייתי ביסודי עדיין ואיך שהוא הגעתי לכיתת מחוננים, ואתם יודעים איך זה כיתת מחוננים... אז בכ``א, אחרי שאנחנו מסיימים (אני פוליטיקלי קורקט) אנחנו פתאום קולטים את כולם בצד השני של החדר מסתכלים עלינו ונועצים בנו עיניים... מחוננים... שלישית אזזזז... היתה מישהי שהייתי דלוק עליה מעל לכאל הראש, כן? (לא אותה אחת מהפאדיחות הקודמות) ומישהו אמר לי שרומנטיקה ``עושה לה את זה``, אז אני ברוב תושייתי כותב שיר ומלחין אותו, בא אל מתחת לחלון שלה עם גיטרתי ופוצח בזמר נוגה-לב מפצח-זגוגיות... אם רק ברוב תושייתי הייתי גם מברר שהיא בבית... אבל לאאאא, והיא לא היתה בבית, אבל ההורים שלה כן... את זה גיליתי בעזרת דלי המי-קרח הזה שנחת לי על הפרצוף... (אל תדאגו, רק המים בלי הדלי)

אצלי אין ממש פאדיחות ...

אבל אני זוכר שראיתי פעם אחת מישהי ברחוב .. ולא הכרתי אותה .. והיא כזה מסתובבת אליי ``גלעד ? גלעדדד !!`` ומתנפלת עליי בחיבוקים כאילו היא אמא שלי שלא ראיתי אותה 40 שנה .. ומזה לא היה לי נעים ... ואין לי מושג מי זאת ... בסוף שאלתי ... ``רגע .. מי את ?`` לא מצאתי דרך יותר יפה לשאול... בסוף זאת הייתה מישהי מהחטיבה ... אין לי מושג למה היא חיבקה אותי כל כך, אני לא דיברתי איתה בכלל.

רונה...

New member
חחחח...פאדיחה חיננית...

הלוואי שהפדיחות שלי היו כאלה... לי יש פאדיחות הרבה הרבה יותר מביישות... ארוכות עם הרבה פרטים, עזבו אין לכם כוח לשמוע. רונה.

למעלה