סתם עצוב לי

סתם עצוב לי

אני משתפת אתכם כי אתן פורום האם שלי ואני מאד אוהבת את הבנות.
יש לי בת נהדרת שבאמת לא יכולתי לבקש יותר ואני בהריון אבל...עצוב לי. תקופה שכזו.
המצב בבית מתוח. בעלי מחפש עבודה ואני לא מתחברת להריון. ככ רציתי אותו ואני לא מצליחה לשמוח.
תמיד אהבתי גם לעזור לאנשים ופתאום אין לי חשק וכח. הרופא אמר לי שאני בחרדות כי הכל ביחד וזה לא הורמונים, אבי גם חלה במחלה ממאירה.
תקופה קשה. התחלתי לקחת סירופ הומאופטי שמותר לשינה טובה יותר.
לא יודעת מה לעשות. אין יום שאני לא בוכה בו.
אני יודעת שבעלי שעובד כבודק תוכנה מחליף פרוייקטים כל הזמן ועכשיו אין לו פניות אולי כי זה סוף שנה.
פעם הייתי שמחה יותר...

הי מותק

תשמעי אני הכי רוצה שתגיעי לסוף ההריון בשלום וכל כך תהיי מאושרת שתחזיקי את הבת/בן שלך, לי זה נשמע בגלל השינוי שחל אפילו אם הוא שינוי חיובי, הבת שלך מהממת תסתכלי עליה כל פעם שרע לך ותחבקי אותה ותקבלי ממנה אנרגיות, לי זה נשמע בגלל השינוי ומותר לך, הייתי מאד ממליצה לך לקחת את הסירופ ההמואופטי ולבדוק עם הרופא כי אני לא הייתי סומכת על אף אחד וממליצה לך לשאול את הרופא האם בוודאות מותר יש גם מכון טרטולוגי בירושלים עם פרופסור הר נוי שכדאי לך לשאול שם, י פורום והוא עונה, מותק את יודעת כל כך שמחה בשבילך ואני בטוחה במיליון אחוזים שאת תשכחי מתקופה זו, תנסי לא להכניס לעצמך את זה שבעלך לא במסגרת קבועה של עבודה כי זה לא הזמן לקבל עוד סטרס למה?, בטוח יהיה בסדר והוא בטוח יסתדר את צריכה כרגע לשמור טוב טוב על ההריון ולא לקחת את הכל על הכתפיים שלך, את מקבלת מתנה ענקית אז גם אם קשה תחשבי על מה שאת מקבלת בסוף ההריון ותחייכי, הריון זו תקופה מאד לא יציבה מאד לא נודעת, ואני ממש בטוחה שזה בגלל זה, כל הלא נודע יכול להיות מאד קשה, אבל תמיד תסתכלי על הבת המדהימה שלך ושאת מגשימה לה ולכם חלום לאח/ות, ובשביל מה הלחץ, אחרי ההריון יהיה לך מספיק זמן לעזור לבעלך למצא עבודה, ותאמיני לי הכל יהיה בסדר, ממליצה לך מאד מאד מאד לעשות דברים שאת אוהבת לשים בצד את הלחצים לראות קומדיות וסרטים וספרים ופשוט לקחת קופסה דמיונית וכל הדברים שצריך לסדר כמו עבודה של הבעל וכל המצב הלחוץ - לשים בתוך הקופסא הדמיונית את כל מה שמטריד אותך לשים בקופסא הדימיונית ולשים בצד כי עכשיו יש לך הריון שזה הכי חשוב לשמור עליו, כמה חלמת עליו, תהני ממנו, תשמרי עליו, זה הזמן לראות ולפנק את עצמך בדברים שאת אוהבת, תשמרי על עצמך. נשיקות גילוש

עוגי555

New member
מחבקת אותך

מה שעוד מקשה זה "אני אמורה להיות שמחה..."
אני מחזקת אותך ואת דבריה של גלושקה שאמרה כל כך יפה.
נסי בכל כוחך לראות את החיובי... צופי עם הראש מעל המיים עד יעבור זעם ובעזרת השם אמן אמן יעבור ויבואו ימים יפים.
ברכי על הנס שבבטנך, תאהבי את בעלך ואת ביתך.
מאחלת לך רפואה שלמה ורק טוב וטוב.

mar1825

New member
ראיתי את הבת שלך באחד המפגשים

היא פשות מדהימה!!!!!

את הגשמת חלום של הרבה בנות כאן, ובכלל.
הכל יחסי בחיים
אני בטוחה שאת מבינה במה אני מתכוונת
מאחלת לך רק אושר ובריאות

נעמה532

New member
מאחלת לך החלמה מהירה

עצוב לקרוא מה שאת מתארת..
קודם כל מאחלת לך החלמה מהירה!!!
עוד מעט העצב יתחלף לו בשמחה, מבטיחה לך!!
מרחלת לך ימים טובים יותר:)

אשרת 1972

New member
יקירתי קבלי חיבוק גדול

כמו שאריק אינשטיין שר אני בטוחה שזה רק משבר קטן וזה חולף ו
אני סמוכה ובטחוה שהכל נובע מהלחץ ומכל הדברים הרעים שכתבת עליהם
מאחלת לך שבעלך ימצא עבודה בקרוב ומאחלת לאביך החלמה מהירה
זוכרת שמשהי כתבה פה שהיא חשה כל ההריון שגדל לה חיזר בבטן ולא התחברה בכלל
ושהכל חלף עם הלידה , מחזקת את ידיך קחי מה שעוזר לך ומותר בהריון
ומקווה שכל הקושי הזה יהיה מאחרייך בהקדם

שושה669

New member
קבלי חיבוק וגם כמה מילים

מחכה לאור תתעודדי,
על תגידי שאינך מתחברת להריון, זה סתם מכניס מידע של דחייה בעובר שכה חיכית לו.
אני מציאה לך פשוט להחליף את המשפטים ולומר שאת אוהבת אותו ומחכה לו בריא ושלם.
ואם את לא מסוגלת להתחבר לזה פשוט מאוד
fake it till you make
פשוט תגידי את זה תלכי ותגידי אני אוהבת את העובר שלי, שמחה ומאושרת, אני מחוברת להיריון כן כן
fake it till you make
המוח מאמין למה שאת אומרת מנסיון :)
תעשי טובה לעצמך פשוט מאוד פייק איט!!! המילים שלנו יוצרות את המציאות!
את אוהבת אותו
כל כך שמחה על המתנה הנהדרת שקיבלת
ותגידי לעצמך הלידה והעובר עצמו מביאים איתם הרבה אושר ועושר
כל ילד מביא את המזל שלו!
ההריון יביא איתו פרנסה ואהבה גדולה הביתה
בהצלחה.

אתמול היינו עם המשפחה של בעלי

ובכיתי הרבה. לא יכולתי להראות שהכל טוב. פשוט לא יכולתי.
הכל נעצר לנו - רצינו דירה שאנחנו לא יכולים וסובלים מאד בדירה שלנו, לא מאשרים משכנתא ואני חוששת.

בטנונית

New member
יקירה, יש גם תקופות כאלו בחיים. תבכי, זה בסדר

ולצד זה תשמחי גם על ההריון, תלטפי את הבטן, תדברי לעובר/ית, ספרי לו שאת עוברת ימים קשים
אבל את אוהבת אותו ומצפה לו. ככה זה בחיים, לפעמים הטוב מתערבב עם קצת רע, וחשוב לראות את שני החלקים.
מקווה שאת ישנה טוב בלילה. מה עם תמצית פרחי בך שתרגיע אותך קצת?

למעלה