סתם עידכוני בדיקות..

ליהיS

New member
סתם עידכוני בדיקות..

קיבלתי את התשובות של ה CT-יש כמה ממצאים. מיותר לציין שלא הבנתי כלום ממה שכתוב שם. אני מודה שיש נטייה קלה להיכנס להיסטרייה אבל אתאפק לפחות עד שאצליח להשיג את סוריאנו. יש משהו ברחם, שני ממצאים בחלקים שונים של המעיים ומשהו בבסיס שמאל של מעבר בית החזה - בטן-למה הארורים האלו לא כותבים משהו מובן??????? זה בכוונה שלא נבין??? אהה..לפחות הפחד הגדול נשלל-חסימת כליות-הכליות בסדר-כלומר אם הבנתי נכון את הג'יבריש הזה. בקיצור-עוד לילה בלי שינה. מי מצטרפת אליי לטיול לילי?

ליהי יקרה../images/Emo24.gif

מקווה שה"ג'יבריש" הזה יתברר כטוב יותר ממה שנראה עתה. מקווה שתצליחי להירדם, למרות התגובה האוטומטית המוכרת לי - כניסה לפאניקה. תשתדלי להיות רגועה ,עד כמה שניתן, עד קבלת תשובה מרופא ולא למהר להסיק מסקנות לפני כן (כמוני, למשל). במידה ואת ערה, אני כאן. לא נראה לי שאלך לישון בקרוב, יש לי מחר מבחן ענק ובשל הנסיבות לא ממש הצלחתי ללמוד ככה שבינתיים יש לי לילה מייגע...

ליהיS

New member
מבחן במה? יש לי ביום ה' הבא

מבחן אחרון לסמסטר וגם לא ממש מצליחה ללמוד

ליהיS

New member
ניסיון להרגיע את עצמי. נראה לכן שהמ

שהממצא בבטן זה אולי איזה תינוק ששכחו לי שם???? סתם סתם סתם

הלוואי שזה תינוק, לא ??

מחר יש לי מבחן באיזה קורב בחירה במשפטים, מלא פ"ד!! בקושי הצלחתי ללמוד בגלל הבחור שנטש... שבוע הבא יש לי שני מבחנים נוראיים יום אחרי יום - אחד מהם בנוירולוגיה
אגב, למה עשית CT ולא MRI?? אני מניחה בגלל העלות של הבדיקה...

ליהיS

New member
יעודד אותך לדעת ששבוע שעבר

היה לי מבחן איום ונורא בפיזיולוגיה של המוח? אני מניחה שלמכבי פחות כואב לממן CT ולא MRI..לפחות לקראת הבחינה ידעתי יופי את כל מה שצריך על הבדיקות הללו. עשיתי פעם קורס במשפטים-על פ"ד של ילדים ונוער-המזל שהיה לנו מרצה שאהב לספר בדיחות ולהצחיק את עצמו-הוא אף פעם לא הצליח לסיים בדיחה כדי שכולם יבינו אותה-היה מתפוצץ באמצע...נו תראי על מה חושבים כדי לשכוח את הצרות שלנו (-:

ליהיS

New member
../images/Emo6.gifזה יהיה מענין במיוחד-תינוק ללא

חצוצרות ודיכוי מלא..

עוד אחד מאחורי

אז היום היה לי המבחן. האמת שלהלך לא משהו. חייבת לציין שהוא לא היה קשה, פשוט אני לא ממש מרוכזת לאחרונה בגלל נפלאות הגברים ודברים נוספים... ליהי - חייבת עזרה דחופה בחומר...!!! בטח יהיו לי המון שאלות לשאול אותך...

ליהי ../images/Emo24.gif

מקווה שהמימצאים האלו לא אמורים להדאיג או להכניס להיסטריה, למרות שה"סטרס" שלך מובן
אחרי שעוברים כל כך הרבה, אין פלא שכל תוצאה מפחידה ומאיימת. מחזיקה אצבעות וממתינה לצפירת הרגעה

היפוכונדרית שלי../images/Emo24.gif

ברור שאת לא אמורה להבין מה כתוב
אבל תודי שהדיסק שקיבלת מגניב ...
חכי בסבלנות לסוריאנו או לשטוקהיים. לפחות נשלל לך הידרונפרוזיס ואת נותת שתן עצמונית אז תתחילי לצהול
ולגבי הטיול הלילי אני תמיד איתך בחלומות

ליהיS

New member
תשמעי, אם את מבטיחה לי שהכל

היפוכונדריות, אני אשן בשקט..חוץ מזה, הדיסק סתם משעמם, לפחות אם הוא היה בצבעים ..אין אקשן, כלום!

למעלה