"סתם עוד שיר"

tal 05

New member
"סתם עוד שיר"../images/Emo8.gif

תראו,כולם פה כותבים שירים בלי בעיה. ואני קצת מתקשה בזה אז חן המוכשרת נתנה לי פוש,וכתבנו ביחד שיר. תגידו מה דעתכם..שיר ראשון שלי אל תייבשו,תגיבו. תודה :) בגינה, ישבתי, רק עם עצמי בהיתי בשמיים וחשבתי לי.. על מחשבה שהיסתובבה לה, וגרמה לליבי להבין שהיא האהבה שלי רציתי אלייה לגשת במהרה לתת לה נשיקה וללחוש באוזנה שאני אוהב,רק אותה ניגשתי אלייה,הייתה שם אהבה מילאה את החלל הריק שהשאירה הפרידה כבר הספקתי לשכוח,אחרי שחזרנו את אותם הימים ששניינו כעסנו ועכשיו,שחזרנו שוב לקן האוהבים אני יודע שאיתך אשאר לעולמים. איך?? -חן תודה

חחח מגיבה =]

אני אהיה מאוד אובייקטיבית שיר מדהים טל! הוא סתם עושה פוזות, הוא בסוף יהיה משורר מדהים!! אל תראו אותו ככה [תראו אותו הפוך חחח] -טל, אין בעיה בכלל

משרשרת עוד אחד, בלחץ פיזי מתון...

חח סתם..טל שיכנע אותי לכתוב- טוב אני חייבת לו, קראו- יצא נחמד, וזה ארוך-אבל התלבטתי אם לפרסם אותו..אז תחשבו- חחח סתם סתם פעם ראשונה: רוצה להגיע לאותה תחושה שממנה אני פוחדת. אולי בהתחלה אקפא במקום ולא אוציא אף הגה. אחר כך קצת אכיר יותר, כבר לא תהיי זרה אולי אוהב אותך יותר. יותר, מההתחלה אולי אלייך אתקרב, אבל עדיין אשמור מרחק. תראי לי שאני אהובה ואין לי ממה להיפגע. אתקרב עוד קצת, קודם את גופך אריח ריח בושם יוקרתי, נודף מצוואריך. אשמור על קור רוח בינתיים לפניי שבך אגע, אחר כך רק אלוהים יודע מה יהיה השלב הבא. אחרי שאת כול טעמייך הכרתי, בך אני רוצה לגעת. להרגיש את מגע עורך לחוש את גופך הרועד במקצת. זה בסדר, חברתי בך לא אפגע, את קיבלת אותי יפה תני לי, לקבל אותך בחזרה. נגעתי פה ושם ואחר כך קצת צחקקנו. על כול הדברים עד עכשיו ששתינו עברנו. הו, יקירתי את כבר לא זרה לי כלל. אני רוצה לעבור אל שפתייך שקוראות לי לחזור. לא סתם אנשק אותך, אלא מתוך אהבה. תני לי לתת לך להרגיש מזו הקרבה. ניסינו כמה וכמה פעמים, ואחרי שראית שצדקתי המשכת בלי מילים... מכאן והלאה הכול תלוי בנו. האם נמשיך להתקדם זה תלוי רק בשתינו... לפחות אני יודעת שאותך אוהב לנצח. ולך אני אראה פעם ראשונה, את כול אותם הדברים שעושים מאהבה.. -טל, בזכותך פירסמתי, תודה. -אם לא הבנתם- אציין: זה בת לבת כותבת, למרות שזה דיי מובן.

tal 05

New member
איזה ביצועים...

חן..כבר אמרתי, ואני אגיד שוב,אני אוהב את הכתיבה שלך. הכתיבה שלך ממש מושכת את עיניי הקורא. יא נועזת אחת. לילה טוב סיפתח חופשה נעימה:) טל.

facundo te amo

New member
גמלי נהיה חשק לכתוב.

דווקא הוא לא מהטובים. ---------- ואיך גלגל מתהפך מהיום למחר? רק אתמול חשתי שיש לי הכל. ומדוע כל פרח לפתע נבל, היום אני סופרמן מחר אני כלום לא יכול. ואיך דבר שהיה נראה חסר ערך, נהפך לדבר שעליו אני כותב. משהו פה גרם לי לאבד את הדרך והחוסר ערך פתאום נהפך לחשוב,ברגע שגיליתי שכבר אותו אין. ועליות הם גם ירידות, תלי בנקודות המבט. וצחוק הוא גם דמעות הכל תלוי אם אני לבד. ואיך פתאום המוטו שלי נאבד? ומה קרה לחלום להיות מאוהב גם בלי דבר? מדוע אני אובססיבי לרוח ולכסף, האם בלי כל זה אוכל להיות מאושר? ולמה שהכסף קיים, הוא לא שווה דבר? וברגע שהוא נאבד לי נהפך הוא לעיקר? הכל תלוי בגישה, אני יודע שלא הערכתי עכשיו הוא לא יהיה לי, ומשום מה כל כל... כל כך רע לי. ועליות הם גם ירידות, תלי בנקודות המבט. וצחוק הוא גם דמעות הכל תלוי אם אני לבד.

למעלה