סתם עוד רגע של נחת ...

etti1000

New member
סתם עוד רגע של נחת ...

לסיום של יום ... מלא מחשבות ... ואהבה .... רק שכאמא "יורמית" רשמתי את סיום הקורס ולא את תאריך הגיוס מה שהביא להערה כמו : "מה את רוצה שידעו שאני ממש ירוק...."

כל הכבוד לכובש

הוא התגייס במרץ 2011? כי גם הבן שלי בנח"ל ממרץ וחובש, זה אחל'ה תפקיד, הבכור שלי היה חובש

etti1000

New member
אוף, אוף, אוף....../images/Emo46.gif

מאז ומתמיד הילד שלי היה דעתן. הוא יודע ! הוא מבין ! הוא מחליט...
סיפרתי בבוקר שהציוד שלו כבר לא כל כך נקי ונעים (במילים שלו) ואמרתם לי תשלחי חבילה .. חשבתי יותר מלחמתי .. הכנתי את הבעלול שבחו"ל שביום שבת אורזים חצי בית ונוסעים שעתיים להשאיר זאת בש.ג.
אך כמובן הדעתן שלי לא מוכן לשמוע זאת.... אמרתם לי הבוקר... ילמד לכבס לבד... וזה מה שאמר "כולם החלטנו בשבת יום כביסה....(הבן שלי...הילד שלא יודע לעשות כלום בבית ..יכבס...חבל שאני לא יכולה להיות בועת סבון..לראות זאת....
בכל מקרה הילד אמר שדואר מגיע אחרי 3 שבועות אז אין טעם לשלוח...לדעתו..

49צהוב

New member
גדלים הילדים גדלים

הצבא מבגר אותם ב-20 שניות ורק לנו הם נראים עדיין ילדים קטנים כן... הבן שלך יכבס- ויבשל- וירגיע אותך כשצריך וגם ישמור עליך ככה זה חילים אגב , למרות שאין לי מושג היכן הוא נמצא, לא נראה לי הגיוני וגם לא חוקי שחבילה תגיע אחרי 3 שבועות

סמדר בנ

New member
למה אוף?

הילד החליט לטפל בעצמו בכביסה - זה יופי. בקשר להשארה בש.ג - לא בכל מקום זה אפשרי. חבילות מגיעות מהר - תוך ימים בודדים. בכל מקראה , מזל טוב לבן עם סיום קורס החובשים.

למעלה