סתם עדכון

oorly

New member
סתם עדכון ../images/Emo7.gif

אתן זוכרות שאמרתי שהתחלתי טיפול... אז הפסיקו לי אותו בגלל ציסטה שגדלה וסיבכה הכל. כנראה שאני יעבור ניתוח להוצאת החצוצרה. רע לי, עצוב לי וקשה לי!!! וברגעים כאלה אני ממש שמחה שאני עדיין בארץ!!!

blixgirl

New member
../images/Emo10.gif אורלי יקרה ../images/Emo10.gif

אורלי יקרה מה שאומר לא ינחם,אבל אני רוצה לומר לך שאני חושבת עלייך ברגעים קשים אלו,שולחת מלא הלב חיבוקים אוהבים ומאחלת לכם ימים טובים ומאושרים שאין לי ספק שיגיעו... אוהבת ושולחת לך המון כח..אני כמעט תמיד בסביבה אם בא לך לדבר רק שלחי לי מסר בליקסי

ברורי

New member
אורלי הרבה הרבה../images/Emo24.gifו../images/Emo25.gif

ואם אני יכולה לעזור צרי קשר. באהבה ברוריה

GalGula

New member
אורלי, יקרה ../images/Emo7.gif

מאד עצוב לי לקרוא את ההודעה הזאת. חשבתי עליכם בימים האחרונים, וכל-כך קיויתי בשבילכם שהפעם זה יצליח. את יודעת שאנחנו כאן תמיד, ושמתי שאת רוצה שאת יכולה לכתוב - כאן או במסר. אנחנו איתך. אני מבינה שמאד קשה לך עכשיו, אבל ממשיכה לקוות ולהאמין בשבילכם שבסוף דברים יסתדרו, פשוט כי מגיע לכם. מה שנשאר לי זה רק לשלוח לך חיבוק ענק, ולהזכיר לך שאתם לא לבד - אנחנו כאן.

bisty

New member
אורלי../images/Emo24.gif

חיבוק גדול ותקווה גדולה שהכל בסופו של דבר יסתדר והכי חשוב שתהיי בריאה וחזקה בהמשך. כמו שאמרו אלה שלפני אנחנו כאן כדי להמשיך ולתמוך. תמשיכי לעדכן ואנחנו נמשיך להחזיק אצבעות. כמו תמיד. מיכל

Michal7

New member
אוי אורלי,

אני כל כך מצטערת לשמוע את זה! אני מבינה לחלוטין את הבאסה שאת נתונה בה כרגע (והתסכול והעצב...). אני באותה סירה, חוץ מטפולי הפוריות - אני ובעלי מנסים כבר יותר מ-3 שנים, וכלום.
אבל מתוקה, אם זה רצון הבורא, יהיה לכם יורש/ת עצר! תמיד אומרים לי שנכנסים להריון מתי שהכי לא מצפים לזה. אז יש תקווה, אורלי, לך, לי ולכל הנשים שמשתוקקות להביא ילד לעולם. מיכל פיניקס, אריזונה

למעלה