סתם סקר-שרשור...

C honey

New member
סתם סקר-שרשור... ../images/Emo79.gif

1. למה אתם אוהבים את אטומיק קיטן? (פרטו, נמקו והסבירו..., אם בא לכם..) 2. את מי אתם הכי אוהבים משלושת הבנות? 3. אתם אוהבים עוד להקה חוץ מאטומיק קיטן? איזו? 4. איזה דיסק שלהן אתם הכי אוהבים? 5. בחרו שני אייקונים לכל אחת מהבנות (אם אתם שונאים אחת מהן אז בטח תשימו את זה-
את זה
, או את זה
או את זה
או את זה
, או את זה
! טוב הבנתם...) תבחרו אתם אייקונים!!!, רק שניים לכל אחת! 6. אתם חושבים שהן יחזרו? מתי? ומה יהיה אז?... שמחתי לעשות סתם סקר ולהשקיע...
, מקוה שתהנו ממנו!!
ללה טוב!

inbal287

New member
שלי...תודה על השאלון!

1.למה אתם אוהבים את אטומיק קיטן? פשוט התחברתי למוזיקה שלהן. 2.את מי אתם הכי אוהבים משלושת הבנות? ג'ן (אבל גם את ליז!) 3.אתם אוהבים עוד להקה חוץ מאטומיק קיטן?איזו?בלו <חולה עליהם בצורה לא נורמלית!),באסטד,שוגבייבס,מקפליי,לינקין פארק,אוונסנס ועוד כל מיני.... 4.איזה דיסק שלהן אתם הכי אוהבים? את ליידיס נייט.לפי דעתי הוא הכי טוב שלהן. 5.ג'ן
ליז
טאש
6.אתם חושבים שהן יחזרו?מתי?ומה יהיה אז?...אני חושבת שהן יחזרו ב05 כמו שהן הבטיחו והן בטוח יוציאו עוד דיסק ויצאו לסיבוב הופעות. אני אפילו חושבת שהן יחזרו לפני 05 כי בסך הכל הן עושות מוזיקה כבר כמה שנים טובות וקשה מאוד להפסיק משהו שאתה כל כך אוהב ורגיל לעשות!

necky

New member
שליייייייייי

1. בגלל השירים כמובן, והתמכרתי אליהן בשיר הענקיי eternal flame 2. את אישתי נטאשה כמובן 3. את הלהקות ווסטלייף ובלו 4. feels so good 5. סליחה אבל אני שונא להשתמש באייקונים אז אני מוותר 6. בטח שהן יחזרו בשנה הבאה ולילה טובבבב

C honey

New member
אוקיי..., ענית קצר וקולע...../images/Emo3.gif ../images/Emo79.gif

תודה לכם שעניתם...,חח היה כיף לעשות סקר!
(כי אני לא עושה כאלה דברים בד"כ.., אלא ילדים אחרים!..) אז שמחה שנהניתם..., וכמה שיותר ילדים יענו-מה טוב...
,חחח

C honey

New member
ועכשיו שלי... ../images/Emo79.gif

1. כי הן חמודות, עושות מוזיקה טובה, וטובות במה שהן עושות... 2. את ליזוש! 3. די הרבה...-בלו, אוונסנס, אהבתי ספייס גירלז(
), דסטניז צ'יילד, שוגבייבז, ניקלבק, בקסטריט בויז! (אבל את הרוב אני לא מעריצה.., אלא סתם אוהבת או\ו אוהבת את השירים שלהם..!!, אני לא כ"כ יודעת להעריץ...
) 4. את "פילס סוו גווד", כי זה היחיד שיש לי! 5. ליז-
ג'ני-
נטאשה-
(סורי.., אני פשוט לא כ"כ אוהבת את שתי הבנות האחרות...!!) 6. כמו שהן הבטיחו. אבל אני מקווה שהן יחזרו בטוב ולא יתחילו מריבות או צרות...
קיצר, מקווה שיהיה טוב ושהן ימשיכו בקריירה שלהן!

n a d i n e 7

New member
שלי! ../images/Emo13.gif

1.למה אתם אוהבים את אטומיק קיטן? בגלל המוזיקה, והן גם ניראות טוב! 2. את מי אתם הכי אוהבים משלושת הבנות? ליז 3. אתם אוהבים עוד להקה חוץ מאטומיק קיטן? איזו? ווסטלייף 4. איזה דיסק שלהן אתם הכי אוהבים? Feel so good 5. בחרו שני אייקונים לכל אחת מהבנות (אם אתם שונאים אחת מהן אז בטח תשימו את זה- את זה , או את זה או את זהאו את זה, או את זה! טוב הבנתם...) תבחרו אתם אייקונים!!!, רק שניים לכל אחת! שאלה מוזרה... אבל נגיד- ליז-
נטאשה-
ג'ני-
6. אתם חושבים שהן יחזרו? מתי? ומה יהיה אז?...מקווה שיחזרו, כמה שיותר מהר!!

GlitterKitten

New member
../images/Emo41.gifשלי!../images/Emo41.gif

1. למה אתם אוהבים את אטומיק קיטן? אמממ אין לי מושג, אני רק זוכרת שלפני ההופעה שלהן עם ווסטלייף ופיב בישראל ראיתי את הקליפ והתאהבתי
2. את מי אתם הכי אוהבים משלושת הבנות? ליז
3. אתם אוהבים עוד להקה חוץ מאטומיק קיטן? איזו? ח-מ-ס-ה, ווסטלייף ובלו 4. איזה דיסק שלהן אתם הכי אוהבים?Right Now 5. בחרו שני אייקונים לכל אחת מהבנותף ליז :
ג'ני:
טאש:
(ואני כן אוהבת אותה:) ) 6. אתם חושבים שהן יחזרו? מתי? ומה יהיה אז?...: אממ, לא נראה לי שהן יחזרו
...פשוט יש לי הרגשה, אבל אני מקווה שהן יפתיעו

C honey

New member
סתם בא לי להקפיץ... ../images/Emo79.gif

כדי שמי שלא ענה-יענה!!! בא לכם???..
חחח.. קיצר, תענו אם בא לכם!!!
ושבת שלום, לילה טוב!
<או וואט אוור...> וחג שמייח!!!!!!!!!!...
אז תענו ותהנו!
חחחחח...

C honey

New member
אוווווף!!!!! לא הקפיץ!!! ../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif

אני מנסה שוב!!!.. אז תענו וכו'!
מקווה שזה יקפיץ!!!
ואם לא-לא נורא..., זה לפחות יעיר את תשומת לבכם!!!..
לילה טוב שוב...

למעלה