סתם סקר שחשבתי אליו

חלי80

New member
סתם סקר שחשבתי אליו

אומנם אני לא פעילה אינטסיבי באתר אבל אין יום שאני לא פותחת אותו. אבל אתם יודעים למה? רק כדי לראות אם יש הודעת שרשור על הריון. כי זה ממלא אותו וגורם לי להיות אופטימית ולומר לעצמי את רואה הינה עוד אחת נכנסה. אז בזמן האחרון אני לא רואה הודעות כאלה וזה די מבאס אותו. או בגלל שבנות מסתירות. או באין באמת הריונות. אני מקווה שהסיבה הראשונה היא הנכונה. אז בנות האם גם אתם מרגישות ככה? ואלה שבהריון אני בטוחה שכולן תשמחנה לשמוע את הסיפור האישי שלהם. מאחלת הצלחה ענקית לכולן. המון אהבה חלי

maytalita

New member
הי חלי

גם אני אשמח לקרוא על סיפורי הריון.... גם אני בעניין ומנסה להכנס להריון (איך אפשר להכיל חודש אחרי חודש את הציפייה מורטת העצבים למחזור, בתקווה שלא יגיע?! נשגב מבינתי....) בכל אופן, רציתי לומר לך שגם אם אין הרבה סיפורים על הריון, אל תיתני לזה להעכיר את מצב הרוח.. אני פעילה גם בפורום של "לקראת הריון" ויש שם עוד כמה בנות אנדו', שלא לוקחות חלק בפורום האנדו', כך שאני מניחה שכשהן תיכנסנה להריון, לא תדעי מזה.... אבל זה לא אומר שזה לא קיים! בהצלחה לשתינו! מיטל

לא כולן מספרות

כך אני מניחה. יש כאלה שנעלמו לחלוטין,אני מניחה גם בגלל הסיבה הזו,הריון וטיפול בילד שגוזל המון אנרגיה. גם אני אשמח אם סיפורי הריון חדשים יסופרו כאן כדי לתת תקוה ולשמח את המייחלות
אבל חוץ מזה בנות,תמיד אתן יכולות להיכנס לטאג. ולקרוא על הריונות בפורום,הסיפורים שם לא כאלו ישנים..

זואילי

New member
הי חלי

אני מאוד נהנית להיכנס מדי פעם לטאגליינס ולקרוא שוב ושוב על הריונות הפורום. בטח שכל סיפור הריון מחמם את הלב ונותן תקווה. ובאמת בזמן האחרון לא היו פה שירשורים כאלה. כן, יש בנות שמסתירות. לפעמים זהו תהליך כ"כ ארוך מהמצופה, מלא מהמורות וקשיים, מפחי נפש, פחדים ועוד ועוד - שכל אחת בוחרת אם לשתף ומתי לשתף. ויש כמובן גם סמויות או כאלה שלא ממש פעילות עכשיו, ויש את עולם המסרים, ואת העולם שמחוץ לוירטואלי. ומלבד האנדואיות שמצאו את ה
שלנו, הרי לא חסרות אנדואיות בהריון או אימהות שאינן כאן. אפילו פגשתי כאלו במרפאת האנדו. אפילו הגיעו עם עגלות לשם. והן לא מהפורום. אני חושבת שהריון של אנדואית הוא כה רגיש, כה יקר, כה שברירי, כה שונה - שנראה לי שהוא מתרקם בשקט בשקט בחדרי חדרים עד שאותה אנדואית מחליטה לפתוח את השירשור שלה. מצטרפת לאיחולי ההצלחה

חלי ../images/Emo50.gif גם לך..

שנראה בקרוב
הודעה סיפור אישי אופטימי גם שלך
ולצערי, אצלי, האי פעילות זה בגלל אי יכולת להכנס בכלל. בקושי אני מציצה, למרות שאני משתדלת...וכשיש עוד טיפה של זמן, גם מגיבה. וכן, אשמח שבכל הצצה תהיה הודעה אופטימית טובה של הריון שהצליח
(למי שמעונינת. לא לשכוח שלא כל הבנות כאן במטרה של הריונות).

למעלה