סתם סקר חמוד ...

סתם סקר חמוד ...

למה בחרתם בניק ניים שבחרתם ? אני בחרתי בקרן של תקווה .. משום שהוא "אמביוולנטי" קרן , זה השם משתמש שלי ... כי אני מאוד מתחברת לשם הזה , זה תמיד מזכיר לי שמש , אופטימיות וגם את השם של סבתא שלי... והתקווה היא שגם הקרן הקטנה ביותר שמתחמקת מבין החור הקטן ביותר בחושך כבר מפחיתה את חושך , וכבר יש תקווה שיבואו עוד קרניים בעקבותיה . כמו כן אני אוהבת לתת לאנשים שסביבי תקווה לדברים טובים ... לפעמים עובד לי ולפעמים לא אבל אני רק מקווה שהיה להם טוב ... אז ... זהו אצלי , מה אצלכם ?

איזה יופי של נושא ../images/Emo13.gif

אוקיי, אני אוהב בין השאר מוסיקה ישראלית, אבל קצת "אולד סטייל". בזמן שהתלבטתי על הניק שלי שמעתי את הדיסק של "שוקולד מנטה מסטיק" (ירדנה ארזי
), אז חשבתי לעצמי על אותו משקל מהם 3 הטעמים שאני הכי אוהב, וככה יצא "ווניל תות
בננה"
כינוי מתוק לא?

יאא זה עשה לי חשק ../images/Emo13.gif

שמתי עכשיו את הדיסק של "שוקולד מנטה מסטיק", וכיאה לפורום חברויות, על השיר
"שירים הם חברים"
היום כבר אין מוסיקה ישראלית כמו פעם

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifמממ.... שלי קל.

הילה-הילונת. עוד אחד מהכינויים הרבים שלי [הילונת/ללה/לולי/היללה]

sh53

New member
אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

S - האות הראשונה של השם הפרטי שלי - שושי H - האות הראשונה של שם המשפחה שלי. (SH - עדיין זה 2 אותיות ראשונות של השם הפרטי שלי, כך שהרווחתי פעמיים) 5 - היום ה-5 3 - לחודש מרץ, החודש השלישי (תאריך הלידה שלי הוא 5.3).

ThE BluEyeS

New member
חח אשכרה סקר חמוט ../images/Emo6.gif

אז... BluEyeS זה כי יש לי עיניים כחולות [אם מסתכלים עליהן הרבה זמן בערך 2-3 ד' ומתמקדים, רואים כזה.. לא רק צבע, אלא כזה פשוט שקף כזה של הים.. אם המצלמה תעבוד אני אשלח לכם תמונה של העין..] אז קיצר, חיברתי את ה- Blue עם ה- Eyes באות E... ויצא BluEyeS
וה-The זה רק בגלל ש BluEyeS לבד היה תפוס

לא חושב שאני צריך להסביר...

אני פשוט אוהב את סאבלימינל... ואל תתרגשו ממני אחד התחביבים שלי זה להחליף נייקניים בהתאם למצב רוח..

ל י ס ו ש

New member
אמ. אצלי זה לא ממש קשה...

ליסה-ליסוש-ליסושקה...חיחיחי... ראסמי.. פעם התחלתי לקשקש על המחברת חשבון ליסוש סתם חיחיחי.... ואז חשבתי על זה=) איזהמוח חכם עוד יכול לדמיין את זה??? רק אני!!!

Maybe Its Me

New member
חח נחמד

אממ... אני בחרתי בכינוי כזה כי הייתה סדרה יפה(וואי,שכחתי איך היא נראית חח ) ואז חשבתי איזה ניק לעשות.. ועשיתי את זה
ועד עכשיו אני אולי זו אני חח
!

enjoi butterfly

New member
אחלה סקר....

הממ ה: enjoi buuterfly זה חברה של קרשים...לסקיט.. והם כתבים ככה את ה enjoi-ולא ככה..enjoy בכונה..ואין לי מוסג למה.:) וזה חמוד אז גנבתי את זה...ככה קוראים לי גם באייסייקו..:) זה הסיפור...:)

טוב, אז אצלי.....

כולם כותבים סיון עם 2 ווים (סיוון) ואני לא אוהבת את זה ומתעצבנת כל פעם מחדש... הניק הזה חוסך לי הרבה עצבים..חח...סתם... אז זה העיקרון

איזה חמודה :)

פקח אני פורקת סחורה הולך לפי השיר של קוקו וסטיב "פקח אני פורק סחורה"
כי החברה הכי טובה שלי קוראת לי בקי קוקו AND סטיב

למעלה