סתם סקרנות... יצאו זוגות מהפורום הזה ?
B bikingstudent New member 28/5/07 #4 פרדוקס ../images/Emo3.gif אם הם זוגות אז.. הם עדיין בפורום הזה -שבגדול מיועד לרווקים\רווקות?
ה העכביש2 New member 29/5/07 #7 לא לא לא איפה אתה רואה רווקים רווקות? כתוב "חיי הרווקות"....נא לדייק וכן- אכן יצאו זוגות מהפורום בכל השנה וקצת שאני פה.... חלקם שונים ומשונים, חלקם לא
לא לא לא איפה אתה רואה רווקים רווקות? כתוב "חיי הרווקות"....נא לדייק וכן- אכן יצאו זוגות מהפורום בכל השנה וקצת שאני פה.... חלקם שונים ומשונים, חלקם לא
מ מותר לי New member 29/5/07 #8 כן ../images/Emo99.gif לא אני! ולא, אנחנו לא נרשה להם לעזוב את הפורום אנחנו קושרים אותם חזק חזק, מצפים אותם ברשת כתומה ומכריחים אותם להשאר ברוך הבא!
כן ../images/Emo99.gif לא אני! ולא, אנחנו לא נרשה להם לעזוב את הפורום אנחנו קושרים אותם חזק חזק, מצפים אותם ברשת כתומה ומכריחים אותם להשאר ברוך הבא!
נ נועה צמח New member 31/5/07 #13 כןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני יכולה להעיד על עצמי שמצאתי את הבחור הכי מדהים שיש פה בפורום. וזה היה כ"כ במקרה, כשממש אבל ממש לא רציתי חבר.
כןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני יכולה להעיד על עצמי שמצאתי את הבחור הכי מדהים שיש פה בפורום. וזה היה כ"כ במקרה, כשממש אבל ממש לא רציתי חבר.