סתם סקרנות..

אף אחד לא קנה - כולם הזמינו

אני הזמנתי די מזמן, אבל בקופת הכרטיסים אמרו (היום) שהכרטיסים עדיין לא הגיעו וגם לא ברור אם הם יגיעו עד סוף השבוע הזה. מהעומס על קופת קסטל, נראה שהרבה מאוד אנשים הזמינו מראש. וזה עוד בלי לדבר על כל ועדי העובדים והחברות שקנו.

Nadavcat

New member
זאת הייתה הכוונה...

גם אני הזמנתי מזמן כבר, רק רציתי לדעת מי עוד הזמין, ואם באמת הגיעו כבר הכרטיסים... יהיה סבבה.

Rudess

New member
הזמנת?

חשבתי שאתה לא חומרני. מאיפה יש לך כסף לבזבז על ווטרס? אני מכיר משפחות בני מיעוטים שמתפרנסות מסכום כזה לחודש. נ.ב: 4 הדיסקים שקניתי עלו בערך חצי מהסכום הזה, והם נותנים תמורה יותר מלאה. אתה זה שאמרת פעם שעדיף לקנות די וי די מאשר לשלם על הופעה, כי די וידי אתה יכול לראות מאה פעם.

ידעתי שתחגוג על זה - אז הנה

"חשבתי שאתה לא חומרני" וזה בהחלט נכון! "מאיפה יש לך כסף לבזבז על ווטרס?" אין לי! ויתרתי על קניה של משהו אחר. "אני מכיר משפחות בני מיעוטים שמתפרנסות מסכום כזה לחודש" זו ההופעה הראשונה והאחרונה של ווטרס שאליה אלך. וזאת בניגוד אליך, שהולך להופעות של אותן להקות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב. " נ.ב: 4 הדיסקים שקניתי עלו בערך חצי מהסכום הזה, והם נותנים תמורה יותר מלאה" יש לי סקופ בשבילך: גם אני יכול לשמוע אותם, ובלי לשלם כלל. זה נקרא להוריד קבצים באינטרנט. אבל להוריד את ההופעה של ווטרס בפארק הירקון זה קצת קשה. "אתה זה שאמרת פעם שעדיף לקנות די וי די מאשר לשלם על הופעה, כי די וידי אתה יכול לראות מאה פעם" ונאמן לתפיסתי זאת - אכן יש לי בבית את הדיוידי של ווטרס, צפיתי בו בערך עשר פעמים, ואני עדיין נהנה ממנו מאוד. אתה רואה שאני עיקבי?

Rudess

New member
יופי

כי זאת גם הפעם האחרונה שווטרס יבוא לפה כנראה. חוץ מזה לך תדע, הוא עוד מסוגל לבטל את ההופעה הזאת. אגב אני, אמשיך ללכת להופעות של POS,FLOWER KIGNS,DT וכו', כי כאשר אעשה את התואר השני שלי בחו"ל, יהיה לי קל לראות את כל הלהקות כי הן יבואו להופיע איפה שאגור, וגם כי אני נהנה מהמוסיקה של הלהקות הנ"ל. אכן, אתה מאד עקבי...

הערת שוליים

החתימה שלך ("אוקטבריומלי") יצאה מן האופנה. אנא החלף לשם האלבום הנוכחי של להקת הפרוג-מטאל החביבה עליך.

Rudess

New member
אבל

גם הפרוג לא אופנתי, האם אני לא צריך לשמוע פרוג בגלל זה? אגב, לא שמעתי יותר מדי פרוג מטאל חדש מעניין לאחרונה פרט ל- RICOCHET הגרמניים, קיבלתי דיסקים שלהם מפרוגרוק רקורדס (לא קניתי,לא קניתי), ואכתוב סקירה בהקדם.

הפרוג הוא רטרו - סוג של אופנה

"גם הפרוג לא אופנתי, האם אני לא צריך לשמוע פרוג בגלל זה?" זאת אופנת רטרו. גם זו סוג של אופנה. אם לא שמעת פרוג-מטאל מעניין לאחרונה, אולי תשמע קצת ג'אז או קלאסי.

Rudess

New member
נזכרתי

שמעתי את האנדרומדה החדש, מצוין. ג'אז אף פעם לא ממש אהבתי במיוחד, ולגבי קלאסי, אני תמיד שומע, כך חינכו אותי בבית מגיל קטן, לא סתם למדתי פסנתר 7 שנים.

ואתה אומר שאתה לא עשיר....

"לא סתם למדתי פסנתר 7 שנים" ומאיפה הגיע הכסף ללימודי הפסנתר, אתה חושב? ממשפחת דה-רוטשילד? "שמעתי את האנדרומדה החדש, מצוין" גם אני שמעתי אותו. לא קניתי כמוך. הורדתי. אלבום משעמם, לדעתי. אבל לא נורא, העיקר שלא הוספת אותו כחתימה.

Rudess

New member
גם

אתה למדת פסנתר אם אני לא טועה אז אל תצטדק. אגב, את האנדרומדה החדש לא קניתי, כי הוא יוצא באירופה רק ביוני!

מעולם לא למדתי פסנתר

להורים שלי היה פסנתר ישן מאוד בבית, אבל מעולם לא למדתי אפילו שיעור פסנתר אחד. ואם לא קנית את האנדרומדה החדש - סימן שאתה מעוניין לרושש את ההרכב ולהביא את כל חבריו לפשיטת רגל מוחלטת

joshua25

New member
הזמנתי וקיבלתי

הזמנתי מספר ימים לאחר ההודעה הרשמית שהוא מגיע. השבוע זה הגיע.

למעלה