סתם סקרנות

סתם סקרנות

שלום לכולם האם יש כאן מישהו שהכיר את יעקב סלע ז''ל או מכיר את אחד הנערים שלו ??

Itamar Levy12

New member
לדעתי

יש דברים שהשתיקה יפה להם,כמה שזה אולי מסקרן חלק מהאנשים כאן.

chimp

New member
ממליץ לך למצוא דמות ראוייה יותר

לא חסרים חוקרי זוחלים להערצה. ואגב, עברה פה מישהי שהכירה את יעקב היטב
.

Itamar Levy12

New member
../images/Emo31.gif

ולא שמעתי עליו דבר טוב אחד לרפואה מכל מי שבתחום בימינו.

כל מי שהגיב פה...

והרוב ניזונו מכתבות עיתונים ושמועות. אני לא הכרתי אותו.. ושהוא גידל כבר מאות נחשים וחקר והרבה עוד לא נולדתי אני בן 16 עוד כמה שבועות. אבל אני שמעתי דברים עליו ממקור ראשון (מי שנקרא הילדים של סלע) המון דברים פסולים והמון דברים מדהימים בנוגע לידע שהוא הביא לארץ,על הפיתוח של התחום בארץ (לצד המון דברים פסולים אני מזכיר) עד היום רוב הארסיים מחו"ל שנמצאים באוספים של גני חיות (ואני מניח שגם באוספים פרטיים) הם ממנו ,המון אנשים,למדו ממנו את רזי הגידול,ציינתי כאן דברים חיוביים,היו המון שלילי שאת זה אני בטוח חבר'ה אחרים יכולים להרחיב,ע"פ מה שאני יודע אני חושב שהתועלת עלתה על הנזק יכול להיות שאני טועה,אבל לבוא וללכלך על אדם שלא מכירים ולא הכרתם אני לא חושב שזה לעניין ועוד אחרי שהוא מת.

naja

New member
אני קצת חולק על דעתך.

לדעתי הנזק עלה על התועלת ובהרבה.

לבורים ולחדשים....אנא הסבר-

אם מישהו יוכל להסביר לי מה הדברים הנוראיים שהוא עשה בתחום הזוחלים ,אני אודה לו מאוד .

סליחה שאני פותח.....

אולי תיבת פנדורה ,אבל די מעניין אותי הנושא ואשמח לשמוע ממישהו ,איזשהו הסבר ,לגבי פעילותו של יעקב סלע ז"ל . ממה שאני קראתי ,הוא גם הביא לארץ סוגי נחשים ארסיים כמו ממבות וקוברות אני מניח שלצרכי מחקר והעשרת זוחליות ציבוריות ,אך יש טענה שחלק מהנחשים האלו שוחררו בטבע . ויש את העיניין של ההכלאות בין המינים של פיתונים ,קינגים ומילקים וכדומה ,פה לא ברור לי בדיוק אילו הכלאות ובכלל .

Nailicq

New member
הכרתי אותו

בחייו ובמותו. כמו שנאמר כאן ובעבר. בוא נשאיר את הנושא הזה בצד ולא נלקח כאן דיון מחודש בנושא. יש דברים שעדיף לעזוב.

למעלה