סתם סקרנות...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהמונח המילוני של תה קמומיל ל-

-5 בבוקר- מכיוון שאיש שפוי אחד שגר בבית עירוני, לא מתעורר ב5 בבוקר מרצונו החופשי , לרוב זוהי שעה שבה אדם מוצא עצמו ער, לאחר לילה חסר שינה לגמריי( או בדרכו לאיזה ארץ חו"לית ומוזרה) ועל כן בהנחה שאותו אדם נשאר ער והוא בבית עירוני בארצו שלו עד 5 בבוקר, מחשבות מוזרות עוברות לו בראש לעיתים ההברקות הכי גדולות של האדם באות משעות לפנות בוקר אפלוליות ומענות שכאלה.. ( כמו כן אחד מהדמויות הכי מפורסמות שלי יצאו מסיפםור שנכתב בדיוק באותה שעת בוקר- הגרביל, שמע וראה וידע..אבל אף אחד לא ראה אותו.) על כן 5 לפנות בוקר היא שעה מצויינת לכתוב בה דברים, שאינם דורשים היגיון מוחלט.... אבל במקרה של ההיגיון והאמא הפולניה שלי היא תמיד איככשהוא הגיונית.

sarah

New member
הגיון...

כשההגיון שלך ער ב5 בבוקר איך את מתפקדת אחר כך, אורה?

../images/Emo6.gif

הממ ההיגיון שלה משלים שעות שינה בשיעורים חופשיים ובמשך אחה"צ, כשהוא מניח בשגגה את ראשו על חפץ מסויים (שולחן/כיסא/זגוגית חלון/קיר) ונסחף לשינה עמוקה...
אלו הן השעות החלשות יותר מבחינת התפקוד ההגיוני של אורה, ובשאר הזמן אני פשוט על קפאין
(אמרו "לא" לסמים!)

מה? מי הולך על מי? ../images/Emo12.gif

אם את מתכוונת, למה הקטע של הומואים עושה יותר רעש מקטע של לסביות, אז: ---------- 1. תמיד לגברים יש השפעה גדולה יותר על הכל. 2. הציבור הגאה הוא מיעוט. 3. הציבור הסטרייטי הוא הרב, ו(משום סעיף 1)דעת הגברים הסטרייטים שולטת בו. ---------- 1. לרב הגברים הסטרייטים אין בעיה גדולה מדי עם בנות. הם סטרייטים. 2. משום סעיף 1, לרב הגברים הסטרייטים גם אין בעיה עם בנות על בנות. זה אפילו מדליק חלק מהם. כמובן לא את ההומופובים האמיתיים מביניהם. 3. הומופובים הם מיעוט בקרב הרוב של הסטרייטים. 4. סטרייטים שאינם הומופובים אך נגד הומואים, עלולים להיות ס22ה עם לסביות, אך להתנגד יותר כלפי זוגות של בנים. ---------- עקב סעיפים 3-4 בפיסקאות 1-2, נראה כי ציבור הרב כולו (סטרייטים, סטרייטיות והומופובים כאחד) מתנגד רק להומואים. הדבר אינו נכון, כי סטרייטיות אשר מתנגדות להומואים ודאי מתנגדות ללסביות בדיוק באותה מידה - וכנ"ל ההומופובים האמיתיים, אשר מתנגדים ללסביות ולהומואים באותה המידה. הסיבה לכך, היא שדעת הרוב של הגברים הסטרייטים היא זו שמשפיעה הכי הרבה. --------- גם עקב סעיף 1 בפיסקה 1, ההומואים תופסים את מרכז תשומת הלב. בין אם נרצה ובין אם לא, זהו עולם של גברים. מצפים מהם ליותר בתחום המיני, מאשר מבנות, לכן בנות מסוגלות להתמזמז מלא עם חברותיהן - ולא יחשבו שהן לסביות. הן מסוגלות להשאר בתולות עד גיל 30 - ולא יחשבו שהן חננות ויפקפקו בנשיותן אלא יעריכו אותן ואת נשיותן פי כמה. הגברים לעומתן נאלצים להלחם יום יום על זהותם הגברית, ועקב כך הם יותר מופנמים, מראים סימני חיבה בצורה פחות מוחצנת, ומשתדלים כמה שיותר להראות לציבור עד כמה הם לא-הומואים. אחד מן הדברים שכלולים בכך, בחלק מן המקרים, הוא להראות התנגדות כלפי כל העניין של בן+בן. במקרים מסוימים אף להסוות את המשיכה האמיתית, שהיא הומוסקסואליות... לכן, בתחום זה הבנים עושים יותר רעש מהבנות. תמצאו יותר בנות שהן גיי-פרנדליות ופאג-האגיות, מאשר בנים. ------------- פיסקאות 3-4 הן ההסבר (שלי, בכל אופן) לכך שבכל רחבי העולם קיימת "המולה" גדולה יותר בקשר לזוגות הומואים, מאשר לזוגות לסביות.

../images/Emo45.gif../images/Emo12.gifזה מה שאת מסוגלת בחמש בבוקר?

אז כן, אני מניח שאת צודקת. והייתי מתמצת את ההסבר המפורט ל: 1. It´s a men´s world. 2. גברים שאוהבים נשים, נדרשים להראות כמה הומואים זה לא טוב כי זה פוגע להם ב"גבריות". 3. גברים שאוהבים גברים, אוהבים להראות כמה זה נהדר. ואולי לא לזה בכלל היא התכוונה?

למעלה