סתם... סיפור

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
סתם... סיפור

באוניברסיטה קיבלו הסטודנטים נושא לכתיבת סיפור, כאשר המטרה הייתה שישתמשו בכמה שפחות מילים, אבל הסיפור חייב היה להכיל את האלמנטים הבאים: 1. דת 2. מיניות 3. תעלומה הסיפור שזכה בציון הגבוה ביותר היה: אלוהים אדירים! אני בהיריון!... ממי?

וואקה

New member
יותר מדי מלים.

סיפור הנצרות פשוט יותר : בהריון!!! ממי ??? מאלוהים !!!!!

וואקה

New member
זאת לא בדיחה, זאת חידה

נגמרו הבדיחות אז נסתפק בחידה: אדם אילם נכנס לחנות ורוצה לקנות מברשת שיניים. באמצעות הדגמה של פעולת צחצוח שיניים הוא מצליח להבהיר למוכר מה רצונו ולקנות את מברשת השיניים. אדם עיוור נכנס לחנות ורוצה לקנות משקפי שמש. כיצד הוא יסביר את רצונו? חישבו היטב לפני שתסתכלו בפתרון שבסוף ההודעה! הוא אומר: "אני רוצה לקנות משקפי שמש". אם טעיתם - עזבו. לכו הביתה. עבדתם מספיק היום!!! אם זה לילה- עיזבו הכל ולכן לישון....

Kps

New member
בדיחה חביבה שתירגמתי מאנגלית

נועה הלכה ברחוב כשדני הציע לה דני אמר, "אני רוצה להזדיין איתך מיד! אני אפיל 500 דולר על הרצפה אל רגלייך ובזמן שיקח לך להרים את זה, אני אשחיל אותך מאחורה ואמשיך בדרכי!" נועה חשבה על זה ואמרה לדני לחכות דקה. היא התקשרה לחברה שלה מהפלאפון וסיפרה לה על הצעתו של דני. חברה שלה אמרה "כשהוא מפיל את 500 הדולר על הרצפה אני בטוחה שאת יכולה לקחת את זה ולרוץ לפני שהוא יספיק להוריד את התחתונים שלו. תקשרי אליי בחזרה וספרי לי מה היה." שעה וחצי אחרי מתקשרת נועה לחברה שלה בחזרה. "מה קרה?" שואלת החברה. "הבן-זונה הזה הביא 500 דולר במטבעות!" ענתה נועה.

וואקה

New member
../images/Emo13.gif

הנה אחת שקשה לתרגם את הפאצ' לאנגלית: Two strangers were seated next to each other on a plane. The guy turned to the cute blonde next to him and made his move. "Let's talk," he said. "I've heard that flights will go quicker if you strike up a conversation with your fellow passenger." The blonde, who had just opened her book, closed it slowly, and said to the guy, "What would you like to discuss?" "Oh, I don't know," said the passenger. "How about nuclear power?" "OK," said the blonde. "That could be an interesting topic. But let me ask you a question first: a horse, a cow, and a deer all eat grass. The same stuff. Yet a deer excretes little pellets, while a cow turns out a flat patty, and a horse produces muffins of dried poop. Why do you suppose that is?" "Oh brother," said the guy. "I have no idea." "So tell me," said the blonde, "How is it that you feel qualified to discuss nuclear power when you don't know shit?

למעלה