סתם נקודה למחשבה

William Kidd

New member
סתם נקודה למחשבה

היי אני כל התוכנית הייתי ממש בעד וובה. ממש אהבתי אותו, לדעתי הבנאדם ממש נותן הצגה והוא ממש מצליח להכניס את הריקוד ללב שלי. אבל זה לא כ"כ משנה כי זאת רק דעתי. בכל מקרה אתם כמובן יודעים איך דוד דביר היה קוטל את וובה כל התוכנית, אז סתם עלה לי רעיון. מעניין מה דוד דביר היה אומר על מייקל פלאטלי (Michael Flatley), אתם יודעים, זה מ LORD OF THE DANCE. מי שלא מכיר אז גם צירפתי קישור... מעניין מה היה אומר... שחוץ מטריקים הוא לא עושה כלום? :) האיכות דיי חרא, אבל מי שמכיר אז הוא בטח יתלהב גם ככה, ומי שלא מכיר תקנו את הדיוידי, לא תצטערו! http://youtube.com/watch?v=I65jZqhldkI

TheSegal

New member
דוד בטח היה אומר שהוא ליצן ואקרובט

והרבה ריקוד הוא לא רואה במופע הנהדר הזה... אני ראיתי את ההופעה שהייתה בארץ (לצערי בלי מייקל אלא אם המחליף) והדבר היחידי שהיה נוראי היה הקהל שלא משנה כמה ניסו הרקדנים להלהיב אותם נשארו יבשושיים וזקנים. רק אני ואחותי עמדנו והרענו !! את הדיוידי יש לי גם של המקורית וגם ההופעה בהייד פארק שהיא הפקה מדהימה בפני עצמה !

קליספרה

New member
סביר להניח שהוא היה אומר

שהוא טוב בסדנון אחד בלבד, ואין ספק שהוא שולט בסדנון הזה, אבל הוא לא מראה מספיק רגש ואולי היה מוסיף שזה יפה, אבל זה לא עשה לו את זה

דוד הדביל כל הזמן ירד על וובה..

כי הוא לא מבין עד כמה הבחור יצירתי ומשלב הומור בריקוד שזה דבר מדהים ומקורי מאוד !! בכלל, הראש הישראלי מאוד צר אופקים ולכן וובה עף בלי כל סיבה. לדעתי היה מגיע לו את הגמר. הוא מאוד מאוד מקצועי ובכמה דרגות מעל כולם

TheSegal

New member
וובה היה 10 !!!! מאז שהוא הודח

אבדתי חשק לראות כי מפה אין יותר אקשן, די ברור מי יקח והאמת שהשופטים נמאסו עלי

למעלה