סתם ניזכרתי במשהו

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

Ey@L

New member
סתם ניזכרתי במשהו

סתם משהו מעניין שקרה לנו לפני שבוע, אז הנה: אנחנו לומדים תנ``ך רק חצי שנה (אבל כפול שעות) ולפני שבוע + סיימנו את החומר שצריך ללמוד השנה, אז המורה שלנו סתם התחילה ללמד דברים שלא קשורים, ביום שלישי האחרון היה לנו שעתיים בסוף היום תנ``ך, בשעה הראשונה הכיתה שלנו שיגעה את המורה כמו לא יודע מה ואולי 3 ילדים רק הקשיבו לה. בשיעור השני היא מתחילה לרשום על הלוח בוחן - אנסין בתנ``ך ------------- 10% מהציון --------- ירמיה ג -------- 1. שאלה מסיימת 2. עוד שאלה 3. י`3 החנונים מקשיבים ועושים את הבוחן במקום ללכת הבייתה, למה? לכיתה המפגרת שלנו לקח אולי 3 דקות לקלוט שאפשר ללכת הבייתה. ואני לתומי כבר עניתי על שאלה 1 (-: (הייתה דווקא קלה) וסתם ביזבזנו 10 דקות על הבוחן הזה! במקום ללכת הבייתה! וזהו.... נ.ב מותר לכם להגיד שזה לא עניין אותכם, סתם בא לי לכתוב משהו (-;

מורה מגניבה

יש לנו מורה לאנגלית שנתנה פעם בוחן שכתוב למעלה- אם לא תענה על שום שאלה ולא תכתוב כלום תקבל מאה. כמובן הכל באינגליש. גם היא הייתה מורה נהדרת. מורה טוב מורה לחיים.

Black Star

New member
LOL

גדול, איזה מורה אחלה.. כיף לכם. מזכיר לי קטע שהיה עם המורה שלנו בתנ``ך לפני כמה ימים. איכשהו הוא הגיע לדבר על מריה הסו-קולד קדושה ובתולה שהרתה לרוח הקודש, ואז פתאום אנחנו קולטים אותו אומר ``מעניין כמה סנטימטרים לרוח הקודש``! היינו די בשוק. זה היה פשוט משהו כל כך מוזר שיבוא מצד המורה. גם די ג`יפתי... אבל משעשע.

למעלה