סתם נידחפת..

MiToOsH

New member
סתם נידחפת.. ../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif

טוב בעיקרון זאת ההודעה הראשונה שלי פה, ואני מקווה שלא האחרונה.. סתם רציתי לספר שאתמול היו לנו מיונים והתקבלתי (גאים בי?).. אני רק לא יודעת אם אני רוצה ללכת כי אני לא רוצה להידפק כל כך הרבה זמן לבד (2 חברות שלי התקבלו ולא בטוח שהם הולכות, וגם אם כן אמרו שיש מצב שיחלקו אותנו).. בכל מיקרה קצת על עצמי: בת 14, גרה בקרית ביאליק (בשבילכם: מחוז חיפה).. כיתה ט´.. אוהבת נורא נורא נורא נורא נורא מוזיקה (בעיקר רוק לועזי וישראלי) ומתה על טיולי של"ח (ומצד שני, שונאת שיעורי של"ח).. אז תקבלו אותי אם בא לכם..

RadiO blA blA

New member
../images/Emo163.gif

אחותי, אני הלכתי לבד לקורס שנה שעברה והכרתי מלאנטאלפים אנשים..זה לא בעיה להשתלב
וזה ממש סבבה.. או..ושל"ח באמת לא משו אבל הקורס זה משו אחר לגמרי
אני למשל הגעתי הביתה והקמתי אוהל בגינה הייתי בהכחשה איזה שבוע..כי היה הכי סבבה שאפשר..
כדאי מאוד מאוד לצאת לקורס Radio bla bla

MiToOsH

New member
אבל עדיין ../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif

כשמגיעים עם עוד חברים אז מרגישים פחות לבד.. המזל זה שאחי החורג אולי הולך והוא גר בקרית חיים, ככה שיש סיכוי שנהיה יחד.. וזה לא שיש לי בעיות הסתגלות, פשוט כשאני לבד אני ממש ממש ממש ממש ממש מתפדחת.. ואף פעם לא אמרתי ששל"ח וקורס מש"צים זה אותו דבר.. ברור שלא :) למרות שלא ניראה לי שאני אקים אוהל בגינה (אההממממ... הספיק לי פעם במחנות העולים שהיינו צריים לבנות כל שבט לבנות מחנה..), אני בכל זאת יודעת שאני הולכת לחזור מ-ו-ש-פ-ע-ת :)

עטלף77

New member
ברוכה הבאה למשפחת המשצי"ם

של מחוז חיפה. אני גל ואני נמצא במשפחה הזאת כבר שלוש שנים (כן, אני זקן אז מה???). בקשר לקורס, אז קודם כל אני מקווה להיות מש"צ בוגר בקורס אבל זה לא קשור עכשיו
. שנית, גם כשאני הגעתי לקורס אז לא הייתי במחלקה עם חברים טובים שלי וככה זה הכי כיף. מכירים המון המון המון חברים חדשים (עד שלא תהיי שם את לא יכולה לדעת). וגם, אני מבטיח לך שאת תבני אוהל בגינה
.

MiToOsH

New member
תודה על קבלת הפנים :) ../images/Emo104.gif

התרגשותתתתת למדתי אקורד ב-
(לבד
)

../images/Emo6.gif ../images/Emo68.gif

שקרנית... את לא הלכת לבד שנה שעברה
את היית עם כל השימעונים מהשכבה שלך
הם אחלה
מה את מתלוננת
אני הייתי עם ענבבבבבבבבר
ותאמיני לי- שימעונים הרבה יותר טובים מבנאדם שלא מתקשר.. דמט.. אז אפשר להגיד שגם אני הייתי לבד (ממתי יגל נחשב
) אז מיתוש... אל תפחדי להיות לבד.. ואת לא צריכה אחים חורגים שילוו אותך. משצ"ים הם אחלה בני אדם (יש לך מזל שאין לך שם טבריינים). כל הכיפ הוא לא להכיר אפאחד. ותאמיני לי שגם אני פחדתי בהתחלה- אבל על היום הראשון מצאתי חברוווות
ואפילו חברים..
אז זהו. שיהיה לך קורס מהנה
ותשכנעי את החברות שלך לא לבוא
אחרת לא תהני שם...

RadiO blA blA

New member
שימעונים? ../images/Emo5.gif

לא לא לא הם ממש לא מתקשרים, זה א-ס-ו-ן (שימעונים ע"פ ההגדרה לבורים מבינינו זה כל המגבירים מחשבים במלאטאלפים יחידות ועוד טונה מקצועות כמו פיסיקה מתימטיקה כימיה בלה בלה בלה ולא יוצאים מהבית ויש להם ריח של זיעה
) אז לא רק שלא הכרתי אותם, הם גם לא ניסו להכיר אותי..(לאקי מי) והם ישבו תמיד במושב הראשון באוטובוס ליד הנהג
בעעעעע *הבהרתי כבר שאני מזועזעת?* אה..וזה אומר שאני כן הייתי לבד..כי כשכל הכרמיאלים נפגשו בתחנת אוטובוס (כן כן תיזכרי תיזכרי) כל השימעונים היו בצד אחד ואני בכלל ישבתי לי בודדה וגלמודה ואת היית בכלל עם הבול עץ
אח"כ כבר מצאנו אוהל ביחד
ונדפקת עם מיטה מתקפלת מידי.. חחחחח
הוו..מימוריזזזזזזז..... Radio bla bla.com (
)

שימעונים../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo68.gif

שימעונים זה גם עיגולי הזיעה שנוצרים מתחת לבית השחי. אבל מה ´כפת לי. בטח שהם ניסו להכיר אותך
הם עמדו לידך במסוף ועשו לך עיניים
.. לא
גם אנחנו ישבנו יחסית מקדימה (להזכירך- הנהריינים המגודלים וכל הקולייייים ישבו מאחורה) וכשכולנו חיכינו במסופ.. מתרגשים.. אני ישבתי ליד בול העצ.. והסתכלתי עלייך- ונורא רציתי להתחיל לדבר איתך- אבל בול העצ אמרה לי שלא כדאי.. לא זוכרת למה.. ונורא התרגשתי.. ולא ידעתי איך לפנות אלייך..
נדפקתי
עם מיטה מתקפלת
הייתי צריכה להחליפ 4 מיטות
פווווווי... במיטה הראשונה- מתחת למזרן היו אפרסקים שהעלו עובש
המיטה השנייה התקפלה כל פעם שנגעו בה המיטה השלישית התקפלה הפוך ונפלה החוצה כל פעם שזזתי בה טיפה. את המיטה הרביעית הייתי כבר צריכה לקחת מיהודה
איזה פאדיחותתת
בלהההה....

RadiO blA blA

New member
../images/Emo5.gif DONT! ../images/Emo2.gif

אפילו לא בצחוק.. זה נוראי השימעונים האלה..
וחוצמזה זה לא נחשב בפעם הראשונה שעלינו לאוטובוס, זה מילא.. רוצים לפתח יחסים עם הנהג
(או שלא..) אבל אח"כ, היו לי נציגי שימעונים בקבוצה ונראה לי שיש להם איזו סטייה לנהגים..(שמעי חסכים וכאלה).. וחוצמזה הבול עץ האוכלת דברים עם עובש..אממ שכחתי
חחחחחחחח ואיזה פאדיחות עם המיטה.. יהודה אמר משו על מיטה ו
חוחוחו.. הצחוקים.. אוו ורחי אולי תספרי איך היה בריצת ניווט!? איך כולם ביל(")ו (
)
.. Radio bla bla bla bla laalalalalalala *שמתי לב שבהודעה יש הרבה "
"*

למה לא../images/Emo35.gif שימעונים לשלטום../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

מי לעזאזל רוצה לפתח קשרים עם הנהג
\אלא אם כן הוא איטלקי.. ואתה באיטליה.. אמממ... נבר מיינד
היו אצלכם בקבוצה שימעונים
מי אלה היו
היא לא אוכלת דברים עם עובש
תפסיקי להעליב אותה
היא סה"כ אוכלת אוכל אורגני.. לחם אורגני.. מלפפונים אורגניים... אם לא תתחילי לאכול בשר
בקרוב גם את תתחילי לאכול לחם אורגני... ובקשר ליודה- כן...
זה היה נוראי... כמה הסמקתי.. רצתי אליו להגיד לו שהמיטה שלי דפוקה.. ונראה לי שאמרתי משו כמו: "הרגל השלישית של המיטה שלי נשברה" והוא התחיל לצחוק עליי ולקרוא לי סוטה והתחיל להגיד מילים שבדר"כ לא תשמעי מאנשים כמוהו..... ברררררררררר...
רציתי לספר איך היה בריצת הניווט- אבל המחשב המטומטם שלי מחק הכל.. אופ.. אולי מתישהו אכתוב פה איך היה באמת... נחשוב על זה.. כולם בילו
נראה לי רק שניים באמת בילו שם..
זוועה..

RadiO blA blA

New member
את סוטה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה פתאום
ואולי בעצם...

RadiO blA blA

New member
../images/Emo6.gif

ליב איט בייבה
אנד פוט א סמייל און יו
עפתי, הייתי פה

עטלף77

New member
רוצים לשמוע על הניווט שלי בקורס?../images/Emo163.gif

מה לא
אז למה פתחתם את ההודעה
בכל מקרה, בתקופה שלי עוד ניווטנו בשלשות ולכל חוליה כזאת היה את המסלול שלה ואני ושתי הבנות שהיו איתי (לא, לא היה
) פשוט הלכנו בלי שום קשר למסלול שהיינו צריכים והיינו בטוחים שאנחנו מנווטים בסדר גמור. בסוף הגענו אחרונים לנקודת סיום (אחרי שדאגו לקרוא לנו, היינו צריכים לרוץ את העלייה לבית זיד או איך שקוראים לישוב ע"ש אלכסנדר זיד
) ואז השוונו תוצאות עם החוליה השניה שניווטה באותו מסלול איתנו ועם המדריך ואופס
חוץ מנקודת ההתחלה ונקודת הסיום לא היה שום קשר בין שני המסלולים שעשינו
. אח"כ אני ועוד מישהי שהייתה איתי בחוליה הלכנו לקורס סיו"ן כדי להתגבר על הטראומה

חיחיחיחי ../images/Emo68.gif

ואתה גאה בהיותך מש"צ
חיחיחי... לי בינתיים לא היו כ"כ הרבה ניווטים שנאבדתי.. אז.. אין לי משו מעניין לספר.. מצטערת.. *רציתי לספר על ריצת הניווט שהייתה לפני כמה ימים אבל אין לי כוח להתחיל לכתוב
דמט
*

עטלף77

New member
כן אני גאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאז אני כבר הוכחתי את עצמי בניווט כמה פעמים. תשאלו את מחלקה 8 מקורס 2001 מחוז חיפה מי לימד אותם ניווט (חוץ משמוליק
)

איזה שמוליק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ../images/Emo68.gif

מק
יופי. זה הקפיצ. אני מקווה...

למעלה