סתם נחמד

silver82

New member
סתם נחמד

אני מעולם לא התחתנתי כי לא הרגשתי צורך יש לי שלושה חיות מחמד שממלאות את התפקיד יש לי כלב שנובח כל הבקר יש לי תוכי שמקלל כל אחר הצהרים וחתול שחוזר מאוחר בלילה

דנטל

New member
../images/Emo6.gif העיקר שיש מי שימלא את התפקיד

אצלי אני מרגישה שהם במקום שני ילדים שמעולם לא ילדתי.

silver82

New member
ילדים

הם לא צריכים לצאת מהבטן כדי שנרגיש אליהם כמו ילדים הבעיה היחידה שאי אפשר לדבר איתם בטלפון

חחח אתם מדברים כאילו אתם בני 60

חבר'ה ההורים שלי {בתקופתם עוד!} התחתנו אבא שלי בן 34 אמא שלי בת 28... אתם עדיין לא גוויות דטי את תעשי ילדים סילבר חח אתה תתחתן ותקטר על כל ה עם חבורת הבורגנים העתידניית שלך..

silver82

New member
אני לא מקטר

זה סתם משפט מצחיק שקראתי והעברתי הלאה להתחתן ? בלי קללות בבקשה הספיק לי כבר תודה

קללה?

פשוט לא מצאת את הנכונה.. אם תמצא תאמין לי שלא תקטר ולא תתלונן.. תהיה עסוק מדי בלהיות מאושר

silver82

New member
יפה ענית

תכף אני אשלח משהו בקשר למאושר בנתים אני לא מחפש כי הנכונה היום היא הטעות של מחר אמרתי כבר שאת לא בת 16?

דנטל

New member
חס וחלילה ../images/Emo5.gif טפו, טפו, טפו

דנטל

New member
ממש לא רוצה ילדים

וזה אומר שאין לי סיבה להתחתן, אבל גם לא מוצאת את כל ענין החתונה מושך במילא.

silver82

New member
אי אפשר

כשתהיי שם תגידי את זה את לא יכולה להגיד משהו עד שלא תהיי שם בעצמך ילדים זה דבר מקסים זו הברכה הכי גדולה שיש לנשים להביא ילדים

דנטל

New member
בשביל להיות שם אני צריכה לרצות אתזה

כנראה לא בגלגול הזה.

silver82

New member
גלגול

קראתי שמי שלא אוהב חתולים יחזור בגלגול הבא בתור עכבר אז מי שלא אוהב ילדים יחזור בתור גננת

...

הלילה עומד להיגמר היא יודעת שיש לה שעה או קצת יותר מוותרת על סופו חצי מעולפת מסיימת את היום נפרדת מהלילה נפרדת מהכוכבים העיניים כבר נעצמות כל האורות כבים נרדמת עם חצי חיוך על שפתיים יבשות הולכת לישון מקווה לקום בלי יותר מדי ציפיות ככה זה שנרדמים עם כדורים לוקח זמן אבל זה מגיע ובענק לילה טוב...

למעלה