וואו... יש מלא../images/Emo70.gif
באמת שיש מלא מלא משפטים שולתים (כן, עם ת'
) ברומח. אני לא זוכר את כולם, אבל הנה חלקם (אל תסמכו על דיוק הציטוטים):
"אם תעז לקרוא במגילות שלי, אהפוך אותך לצרצר ואוכל אותך חיים
". רייסטלין לגדילן בטרסיס, כאשר גדילן שאול את רייסטלין אם ידוע לו דבר על משקפי הראיה האמיתית.
"ישן, ידיד יקר, בל תטרד שנתך בדרקונים" לאורנה לסער, צריח הכהן הראשי בפלאנתס. אחרי שאתם-יודעים-מה קרה (אין לי כוח לספויילרים).
"האם עדיין לא הבנת, חצי עלף, שאני יכולה לנשק אותך ולתקוע בך פגיון בנשימה אחת?" קיטיארה לתניס, במקדש בנארקה.
"אינני חוזה את העתיד. אני רואה רק את ההווה, הנהפך לעבר. כך ראיתיהו מאז ראשית הזמן. ראיתי אהבה שהביאה ישועה לעולם, בזכות נכונוה להקריב הכל. ראיתי אהבה שניסתה להתגבר על הגאווה ותאוות הכוח, אך נכשלה. העולם נעשה אפל יותר בגלל כשלונה, אך אין אלה אלא עננים המכהים את עין השמש. השמש - האהבה - עוד שרירה וקיימת. ולבסוף, ראיתי אהבה אובדת באפילה. אהבה שלא במקומה, שלא הובנה כהלכה, כי האוהבים לא ידעו את אשר בלבבם." אסטינוס ללאורנה, ארמון השר בפלאנתס. אחד הציטוטים הכי שולתים ברומח, לדעתי.
"לכולנו צחקו מתי שהוא בחיינו. כולנו קינאנו באחינו. חשנו כאב וסבלנו, בדיוק כפי שסבל הוא. וכולנו השתוקקנו - רק פעם אחת - לכוח שימחץ את אויבנו! אנו מרחמים עליו, או שונאים אותו. אנו חוששים ממנו - הכל משום שיש משהו קטן ממנו בכל אחד מאתנו, אף שאנו מודים בכך בפני עצמנו רק בשעות הלילה האפלות ביותר... אם אנו מודים בכך, בכלל." מה-שמו, ראש הגלימות האדומות, לפר-סלין במגדל בוורית'. אלו כל הציטוטים שאני מצליח להיזכר בהם עכשיו, אבל יש מלא.