סתם מתעניינת...

סתם מתעניינת...

בדרך כלל כשחבר שלכן חוזר מהצבא איך אתם נפגשים? חבר שלי עכשיו בטירונות והוא הולך לצאת רק סופ"ש פעם בשבועיים, אנחנו לא גרים באותו מקום וזה אומר שברוב הפעמים (אם לא כולם) אני אסע אליו לסופ"ש.. הקטע שאני לא רוצה להרגיש נדחפת שכל פעם כשהוא חוזר אני באה להתנחל אצלו.. מה גם שהרבה פעמים המשפחה שלו נוסעת לארוחה אצל המשפחה המורחבת/ או שהם באים אליהם וזה גורם לי עוד יותר להרגיש נדחפת חח.. אז מה אתן עושות?

GrowingMadness

New member
~

חבר שלי חוזר בד"כ ברביעי, ואז אנחנו רוב הזמן אצלו .. אני גם מרגישה שאני דיי נדחפת אבל בכל זאת הוא חוזר פעם ב3 שבועות אז להורים שלו גם לא כזה אכפת... ובד"כ בימי שבת הוא עם המשפחה והחברים בלעדיי אז זה יוצא סבבה :) אנחנו אצלו רוב הזמן כי קל לי להגיע אליו [גר בחיפה ואני גרה בחור
], לו יש את המכונית עם הדלקן וגם אצלו יש יותר מה לעשות
אבל לפעמים לילה אחד אנחנו אצלי =]

dandi99

New member
עונה..

כרגע אנחנו גרים במרחק של 8 דקות אחד מהשני אז זה לא כזה רחוק. הוא חוזר כרגע 17-4. בד"כ ביום חמישי הייתי באה אליו ישר מהצבא והיינו אצלו עד הערב או אפילו נשארים אצלו לישון או אצלי(חמישי זה אנחנו ביחד) גם בשישי אנחנו בד"כ ביחד ואו שאני נשארת לאכול איתם ארוחת ערב או שאני חוזרת לאכול אצלי בבית ואז בעצם כל אחד נפגש עם החברים שלו וכשהם חוזרים מבילוי הם אוספים אותי כי אנחנו ישנים יחד או שהם מורידים אותו אצלי. בארוחה של שישי זה בד"כ עם כל שאר האחים שלו הגדולים שכבר נשואים אבל האמת שאני לא מרגישה כ"כ נדחפת כי קודם כל הם מזמינים אותי , ב.הם גם מתייחסים אליי נורא יפה ושואלים אותי מה נשמע ומתייעצים איתי (גם הנשים של אחים שלו). בשבת בד"כ אנחנו יחד ונפרדים בצהריים-אחה"צ ונפגשים שוב בלילה והולכים לישון יחד. יום ראשון! עד עכשיו אני הייתי בצבא אז הייתי הולכת לצבא והיינו נפגשים לקראת אחה"צ/ערב ושוב ישנים יחד. ושני בבוקר אני מסדרת לו את התיק לצבא (אמא שלו נורא מרוצה מזה..) ואז כל אחד הולך לבסיס.. בעיקרון-תמיד יש לו זמן לראות חברים שישי בערב למשל זה קבוע וגם בשבת ובראשון הוא עושה את הסידורים שלו ומשפחה וכל זה. כמובן שאם יש משהו אז אנחנו משנים אבל טכנית זה מה שקורה רוב הזמן. אנחנו או אצלו או אצלי..

sapie

New member
המרחק ביננו 7 שעות

כרגע אני גרה באילת והוא בחור בצפון. אני מגיעה אליו כל פעם שהוא יוצא כן אז גם לי יש את התחושה שאני נדחפת אבל אין כל כך מה לעשות.. זה גם לאט לאט ירד לי שהבנתי שאני לא כזאת נדחפת כי אני גם הולכת לחברות ( גרתי פעם במקום הזה ) אבל הרוב יוצא שאנחנו ביחד וכמעט כל הימים אני ישנה אצלו אבל ההורים שלו סבבה עם זה ואנחנו הרוב מבלים עם המשפחה שלו בימי כיף וכאלה.

sapie

New member
כן אבל כשהוא חוזר הבייתה זה נחשב צפון חח

עד כמה שהוא טוחן בבסיס שנחשב בית בסוף אני צריכה להגיע לצפון איכשהוא כי הוא לא יבוא לאילת ולא יראה את ההורים שלו חודש :/

dandi99

New member
ואת באה יחד איתו?

אם הוא משרת ליד אילת אולי תסעו יחד?

sapie

New member
לרוב אנחנו חוזרים ביחד לצפון אבל

לפעמים זה לא מסתדר כי הוא יוצא ממש מוקדם מהבסיס 5 בבוקר וקשה לתאם את הנסיעות.. מקסימום מתראים בצפון =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאצלנו זה הולך ככה..

אנחנו גרים באותה שכונה.. כל הרחובות פה הם אחד בתוך השני, רחובות של 8 בתים. שנינו גרים בבית פינתי והרחוב הראשי מחוץ לבית של כל אחד מאיתנו מחבר אותנו במרחק של 5 דקות הליכה חח פעם הוא היה חוזר שישי עכשיו הוא חוזר פחות פעמים אבל בחמישי עד שני. זה ממש לא חשוב מתי וכמה הוא חוזר.. שישי בצהריים זה או אצלי או אצלו - מה שמתחשק באותו רגע. שישי בערב - 90% מהפעמים אצלו. (לרוב אצל סבא וסבתא שלו) שבת בצהריים - קבוע אצלי. רוב הפעמים אנחנו יוצאים ביחד בשישי וחוזרים נורא מאוחר ככה שמעדיפים לחזור לישון אצלו כי אז אין אחים קטנים שיעשו רעש בבוקר או שסתם לא בא לנו להעיר את הבית שלי ב3-4-5 לפנות בוקר. אנחנו כן הולכים לארוחות / מפגשים / ארועים של המשפחה המורחבת. אם הוא לא בא אלי לארוחה משפחתית אז ישר בכניסה שואלים איפה הוא חח ואצלו אני לא יודעת אם שואלים.. יש מצב שלפעמים :) אבל קרה רק פעם אחת שלא הלכתי איתו לסבא וסבתא שלו. וזהו. המשפחה שלי - המשפחה שלו. ולהיפך. אפילו הייתה לפני שנה ארוחה של המשפחה המורחבת שלו עם ההורים והאחים שלי :) ארוחת גיוס גדולה כזאתי בבית שלו חח הרגיש כמו ליל סדר אומשהו XD

GrowingMadness

New member
ס'כייף לכם שאתם גרים קרוב. ../images/Emo10.gif

אם אנחנו היינו קרוב זה היה פותר לנו כלכך הרבה בעיות וחוסך כלכך הרבה ריבים..
כייף לך גם שאת בכזה קשר עם המשפחה שלו, הלוואי עליי!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifזה לא כזה חוסך ריבים חח

יש לנו ריבים קטנים כאלה כבר איזה כמה חודשים כל פעם שהוא חוזר חחחחח בוא אלי עכשיו, היום נישן פה, צהריים כאן, ערב שם חח אבל זה גם כי כל פעם שהוא חוזר אז או שאני כמה ימים לפני מחזור - או שאני במחזור - או שאני יום יומיים לפני מבחן ענק. ככה שאני עצבנית חחחחח

GrowingMadness

New member
לנו זה היה חוסך המוווון ריבים.

וגם יש לאבא שלו מין קטע עם האוטו שלהם, הוא מאוהב בו פשוט ורוצה שליאור [חבר שלי] לא ייגע בו כמעט. [ושתביני, יש לו דלקן והוא סוגשל המונית הפרטית שלי
] אז אני חושבת שזה גם היה חוסך לו המון ריבים עם אבא שלו על האוטו וזה

j u l i a 1 3

New member
אז ככה

גם אנחנו גרים ממש קרוב חח כאילו באותה עיר מרחק של 5 דקות נסיעה... כרגע הוא חוזר כל שישי לסופ"ש אז כל בוקר בשישי כשהוא חוזר הוא בא לקחת אותי ישר מהבצפר ואנחנו הולכים אליו.. לפעמים אני נשארת לארוחת ערב ולפעמים חוזרת הביתה אחריי כמה שעות... ובלילה אנחנו יוצאים עם חברים ואני ישנה אצלו.. אני ממששש מתנחלת אבל אני יודעת שלו לא אכפת כי הוא אוהב שאני אצלו וגם המשפחה שלו אוהבת אותי ואני מרגישה בבית אצלם אז אין לי בעיה לאכול איתם ואפילו אם פעם ב.. באים אליהם אורחים.. כבר קרו די הרבה פעמים שנכחתי בארוחות משפחתיות מורחבות אז זה לא ממש מפריע לי חח כמה זמן אתם ביחד ואיך ההורים שלו מתייחסים אלייך? אם הם אוהבים אותך אז לא נראה לי שיש להם בעיה שאת "מתנחלת" כי אחריי הכל אני בטוחה שהם מבינים שאת חברה שלו וגם את חיכית שבוע שלם (או שבועיים או שלוש..) בשביל לראות אותו וזה ממש הגיוני ומובן שתרצי להיות איתו כמה שיותר.. אין לך מה להרגיש לא נעים... חוץ מזה תחשבי על זה ככה, אני בטוחה שהם מעדיפים שתיהי שם מאשר שהוא יסע אלייך ולא יהיה בבית כל הסופ"ש כי גם הם רוצים לראות אותו חח

למעלה