סתם מתמרמר לי. פריקה.

UniverSon

New member
סתם מתמרמר לי. פריקה.

היה לי קודם מצב רוח טוב(אחרי שאתמול רציתי למות, אבל מה חדש?) ועכשיו פתאום מרגיש רע. זה התחיל להתדרדר מאז שהתחלתי סתם לדבר עם מישהו חדש בפייסבוק והוא שיעמם אותי למוות, וכל מיני דברים בשיחה היו מעצבנים, הוא גם ענה לאט וזה גרם לי לחוסר סבלנות וציפיתי לקבל יותר תשומת לב בשיחה.
עכשיו אני סתם מרגיש בדידות ושיעמום. אני מרגיש שאני צריך ריגוש אנושי...לא בא לי לשחק במשחק מחשב אני רוצה אנשים ואני בודד מאוד וזה מעצבן. אין עם מי לדבר ואין איך למצוא את הדרך לצאת מהבדידות הזאת. אני חושב ללכת לישן אבל לא בא לי לישון. אוף.
לא יודע מה לעשות עם עצמי סוג של דרך ללא מוצא למרות שאני לא מאמין שיש דבר כזה משהו לא פתיר זה מרגיש ככה כי כנראה זה נמשך הרבה זמן.

noy84

New member
בדידות זה המוות

אם תרצה לדבר אני פה. ומזדהה איתך

the lowkey

New member
זה מצב מוכר

זה קרה לי המון ,למרות ששנים לא ניסיתי ליצור קשרים ממש אישים דרך הרשת כבר אין לי כוחות לזה. והאמת שאני גם לא מחפש קשרים רומנטים כמעט בכלל ,כי מהבחינה הזאת משהו בי די מת או לפחות מספיק פגוע. לכתוב המון בפורומים מהסוג הזה ,זה מרוקן. לפחות מרגיע מספיק כדי שיהיה אפשר ללכת לישון שינה נטולת חלומות. גם לי רוב הזמן אין חשק להכנס למחקי מחשב ,זאת תחושה הגיונית כי לשחק מרגיש כמו לבזבז את החיים ברגעים כאלה. אם אני מוצא כוחות אני פשוט מוציא את הכלבות לטיול ,שם לי איזה תוכנית באזניות ויוצא לדרך. רדיו בכלל זה דבר נהדר ,יש שם אנשים שבאמת מדברים ,לא סתם מקריאים טקסטים כמו בטלויזיה. ובערב זה כמעט ולא על אקטואליה בכלל. גלצ תחנה נהדרת של דיבורים ,רשת ב אולי אני מכיר פחות. ומעבר לזה אני מניח שזה קורה גם אם יש לך חיים מלאים וגם אם לא ,צריך פשוט לזכור שזה רגעי וזה עובר ,ורוב הסיכויים שאת כבר לא בזה עכשיו.

תרגיש טוב.

היי

מי היה הבנאדם שדיברת איתו? האם מדובר במישהו וירטואלי או בחבר מהמציאות?

אני ממש מכירה את החוויה שסיפרת עליה וזה בהחלט קשה ומחרפן... גם אני משתגעת שלא מתייחסים אלי מספיק ומגיבים לאט...

האם אתה עושה משהו קבוע ביום יום? לימודים / עבודה?

ניסית ללכת למסגרות חברתיות של פגועי נפש?

אתה מטופל שיחתית ותרופתית?

(סליחה על מבול השאלות)

CBT Israel

New member
עצה

היי,
קודם כל הדבר החיובי הוא שאתה מודע לכך שיש בעיה.
הייתי מציעה לך לקרוא על טיפול CBT. טיפול זה הוא טיפול קוגניטיבי- התנהגותי, המתמקד בדפוסי חשיבה בעייתיים ויכול מאוד לעזור לך.
צוות מכון CBT.

למעלה