טוב זאת האמת הקשה!../images/Emo141.gif
טוב נתחיל במנג'! המנג' בנוי מעמודי עץ לא גבוהים במיוחד צבועים בלבן שבינהם יש קורות עץ בלויות שמוצמדות לעמודים במסמרים. בתוך יש חול מלא אבנים....! אחר כך נעבור לאורוות! יש חמש אורוות אחת ליד השניה ועוד אורווה ליד העצים ועוד שני אורוות בצד השני של האורווה! (שהיא לא כל כך גדולה) האורוות הן בנויות מעמודים עץ הפעם גבוהים!P: ומעלם הגג הוא מאיזכורית (או משהו כזה) שכל פעם שיש רוח חזקה מידי אז זה יכול לעוף.חחחחחחח יש את ניק, שהוא סוס מאמי, מתוק ומושלם! הוא חום עם רעמה שחורה והא סוס דיי אוטומט! הוא גבוה.....! יש את שחר, סוס לבן בינוני, די עצלן כי רכבו עליו יותר מידי עם דורבנות. הוא היה סוס מצויין לתחרויות אבל עכשיו הוא איבד את זה. כל מה שהוא עושה כל היום זה להיות בתא לאכול וכו'. יש את שון! הסוס הקטן והמושלם שלי! הוא סוס ערמוני עם מבנה פלז'ריסטי!יש לו רעמה ארוכה והוא יודע דיי הרבה! יש לו רעמה וזנב שופעים! ו..אני מתחרה לעיו השנה! יש את גיזמו, הוא מלך!!!!!!!! הוא כמעט היחיד שיש לו רעמה שלמה (היחיד שלא מתגרד) הוא דיי מאניק לילדים קטנים שלא יודעים לרכב.....חחחחחחח וחוץ מזה הוא אחלה!!!!! יש את ברוס, סוס חדש הגיע לשכונה, הוא אפור עם רעמה קצוצה די מאניק,(בשבילי) עצלן, ונראה כמו חמור! יש את לאון שהוא של שרי אז אני לא יודעת ממנו כלום. יש מדריכה חדשה אבל אני לא כל כך מכירה אותה. יש את רותי שהיא המדריכה שלי. היא גרה בפארן היא ראש האגודה הישראלית לסוסי קווטר בישראל ilqhl (משהו כזה) היא בין המדריכות הכי מתקדמות בארץ לגבי רוכבי הווסטרן. יש לנו ציוד של לפני כמה עשרות שנים אני חושבת (לא להגזים) יש לנו אוכף ממש ישן שהיה של פונטייאק ועכשיו הוא של שחר.