סתם מתוך רצון אישי לדעת..

GeminI joe

New member
סתם מתוך רצון אישי לדעת..

במי אתן הולכות לבחור? אם אתן עונות פרטו למה, לא סתם "קדימה"... ופרטו האם המפלגה תואמת את דרך חשיבתכן

מורן א

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שאלה טובה, והאמת שאיני בטוחה שיש לי תשובה עליה, לא כרגע. ובכל זאת אם להשיב, אז כנראה שמרץ. למה? ובכן - בעיקר בגלל המצע החברתי בכלל וההתיחסות לנשים בפרט. לדוגמא: הבטחת ייצוג הולם לנשים בכל המגזרים, אכיפת חוק שכר שווה לנשים ולגברים, השבת הקצבאות למשפחות חד הוריות, הכללת תרופות למחלות נשים ולמניעתן בסל הבריאות, הנהגת נישואים וגרושים אזרחיים והחלת דין אחד לגבר ולאשה בכל הערכאות השיפוטיות ולכל דבר ועניין: שוויון במעשה הנישואים, בתקופת הנישואים ובהתרתם ועוד ועוד.. ראי פרוט של qunta8 בהודעתה באמצע העמוד. במי את בוחרת?

GeminI joe

New member
חח ברוכה הבאה?

אני חושבת שכבר 5 שנים אני בפורום הזה אבל לא משנה.. אני האמת הולכת לבחור בירוקים. למה את שואלת? אובכן הרבה מהדעות הן שאין טעם להצביע למפלגות הקטנות מכיוון שהן לא יעברו את אחוז החסימה, ובכלל ישנם כאלה שלא מצביעים אחרי בדיקה מדוקדקת של כל המפלגות אני חייבת לציין שהירוקים (לא עלה ירוק:) א. אני מאמינה להם, ומלבד אמוני ניתן לראות תוצאות בשטח ב. הם הכי מדברים אלי. מעבר לעוני, ביטחון, ורמת חיים, שכל אלו בעיות שהאדם יצר, הסביבה שלנו מתה במהרה ויש להם יכולת לעצור ולעזור. בכל אופן, אני מקווה שכל אחד ישתמש בקול שלו ולא ישכח "שלטון העם, על ידי העם, למען העם" וכנראה שלינקולן ידע על מה הוא מדבר :) מעבר לכך, שבוע נפלא שיהיה לכן ומורן א. מזל טוב על הפורום :)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo108.gif...אממ נממ

אני בחרתי מרץ.. כי המצע שלה תאם למה שאני חושבת שיש לעשות וצריך להיעשות חבל שלפי המדגמים לא הלך להם משהו.

למעלה