סתם מתוך סקרנות...

זה לא שGSR מונע

פשוט, האחרים כ"כ רגילים, וצפויים, וזה פשוט לא נראה מיוחד בעני, לעומת GSR. וכשאמרתי צפוי, אז התכוונתי שזה קורה כמו בכל סדרה\סרט, חרוש כזה ולא מיוחד. הדמות עצמה של לינדסי, נחמדה כזו.

DeepThoughts

New member
GSR הו GSR

כמה זה כבר, 4 שבועות בלי פרק חדש? נשארו עוד איזה 15 שבועות.. דאמיט

FeLL67

New member
היא מעצבנת כזו

תקועה וקופצנית אבל היא די בסדר חוץ מזה, וגם אני לא כ'כ אהבתיאת עניין הרומן.

RossandRachel

New member
וואי אני כנראה ממש שונהמ כולכם

חח התחברתי באופן די רציני לניו יורק...ומיאמי ממש שעמם אותי. ולינדסי היא האהובה עליי...:)חחח

MeItOsH

New member
גמני..סוג של..../images/Emo210.gif

אני לא יכולה להגיד שמיאמי משעמם אותי אבל אני חושבת שניו יורק הרבה יותר טוב..:] יותר כיף לי לראות אותו..
במיוחד בעונה השלישית שגם פייטון מצטרפת [3>] וגם דני ולינדזי ביחד

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אין ולא יהיה עוד זוג כמו GSR.
הקטע של דני/לינדזי היה כ"כ...אה, צפוי שזה מה שמעאפן בו. זה קרה מהר כזה, חסר משהו נו. לא היה ביניהם את כל המתח הזה שהיה ועדיין יש בין גריס ושרה. אני לא יודעת אבל נראה לי שפשוט לג'ורג'ה ווויליאם יש כימיה נהדרת וזה פשוט ממכר לראות אותם ביחד ואתה רק רוצה עוד.
לא היה בין דני ולינדזי את כל הדברים האלו שהיו לGSR, את כל המשפטים של גריסום [since i met you
] ואת כל הסיבוך הרגשי הזה. פשוט אין שם שום דבר מעניין, וואי הם עשו סקס. בראבו. מהזה חדשני ומקורי. GSR זה משהו שלקח 6 שנים [!] ואחרי כל סצינה, אפילו קטנטנה, אתה נשאר עם פה פעור ורק מת לדעת איך זה ממשיך ולאן...ובד"כ אתה לא מקבל תשובה, שזה מבאס...אבל מצד שני זה מה שמייחד אותם.
בקיצור...אין על GSR! ולעולם לא יהיה. שרה
- יו, אני כ"כ מתגעגעת שזה אוכל לי את המוח. *חפרתי
*

בקשר לעונה 3 של ניו יורק...

אז זה במשחק יו יו עם לאס וגאס בערוץ 1, כלומר: יום רביעי הוא יום שתפוס ל CSI ניו יורק ולא וגאס, כל פעם יש עונה של אחת מהסדרות, כשמסתיימת העונה, עונה של השנייה באה וכן הלאה וכן הלאה.... לא הסברתי טוב ניראה לי חחחחח... אז ככה: היה לנו למשל עונה 5 של לאס וגאס- היא ניגמרה. באה במקומה עונה 1 ניו יורק- היא ניגמרה. באה עונה 6 לאס וגאס. היא ניגמרה ובאה עונה 2 של ניו יורק. כשהיא תיגמר תבוא עונה 7 של לאס וגאס ורק כשהיא תיגמר תבוא העונה ה 3 של ניו יורק. כל זה במסגרת שחדור של יום רביעי בלבד. בקשר למיאמי זה תפוס רק על מוצ"ש בלבד והעונות משודרות ברצף ללא הפסקה. אבל בקשר לימי רביעי , אז אצל ערוץ 1 הכל יכול להשתנות, כרגע כרגע זה ככה הסדר, אבל לכו תדעו אם הם ישנו את לוח השידורים אז גם הסדר הזה עלול להשתנות. !!!

ראניה15

New member
ווואי אני חייבת לנצלש! ../images/Emo207.gif

ראיתי ביום חמישי עיר המתים או משהו כזה, סרט "אימה" עלוב על זומבים בהוט אקשן....ונחשו מי שיחק שם?? הפתולוג האשכנזי (
) מניו-יורק! XDDD מאה אחוז זה הוא...!

CapitanSparrow

New member
איו, הוא מעאפן! מזכיר למה אני כ"כ אוהבת

את ד"ר רובינס...ולמה אני כ"כ מתגעגעת לווגאס דאמט!!!!!!!!!!!!!

למעלה